Terazi burcu erkek arkadaşım var. Sarılıp uyuduk fazla ileri gitmeden bir şeyler oldu gün içinde, televizyon falan izledik. Ama hep dikkat etti fırsatı oldukça öptükten sonra sevdiğini söyledi. Neden böyle bir durum oldu dediğimde de ben istemediğim ortamda bile durmam. Seni sevmesem öpemem bile vs dedi. Yani evet o niyetle görse onca saat uyumaz işini görür kafasına girer ya da sonrasında yazmaz vs. Erkek tenine dokunduğu kadına daha mi çok bağnıyor?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani vefa mı desem bilemiyorum ama bence de bağlanıyor her erkek öyle olmuyor günümüzde malum, ama sana değer vermiş ki kıymetini bil yoksa dediğin gibi kaçardı senden. Teraziler hep mi böyle ya bende teraziyi sevmediğim ortamda bende asla kalamam yani bahaneler üretirim diğer türlü orası ızdırap gibi oluyor, asla diyorum 1 dk bile kalamam zorla asla bişey yapamam yani çok ket duygular imkansız gibi bişey yapması cidden bence güvenebilitsin, seviyor, yalnız aynı zamanda bazı noktalarda da aniden kopuveriyor ipler hassas yani en gıcık sevmediği şeyi yap ömür boyu kaybedersin asla geri dönmez, tertip düzen temizlik dikkat et, atıyorum ağız kokuyorsa partnerin direkt soğuyabilir giyim kuşam, ailesine küçüğe büyüğe saygı vs çok önemli yoksa kopabiliyor sen anlayamadan üstelik.. Onu cezbedecek şeylerden yürü mesela beni bebek seven erkek cezbederdi sevdiğim adam da öyle ne bileyim hayran oluyorum gibi bi duygu bu tür nüanslar var onları kaçırma derim benden tüyo bu kadar başarılar ☺️😉
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 biz çok yeni sevgiliyiz, o biraz beni ürkütmüştü aslında. Acaba cinsellik mi düşünüyor vs. Arkadaşları bizim yakın köylü. Ben seni hissetmek istedim vs dedi sadece. Sandığım gibi ya da farklı şeyler yapmadı normal 2 insanın yaşayacağı şeyler. İlkten karşılık vermedim ama baktım niyet kötü olmayınca görmezden geldim. Ben küçük şeylerden bile mutlu olan biriyim onu da söyledi. Yüzümü sevse mutlu oluyorum. Evet haklısın istemediği bir şey yapmıştım benimle 3 gün konuşmadı sürekli arayıp yazmama rağmen. Ama mücadele edince tekrar devam ettik. Dün de bana bu ilişki senin sayende oldu, çok mücadele ettin teşekkür ederim dedi. Geçen 3 gün öncede wpde çevrimiçi oldun 2 saat cevap vermedim ona diye engellemişti beni. Bayağı yazmıştım ben buna o da bana sonra toparladı falan. İstemediği bir şey olunca gözü görmüyor telefon kapatmalar saçma sapan hareketler. Seni sevmesem direkt silerdim ben böyle şeylerle uğraşamam dedi. Ama işte sevse öyle hareketlerse se bulunmaz diyorum kendimce o da ben böyleyim diyor. Ben de de var geçmişi çok açıyorum ve kendimle ilgili aşırı şaka yapıyorum o da hoşlanmıyor ve defalarca da söylüyor. Bence bu tür karakterler gerçekten sevmese sırf cinsel dürtüleri için bir kadının yanında durmaz. Sevmesem öpemezdim duygusallığım her zaman önde gider falan dedi. Hadi yalan söylüyor desem her şeyi açık, kartlarını açık oynuyor o konuda dürüst telefonu bile ortada bakmak istiyorsan bak deyip uzatıyor falan bir de aşırı kıskanç. Sevmeyen insan neden kıskansın ki.
