Buluşmada osuran mı dersin
Sandalyeyi kırıp yere çakılan mı
Tuvalet arayıp bulamayan
Sarılırken serleşme yaşayan mı
Buluşacağı insanları karıştıran mı bu kadar zor olmamalı yahu buluşmak 😅😅😂😂😂😂

Başkasının ilk buluşmasıyla kendiminkini karıştırmamdı. Karanfil metro çıkışında bekliyorum bana da geliyorum dedi baktım bir kız çıkıyor dedim Alla Alla ne kadar değişmiş dedim ama benim kız değilmiş zaten. O da başkasıyla ilk bulusmaya gelmiş ben yanlış yönelmişim.
Neyse ki benim kız arkadan el sallayıp gülünce farkına vardım.
Merhaba 😋
Doğruyu konuşmak gerekirse 30 yaşındayım ve herhangi bir buluşma deneyimim söz konusu olmadı bu konuda tecrübe sahibi değilim ve tecrübe sahibi olmak gerekir mi onu da bilmiyorum ama tahmin ettiğim kadarıyla benim için en güzel buluşma deneyimi ve rezil olma deneyimi çayı üzerime dökmek olurdu.
Ailende mi birisiyle görüştürmedi be abi
Cık olmadı öyle bir şey
Sandalyeyi kırıp got üstü düşüp madafuck dememdi...😅😂
😂🙈
Tamam sus yeter çok kişnedim😂
.😇😇
Yoktur herhalde abzizbsk
Cevap
78Cevap
çok kötü bir anı var..
internetten konuştuğum biri vardı ama böyle mesaj falan değil. görüntülü konuşup sohbet falan da ediyorduk. birbirimizin ne olduğunu biliyorduk. herneyse buluştuk bir gün.
ilk buluşmamızdı.2-3 saat takılıp evlerimize dönücektik. daha yarım saat geçmeden benim büyük tuvaletim geldi. çaktırmadan tuvalet arıyorum. sıkıştım baya bi.
ama girdiğimiz heryerde
yer tuvaleti var ve ben yer tuvaletine kakamı yapmaya alışık değilim. oturmam gerek yani. girdiğimiz kafelerden çıkıyoruz tuvalet aramak için. en sonunda tuta tuta geri kaçtı ama 1 saat falan tuvalet aradık.
bide kaçtıktan sonra osuruğum geldi. yanlışıkla ynında bir zortladım. bir daha da buluşmadık, konuşmayı azalttık sonra bıraktık :D
Benim fake hesabım vardı. İlkokul arkadaşım da fake hesap kullanıyormuş. Biz birbirimizi ekledik konusmaya başladık fotolar falan atıyoruz ( ben onu tanıdım ama o tanımadı 😅)
Sonra çocuk buluşalım falan dedi bende olur dedim yer belirledik buluştuk. Tabi ben görür görmez tanıdım pek değişmemiş çünkü o beni tanımadı bende söylemedim. oturduk sohbet muhabbet isimlerde gerçek değil tam o sırada tanıdık bir arkadaş adımı söyleyerek selam verdi. Sonra çocuk sorular falan sorunca herşey açığa çıktı... Hayatımın en rezil ani ve buluşması bu olmuş olabilir
yıllar once yazlıktayız bır kızla ılk defa cıkıyoruz aksam takıldık eglendık sonra plaja gectık romantık an falan derken gece saat gec oldu eve gıdelım falan dedı .
ben dedım bırakayım senı , o zamanda 17 ya da 18 ehlıyet yok araba falanda yok .
bununla çeşmealtındayız o zaman yurudukk evıde taaa ucunda cıkısta tam bırakır derken sen kopek cetesı 5 10 tane cıkmazmı buranın kopeklerıde agrasıf agır abı bılırım lan ben kızı bırakıp kactım gıttım :)
neyse kız evıne sagsalım gıdebılmıs .
