Daha ilk buluşmadan biri bana aşkım, hayatım demeye başlamıştı. Sonra para yiyici biri olduğunu anlamamla hayatımdan şutlamam çok geç olmadı. 🧐🤨😆
Peki sizin İlk buluşmada yaşadığınız en rezil anınız neydi?

Daha ilk buluşmadan biri bana aşkım, hayatım demeye başlamıştı. Sonra para yiyici biri olduğunu anlamamla hayatımdan şutlamam çok geç olmadı. 🧐🤨😆
Peki sizin İlk buluşmada yaşadığınız en rezil anınız neydi?

Ozamanlar 17 18 yaşlarındayım benden 5 yaş büyük bir sevgilim var o gün buluşacaktık gezecektik hiç fırsatımız olmamıştı biz de bulunduğumuz bölgeye yeni taşınmıştık çocuk da bizim oraları bilmiyor ve çevrede babamın çok fazla tanıdığı var o heyecanla nereye gitsek falan diye düşunürken kaldırım taşına oturuverdik sonra okul ögle arası verdiğinde bir arkadaşım orada bizi gördü napıyosunuz dedi gidecek yer bulamadık onu konuşuyorduk dedik şaşkın mısinız siz şuraya gidin deyip tarif etmişti bir kafede saatlerce oturup sohbet etmiştik hem komik hem de biraz utanç vericiydi
Bir diğeri de arkadaşlarımın benim telefonumdan habersizce sevgilime mesaj atması ve çocuğun da buna yerim seni diye cevap vermesiydi 🤣🤣🤣 ne yazdılarsa artık arkadaş kurbanı olmuştum
İlk buluşmada şöyle bir şey yaşamıştım çok istediğim biri değildi şans vermiştim ama ön yargılı olmamak için yemek yemek için bir yere oturduk sonra lavaboya gidiyim dedim çok sıra vardı beklerken bi baktım bir mesaj ve içerde ki kişi atmıştı o mesajı sonra hemen sildi görmediğimi zannederek ben de bozuntuya vermedim hiç başka bir kıza yazarken bana atmıştı mesajı sonra yemekten sonra ayrıldık ve ben ona görüşmek istemiyorum dedim tabiki de bu kadar sakin söylemedim canım yerine koymaya çalışırken kendisi o duruma düştü ve çok yalvardı özür diledi ama tabiki de kabul etmedim hala yazar tekrar konuşmak ister görüşmek ister ama benim için o gün orada bitmişti 😃
@Mht254 neyi nasıl düşünmek istiyorsan düşünebilirsin ama maalesef ki gerçek
@ddidim Yalan söyleyecek bir durum yok ben gerçekliğini biliyorum o yeter
@ddidim biraz daha konuşun böyle de günahlarım dökülüyor sağ olun 😃
Benimki kadar rezil bir date yoktur.. çocuk beni yeşillik alana götürdü arabadan indim hayvan pisliğe basmisim, zaten sarmamisti buluşma geri bindim araba leş gibi koktu, cocuk temizlik hastasiymis indirdi beni arabayı temizlemeye başladı petrolde, biseye bastığimi da anladı. Daha beni arabaya bindirmedi evime bile bırakmadı.. b* ok kokusu ile dolmuşa binip eve gittim a*q
😄😄😄😄
Bıraktı gitti işte
Yarıldım mk
İlk buluşmamızda heyecandan emniyet kemerini unutup o şekilde arabadan inmek için ciddi ciddi uğraşmıştım. bi de kalkamıyorum diye arabaya sinirlendim🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nerede öne binsem o an aklıma gelir emniyet kemerini taktığımı kendime hatırlatırım.. elimle yoklarım orayı..