Evet terazi işte aynı ben gibi seni cidden seviyor bence, duygusunu gösteremeyebilir yani buz dağı gibi düşün suyun altında görünenden daha fazlası var sana karşı hislerinin, ama sanırım evlenince gerçekten seni sevdiğini gösterecek sende anlıcaksın, şöyle diyim kendini koruma mekanizması gibi düşün sen gidersen ya da ilişki biterse çok acı çekememek için duygularını saklıyor zarar görmemek için aslında sana aşık deli gibi ama sana 10 da 3 4 ünü gösteriyor, zaten baksana kendini kanıtlamaktan korkmuyor sana dediğin gibi açık oynuyorsa seni seviyor çünkü kaybetmek istemiyor, senin kendi kafanda kurup onu bırakmaman için net olmaya çalışıyor çabalıyor gözünden düşmemek için, gerçekten dürüst bence de ama şeye de dikkat et sana yem atabilir bakalım düşecek mi diye, sen bilirsin yine ama bence evlenmeden önce olmaz de yani isterse çünkü hem onun da güveni sana karşı oluşur hem de gözünde daha değerli olursun hemde onun gibi düşündüğünü anlar, ama cinsel lik olmadan da sevdiğini göstermelisin
2 kere aldatılmış ve 1 kere nişan atmış, korkuyorum o yüzden falan demişti ilk başta. Ama sen sempatiksin yıllar sonra ilkkez birine güvenmek istedim falan dedi. Ona göre davranmadı en ufak şeyde sildi beni vs onlar beni düşündürmüştü ama ben pes etmedim. Bana yem attı aslında ya da merak etti bir şeyler yaşadın mi dedi ben de o boyutta bir şey yaşamadım dedim. Bana ben sana dokunmam zaten, ölümlü dünya vebal almam dedi. Gerçekten de dün o boyutta bir şey istemedi. Ben aldatmam, açız değilim söylerim zaten dedi. Yani diyorum ya erkekler genelde kullanacağı kızı o an bittikten sonra umursamaz az önce günaydın sevgilim😘 yazmış mesela. Ben uyuduk ettik diye basit olarak göreceğini düşünmüyorum zaten. Dediğin gibi kendini korumaya çalışıp acı çekmekten korkuyor olabilir. Bir daha böyle davranmayalım birbirimize falan dedi çünkü. Kârı kız olayı yok, sosyal hesabı bile düşük takipçili hatta ilk zaman benim hesabımı temizlemişti. Benim yüzüme telefon kapatınca ben onu takipten çıkarmıştım geçen ekledim hâlâ kabul etmedi bilerek etmiyorum neden sildin vs demişti aslında içten içe kinci ama kabul etmiyor. Bir de biraz egoist gibi özgüven eksikliğinden de olabilir. Demem o ki teraziler gerçekten dengesiz dursa da net aslında istemediği bir durum olduğu zaman kendi kendine geri çekiliyorlar soğuyorlar vs. Onları bağlamak lazım. Ama ben de korkuyorum işte aldatılmaktan çok fazla daha önce aldatılmadım ve nişandan döndüm 2, buçuk ay önce bir müddet sonrasında da bu çocukla tanıştım hiç beklemediğim anda. O yüzden fazla anlam yükledim, mücadele ettim Ama karakteri sağlam birine benziyor gerçekten takıldığı insanlar vs belli
Evet baya çözmüşsün teraziler demekki genelde böyle bu arada evet kinci kabul etmese de, unutamamak daha doğrusu, özgüven eksikliği oluyo evet zaten tüm huzursuzluğu bundan aslında, yanlışı olmaz ondan korkma zaten belli seni seviyor sende seviyorsan soğuk durma zaten çıkmaz sokak olduğunu gördüğü an senle direk iletişimi keser sana ümit vermeme yolunu seçer inşallah mutlu olursunuz, böyle teraziler dengesiz gibi ama kendi dünyamızda aslında herşey mantıklı şekilde dengede ve o dengeyi bozdurmuyoruz sende ona göre davran zamanla çözeceksin 😉😊
Yani haklısın evet, söylediklerinin hepsi doğru. Ben basit olarak görmesin beni düşüncesindeydim, kısa sürede insan neden sarılıp uyumak iştesin ama sanırım gerçekten duygusallığı ağır basıyor. Ve bunu da denemek istedi. Ofisine de gittim 2 çalışanı vardı art niyet olsa neden beni orada göstwrsin. 2 yakın arkadaşı geldi, benim orada olduğumu söyledi onlarla da tanıştım falan. Takılmalık görmüyordur bence.
Aynen bencede yaa öyle görmüyor ciddi düşünüyo, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Çok, teşekkür ederim amin cümlemizin🙏🏻
Knk ben yatsam sevgılımle sabah kotu seyler olabılırfı o oglan dırfuysa dokunmadan helal olsun bırakma
Ben bir şeyler yaşamamış kıza dokunmam, ölüm var dedi. Yani evet benim eski sevgilim öylr değildi arabada bile boşluk bulsa bir şeyler yapmaya çalışırdı ve ben artık onu öpmezdim bile tiksinmiştim. Hadi bu taktik yaptı desek erkekler bunu beceremez sanmıyorum
Ay valla benım eskımde bos evde bana dokummafı opmedı bıle bende hıc kımseyle bırlıktelıge gıröedım o benı sevdıgı ıcın ama suankı arabada bıle yaklasmaya calsııyo bende tıksınıyorum
O yaklaşmaya çalışan tip insanın psikolojisi bozuyor gerçekten çok dikkat et. Diğeri de sevdiği için dokunmamıştır ama o anlattığım eski sevgilim beni deli gibi seviyordu ve nişana 1 hafta kala ayrıldık. Her seven dokunmaz diye bir şey yok
Kesin ileri gitmediniz. Neler oldu neler