bı daha gorustuk mu? evet gorustuk :)
18 yasina felanim. biriyle konusuyordum. Istanbuldaydi kendisi bulismaya karar verdik saclarimi berberde guzelce duzelttreyim azicik dedim. Abigg sana 10 numara duzeltme yapacam deyip 3 numaraya saclarimi bir kesti. Ben aynada kendimi gorunce berbere saldirdim. Kafa goz ne varsa daldim 😁😂😂 sonra kiza dedimki ya yarin bulismayi erteleyek. Oda yanlis anlayip trip atip konusmadi hayydaa dedim zorla baristik bulusma sartiyla bulusmaya kafamda sapkayla gittim agustos sicaginda sapkayi kiz bir cikardi saclar 3 numara yarim saat guldu mk. Ben tabi topukladim.
Ortaokul 2. Sınıf mahalleden bir kız arkadaşımın kız arkadaşı benimle tanışmak istemiş, bende eli boş gidilmez diye (çok saçma hala gülüyorum) pazardan bir yüzük almıştım, kız yüzüme fırlatıp “ne o lan evlenecekmiyiz “dedi☺️☺️☺️Bana kal geldi kalakaldım, üç sene sonra aynı kız ile lisede karşılaştık ben tanıdım ama o beni tanımadı
Dondurma almış yanıma geldi, bende ne o sevişecekmiyiz? derim bu sefer o kalakaldı
İlk buluşma değil de eski sevgilimle kafeye gitmiştik 6 kişi falanız arkadaşlarımızda var masanın üstünde duran nargileyi yere indirmek istedi alt camından tutmadığı için nargile yere düştü kırıldı asfjbdghkdfh tam bir rezillikti ya eli yandı falan nargile sütlüydü üstümüze süt sıçradı hep sdfhdjgdfkhj hatırlamak bile kötü şu an sfhsdjg
Biz farketmeden Eros k*cimiza aşk okları atmış, sonradan farkettik ikimizde. 😂
Pastanede herkesin içinde opemedigim için beni arabamin yanına bırakır misin diye arabasına bindim. Bindiğim gibi de tuttum boyundan çekip öptüm. Acayip şaşırdı. Otoparkta daha gaza basmadan 2-3 araba geçti, dur dedim benim arabam burda. O an anladı arabaya neden bindiğimi. Vay * *K dedi, beni kandırdın ama iş işten geçmiş, Eros oklarını atmıştı artık 😂😂😂
12 Yaşındaydım zorla bir kız ayarladı mehmet abimiz tarafından :D o kızla ilk buluşmamız sürpriz oldu... ben metin2 oynuyordum ne güzel daha sonra kız gelmiş internet kafeye ve bana söylüyorlar bende değerli taşları kırıyordum falan önce inanmamıştım sonra geldiğine ikna oldum. Dışarı çıktım ve eve kaçtım neden mi kaçtım? saçımı yıkamaya gittim dhfdfddasf döndüğümde gitmişti sanırım, buradan sonra o gün bende yok... kızlardan utanma yıllarım, şimdi tanıdıkça gereksiiz dedirtiyor :D
Bayılmıştım hayatımın ilk buluşmasıydı çocuk beni arkadaşıyla evden aldı otobüse bindik yolda ben önce bayıldım doktora götürdü korkup sonra da kustum çocuğun arkadaşının üstüne ama güzeldi yine de rezil de olsam
Garson kıza dikkatlice bakınca rahatsız oldum. Sonra kuzenimden mesaj geldi bana ihtiyacı varmış kalkmam lazım dedim Anladı kasıtlı yaptigimi. Beni mi begenmedin dedi baktım uzatıyor öküz gibi kiza baktın deyince savunmaya geçti. Rezil bir andı ben kiskanmadim sadece yanında bir kadın varken böyle içine düşecek gibi bakanlara sinir olurum. Eve giderken ardıma bile bakmadım.