Cevap
29Cevap
Ilk buluşmaya çıktığımda hayatımda ilk defa bir ilk buluşma yaşıyordum o kişiyle çıktığım buluşmanın bir date olduğunun farkında değildim
Hiç rezil bir durum yaşamadım ilk buluşmalarım hep güzel geçmiştir
hiç ilk buluşmam olmadı
Şanslıyım ki hiç gerçekten rezil bir anım olmadı. O anları genellikle eğlenceli, bazen utangaç ama her zaman öğretici olarak hatırlıyorum. İlk buluşmada yaşanan küçük kazalar ya da yanlış anlamalar, çoğu zaman kırılgan bir anıdan ziyade karşılıklı bir gülümsemeye dönüşür. Umarım daha da yaşamam😅
Ilk buluṣmada erkeğe para ödetmeyi saçma buluyordum o yüzden alman usulü yapmak istedim. Adam bana saçmalama ben öderim vs. dedi klasik yani yok dedim ben ödeyeceğim gerisini sen ödersen öde. Ben ödemek isteyince garson kadın bi adama baktı hani ödetiyor musun cidden dermiṣ gibi 😆 sonra bana dedi kart geçmiyor maalesef ṣu an sorun var. Bende mecbur bozuklarla ödedim adamda öyle bir hayal kırıklığı ile baktı ki bana 😆 bidaha görüṣme olmadı tabi ki. Sanırım onu zor bi duruma soktum. Bidaha nah öderim zaten 😂
Lisede beğendiğim bir kızla konuşmak için çağırmıştım ve sınıfın birinde yan yana oturmuştuk. Okul sonrası (temel lise) sınıflarda tek tük kişi oluyordu, soru çözmek isteyenler kalıyordu sadece. Eski yakın arkadaşım (erkek), ortak bir arkadaşımızla (kız) arkamızdaki sıraya oturdu ve kızla konuştuklarımızı dinlemeye başlamışlar. 5 dakika falan sohbet ettim işte beğendiğim kızla. Arkamda oturan eski arkadaşım dedi ki "Ya hadi çıkma teklifi et artık da evimize gidelim." Kıza rezil olmuştum. Arkama döndüm baktım ikisi de öne eğilmiş bizi dinliyor. "Allah uzun ömür versin Ali." dedim. Kızdan özür diledim ve kızla kalktık gittik. Hocaya soru soracağım bahanesiyle koridorun diğer tarafına gitti zaten. Ali de eski arkadaşım olarak kalmış oldu.
Gece tanıştık, sabah illa buluşalım diye tutturdu buluştuk telefonla sabaha kadar gülüp durduğumuz halde yan yana geldik tutukluk yaşadım, kızdan elektrik alamadım. boş boş oturuyorduk dedim sinemaya gidelim gittik mal mal film izledik Sinema da sadece biz vardık saçma sapan bir gündü 😂
Öyle bir cafeden çıkar giderim açıkçası. Kurutmak için bir öneride bulunabilirlerdi. Ne bileyim havlu, saç kurutma makinesi, üşümesin diye ısıtıcı Polar şal vs
Benim en rezil olduğum an domates yerken oluyor. En sonunda bir daha ilk buluşmada domates yememeye tövbe etcem o olcak. 😆
İlk kez buluşacaktık kız üstümde pembe bir ceket olacak dedi mekana gıttım baktım oturuyor bende oturdum naslsın falan dedım kız sız kımsınız dedi şakamı yapıyorsun dedım meğerse buluşacagım kız bu kız değilmiş
:)
Kahve içelim dedi tamam dedim, şu kafeye gidelim dedim, oralar pahalıdır şimdi burger king de icelim daha ucuz oluyor dedi, sonrada hadi gel otele gidelim dedi. Seni bir daha görmek istemiyorum dedim :))
Bende sorguladım onu :))
İlk buluşmaya trenle gidecektim bir şehirden bir şehire, görüştük her şey iyidi ısındık birbirimize sonra param kalmadığı için kaçak binecektim trene tabi tanıştığım adama söylemiyorum ve vedalaşacağımızı düşünerek bilet almaya gideceğim dedim bende geliyorum seninle diyince bi sıkıntı bastı
Bilet paramı arıyormuş gibi yapıyorumdum ki ararken o ödedi biletmi tam binecekken trene benim yalancılarla işim olmaz diyip birdahada görüşmedik
😂
Beni eşofmanla gördü hazırlıksız yakalanmstm🤦🏻♀️
Görseldeki garsonun (dolaylı olarak işverenin) yaptığı olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce saygısızlık mı sonuçta insanlar konforlu şekilde yemek ister yoksa, o koltuk boşalınca başka oturamayan müşteri olmasın diye gerekli bir hareket mi?
Ona da patronu söylüyor
İşyerine gitmiştim, bana kahve hazırlamaya gittiğinde, kız arkadaşıma çok heyecanlıyım diye mesaj atacakken ona atmıştım 😃
Rezil mi bilmem buluşma için cafe tercih etmiştik. İki şube var. Ama ikisi farklı semtlerde o gün ikimizde farklı cafedeydik.
Çok canım 😂
Benim değil de kızın olmuştu, kıyafetini yolun kenarındaki bir sivri yere takmıştı kıyafeti yırtılınca oturup salya sümük ağlamıştı ben de gülmüştüm kdkdkdld
Hatunun yanında ayağıma kramp girmişti ayak baş parmağımı çekmek için mecburen ayakkabıdan çıkarttım ve emoji baskılı çorabımla göz göze gelmiştik ikimiz haha
Hiç rezil olduğum bi anı olmadı ancak boyumu bildiği halde hiç söylemeyip gelen biri vardı. Ben 1.75 im o max 1.63 falandı millet çok garip garip bakmıştı
Naptınız peki djdje
Yaşım da küçüktü 18 dim, ayıp olmasın diye gitmedim sahile gittik yürümeye saçma sapan kuytu köşelere çekmeye çalıştı, arkadaşıma kendimi aratıp kaçtım bacakları benden kısa olduğu için yetişemedi
Bücüre bak sen kuytuya çekmeye çalışıyo bide sanki yetiştircek fjdjdj
İlk meraba anında tokalaşırken elimi fazla sıkıp 1 kaç dk falan fazla tokalaşan biri olmuştu, istersen elimi kesip paket yapıp kargoyla gönderirim demek geçti içimden 😂
En kötüsü… hazırlanıp gitmem buluşma süresinden daha uzun sürmüştü… gitmem kahve içip geri gelmem hepsi bi saat sürmüştü… sohbet hiç akmamıştı…
İkimizde muzip tiplerdik ve kahvenin yanında gelen suya shot atmak gibi bir hatada bulunduk.
Benim içtiğim tüm su burnumdan geri bardağa ve masaya akana kadar her şey güzeldi. Sonra evlenmedik yani romantik bir şey beklememek lazım her zaman...
Kolay kolay bi rezilligin icine sokmam kendimi
Cüzdanı diğer pantolonda unutmuştum ve hesap öderken farkına varmıştım ya.
çok biliyor gibi mekanı ben seçtim.. konum açtım mekanı bulamadım. buluşamadım.
Naneli sakız çignemiş herhalde ben bira mi ictin demistim..
İlk buluşmam olmadığı için galiba en rezil olanı bu :D
Lisede lejdnw yürüyoruz böyle yemeğe gidiyoruz sıcaktan pat diye bayılmıştım
Bir tane var evet son buluşmamız olmuştu. Hatırladıkça hala kafamı kumun içine gömmek istiyorum.
İlk buluşmada restoranda hesap öderken kartımın limiti yetmemişti. O an yerin dibine girmek istedim, ama sağ olsun, çok kibar davrandı ve halletti. Tabii sonrasında borcumu hemen kapattım ama baya rezil hissetmiştim. 😅
Paris’te biz yemeği bitirdikten sonra restoranda diş ipiyle dişlerini temizlemişti. Bir başka görüşmemde dişi siyah olan biriyle karşılaşmıştım :(
Daha çocuğu tanımıyordum, Galatasaray'lı gibi gözüküyordu meğer fenerliymiş yanında öyle bir övdüm ki Galatasaray'ı, çocuk bir daha dönmedi bana😄
Adamın cinsellik ısrarı ki o kadar olur, kendimi zarzor kurtardım elinden
Boyumu bilmesine rağmen ne kadar üzülsün diyip yüzünü asmiştı😢
Yıllar once İlk bulustugum erko bana buluşmada sigara uzattı diye heryerden engellemistim suansa kendim içiyprum
İlk buluşmada değil de ilk öpeceğini anladığım zaman o daha bana yakınlaşmamışken birden sakın öpme çok gerildim dedim. Çok rezil bir andı.
sinemaya götürüp öpmeye calismisti bi tane yapıştırıp geri çıkmıştım geri de gorusmedik
Ilk buluṣmada zorla elimden tutmaya çalıṣtı ve bu çok iticiydi
çocuk arabayı dagya çıkardı kenara çekti bagajı açıp sazı çıkarttı bagaja oturup saz çaldı mkk
Lisede kız ezan okunuyor diye ellerini açıp dua etmişti. Sonra maden suyu içmiştik
Niye zemzem suyu içirmedin kıza
Hiç olmadı ama bir çocuk buluştuğumuzda kahve içerken elleri türemişti kahveyi dökmüştü.
İlk buluşmada rezillik yaşamadım da utanmıştım biraz
Daha bir buluşmam olmadı o yüzden pek karar veremiyorum.
Ben yanlışlıkla osurmustum etraf öyle korkmuştu ki kız Allah'tan dışardan lağım kokusu geliyor zannetti de yirtmistim 😁
Benim hiç ilk buluşmam olmadı
Hiç ilk buluşmam olmadı 😂
Hmmm sanırım suyumu içmişti oydu 🤷🏻♀️
Üzerime kuş sıçmıştı, çamura düşmüştüm. Çok sakarım yahu..
Kokoreççiye gitmek
çok şükür hic rezillik yaşamadım ya
Konuşurken tükürüğüm yüzüne gitmişti
En komik i buyduuuu 😂😂😂
Öyle bir anım olmadı şükür snsns
Hiç öyle olmadı şükür hayat hepsiyle güzle geçti
İlk buluşmalarımda rezil bir anım olmadı.
Hastanede buluştuk rezil değildi ama en kötüsü
Rezil olmadım
Kızı taniyamamistim
Çok utandıran bir anı var ama yazması zor..
Ben pek rezil bişey aşamadım galiba
Rezil bir an yaşamadım sanırım.
Hiç rezil bir anım olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?