Uzun bir mesajlaşma sürecinden sonra buluştuk. Gençlik parkına oturduk ve öpüştük. Ben o heyecanla sertleştim. Sonra sevgilim dedi ki markete gidelim su falan alalım ama kalkamıyorum kalkmsmam lazım çünkü benden önce kalkan şeyler oldu 🤣 🤣 ne suyu ya diye saçmalamaya başlamıştım kalkmamak için 🤣🤣
16 yaşındayım ilk defa biriyle buluşucam ve Kadıköy'e hiç gitmemiştim o zaman. Çocuğu da baya seviyodum o zamanlar. O karşıdan geliyodu birkaç saat uzaklıktaydı bana da en fazla yarım saatti. O karşıya geçerken bana mesaj attı bende çıktım evden. Ters yön otobüsüne binmişim. Asıl işin rezil kısmı son durakta etrafımda deniz olmayınca fark ettim bunu. Öyle yani geri dön başka otobüse bin trafik falan filan derken baya bekletmiştim. 😂
sarıldığında penisim dimdik olmuştu uzun ve kalın olduğu için belli olunca saklayamadım oda anlamıştı çok rezil olmuştum o an çok utanmıştım :D
😂
kollarım da kıl var. akşam saatlerinde görüştük... işte bana kollarında dövme mi var demişti :D kılları artk dövme olarak görmüş o derece hani :D baya bi utanmıştım anlamsız bir şekilde :D
İlk bukuşmada neden bilmiyorum en yakın arkadaşımla gitmiştim. Bi an sevgilimle tartışmaya başladılar. Sonra iş o kadar çığırından çıktı ki, arkadaşım sevgilime tokat attı. Mekandan ayrıldık ben de ona tokat attım böyle karışık ergen ergen işlerdi..
Daha ilk 20 saniyede yanlış kata çıkıp inmiştik, yürüyen merdivenler de çalışmıyordu, çocuğu boşuna yürüttüm diye üzüldüm sonra özür diledim, benim salaklığımdı. Heyecandan elim ayağım birbirine girdi.
Rezillik değildi. O an da fark etmedim. Eve döndüğümde mesajlaşıyoruz. Benden niye o kadar uzakta oturdun da, yanıma oturmadın diye hafiften sitem etmişti. Uzak dediği de çarprazına oturmuştum. Öyle deyince durup bi düşündüm, haklı mıydı acaba diye.
Ansizin gelen ereksiyonunn belli olmasiyla hayatimda fil istesem hayvanat bahcesine giderdim diyip kalkip gitmisti
Malesef bu bile geldi basima iste
Demek buyuk geldiyse gozune
Sanalda tanıştım. Bizim çay ocağına davet ettim. Beni sarıklı cübbeli görünce çok şaşırdı. Ben de onu mini etekle görünce çok şaşırdım. Ama medeni iki insan gibi oturduk, konuştuk, onca cübbeli erkek arasında. Konuşurken bu birden kalktı ve kucağıma oturdu. Başladı bana kucak dansı yapmaya. Cübbeli erkek fantezisi varmış meğer. Anlayış gösterip ses etmedim. Etraftakiler zekerlerinden meniler akarak bizi izledi. O kadar erkek arasında rezil oldum tabii ki.
Yemek sonrası filme gidelim dedik film çok kötü çıktı. İlk buluşma olunca tabi ikimizde bir şey diyemedik filmden de çıkamadık. Sonra o ne film diye az gülmedik
Donuma kacirmistim.
Alman hatunu eve atarken bina kapisinin önünde pacamdan sızmaya başlamıştı inceden.
Hayvan gibi gülmem, konuşurken embesilleşmem, boğazıma su ve yemeğin kaçması
Ben bilmeden ilk buluşmada onu eşcinsellerin mekanına getirmiştim. Ayrıldık ama halen görüşüyoruz çünkü akrabam dı.
Kahve içerken benden hoşlanan bi kız görmüştü sonrada gelip bana bağırıp gitti ama ben onu tanımıyorum diyip sıyrılmıştım ama ufak rezillik oldu
Alacakaranlık aklıma gelince oradaki jasper aklıma geliyor. Beni onun siyah saçlı hali diye benzetiyorlar ona 😂😂
Rezil bı anım olmadı fazla utangaç olabilirim o kadar
Yaşadığım rezil bir an hatırlamıyorum buluşmalarda özen gösteririm ince düşünürüm bu tür olaylarda
Kredi kartım çekmemişti o da ben odeyeyim demişti ama nakit vardı Allah'tan kurtardik
İlk buluşmam olmadı 😀
Kahve içmiştik kartı evde unutmuştu evde unuttuğunu bilmiyordum yoksa ben hallederim dedim iyi olur aslında dedi param yoktu 😂öylesine demiştim bende evde unutmuş gibi yapmıştım 😂fakir olduğumu anlamıştı 😂
ishal olmustum. caktirmadan osurayim dedim hafiften zictim
Sen halâ feno olamadın mı yangınlı kız xnbskdndlmckdnfkc öyle bi anım yok
Dogru dürüst ilk buluşma olmaması çünkü değerim bilinmediği için.
Hayatım boyunca sevgilim olmadı, rezil de olmadım haliyle
Zaten alışık değilim. Üstüne ilk buluşmada eski sevgilisi gelmişti. 💁♂️
Hatırladığım kadarıyla kekelemeye başlamıştım heyecandan kalbim yerinden çıkacak gibiydi.
Merhaba,
Öyle rezil olduğum bir anım yok sanırım. :)
Bıyığı vardı ya kızın ben şok oldum tabiki sonradan yüz yüze gelince konuştuk ben bir lavaboya diyerek çıktım. Her yerden engeli bastımm. Kız da bıyık nedir ya.☺️☺️
İnternette tanıştığım kızla buluşmaya gittiğimde çok olmuştum. Kız cüce çıkmıştı. Arkadaşıma mesaj atıp aramasını beni kurtarmasını söylemiştim.
ben ztn ilk buluşmaya gitmeyerek rezil olmuştum :d randevu verdi kız ben gitmedim lise zamanım kızlardan utanıyorum
tabi *
Instagramdan bir kızla buluştum kız lezbiyen çıktı 🤣😂
Ilk bulusmada o fark etmeden arkadan yaklasip yanagindan optum. Oda karşılık olarak tokati yapistirmisti..
Anneme gezmeye gidiyorum diyip çıkmıştım çocukla buluştum sonra annem arayıp geliyorum bende demişti çocuğun yanında bir kavga ediyoruz anlatamam o günden sonra ne yazdı ne konuştuk Çok fena bana acımıştı aile baskısından dolayı
Kafede çalışana sade şekerli kahve alabilir miyim demiştim, sayılır heralde
İnternetten tanıştığım biriyle ilk buluşmada bu diye başkasının masasına oturmam 😀
Şimdi kendisi eşim olan kişiyle ilk görüşmemizde aramızdaki yaş farkından ötürü bir arkadaş beni babası zannetmişti...
Karşımdaki kişi ısrarla yemek ye demişti ve dişimde kalır korkusundan pek konuşamamıştım 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Birlikte düz yolda yürürken bileğim burkulmuştu sonrasında düşmim diye kolumdan falan tuttu baya gülmüştük😂
Buluşma bir kez yaptım zaten Agender biriyim ilişkileri kaldıramıyorum o yüzden direk bağırmıştım istemiyor ya diye
Ben daha kimseyle ilk buluşma yaşamadım 😅
Aha ben 😄
@LacivertGandalf :D
Yanlış kızın masasına oturdum , yan masadan burdayım gel diye çağırmıştı🤣
Tansiyonum düşmüş pat diye önüne bayıldım :( çok utanıyorum
Bulusamadık bı türlü ajshsh
Gülücem derken osurmuştum cidden çok utandım
Çok seksi giyinip yakın davranmıştı gün boyu kalkık gezdim :D
Hiçbir rezilliğim olmadı
Krem rengı pantolon gıydım ve tam fermuarımun uzerıne cay dokuldu hafıf sankı ısemıs gıbı gezdım rezıl oldum :D
İlk elimi tuttuğunda şeyim kalktı mecburen saklamaya çalıştım işte
Düşündüm hiç rezil olmadım çok şükür ya 😃
Fincan kırmıştım ay çok kötüydü,çok utanmıştım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?