Akrabalarınızın oldugu apartmanda yaşıyorsunuz ve hepsi size sırt çevirmiş anne babanıza olan nefretlerinden dolayı çocukları olarak size de aynı nefreti kusuyorlar hastalık da bile. Ama çocuklarını sürekli size gönderiyorlar bakıcılık ettiriyorlar sizde dayanamıyorsunuz eve alma diyorsunuz anne babanızq tepki gösteriyorsunuz sebebi başta çocuklar degil onlar masum fakat anne babanızın onların yüzünden üzüldügünü bazen agladıgını gördügünüz için onlara ayrı bir kin duyuyorsunuz. Sırf o yüzden kendinizde 3-4 sene olmuş evlerine adım atmayalı bu yüzdende çocuklarını evinize almak ietemiyorsunuz anneniz alıyor birşey demiyorsunuz piknik vs yapalım diyorsunuz bir haftasonu ve o çocuklarıda peşinize düşüyor siz istemiyorsunuz aglıyorsunuz felan anneniz babanızda istememesine ragmen zorla götürüyor çocıkları sizde tabi dogal olarak tripleniyorsunuz kızıyprsunuz anneniz ona kıyamadıgını söylüyor siz aglıyorsunuz üzülüyorsunuz ama sizi hiç umursamıyor onlar ailecek heryere giderken size söylemezken bile siz her ailecek yaptıgınız plana onlwrın çocuklarınıda dahil ediyorsunuz daha dogrusu anneniz dahil ediyor ne düşünürdünüz?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akraba kar ne igrencler ya
Öyle ama annemin yaptıgı kalbimi çpk kırdı yapayalnız geçtim bi agaç dibine sadece aglıyorum
Boşver sen geleceğe odaklan sonra hepsini unit
Odaklanıyorum bugun beni mahvetti bu durum duygumu alt üst etti annem hastaydı o çocıkların annesi vs hiç aramadı sormadı bile hastanede yattı annem evde yemek bile yoktu bizim 10 gün kendimiz yaptık arayıp sormadılar bile bugunde piknik yapaljm dedim dün gece daha onların hakkında şöyle dediler böyle dediler diye yankmda dert yandı bende üzüldüm kinledim temelli onlara ertesi günde çpcuklarını yanımıza katınca istemedim dpgal olarak
Boşver sen geleceğe odaklan okuyor musun
Bitirdim okulu
Ayıptır söylemesi şeyimde bile olmaz
Kim
Akrabalar
Bence sende öyle yap
Önemsedigim akrabalar degil annemin benim aglamama üzülmeme kendi ailemle bile piknige gidecegim yere onların çocuklarını katması yanımıza benim aglayıp istemedigimi söylememe ragmen diretip getirmesi benim kalbimi kırdı babam kızdıgında dayanamadım aglıyordu demesi bana deger vermiyor
Kanka değer vermemesi değil onun nedeni yani şerefsiz bile olsalar apartmanda yüzyüze gelecekler
Ben bu kadar kıymetsizim degersizim demekki annemin gözünde ben sınava çalışıyorum evden çıkmıyorum ayda yılda babam fırsat buluyor piknige gidiyoruz onuda ailemle yapmak istiyorum kendi ailemle abim babam vs sadece onlar kendi ailesiyle gidiyor bize hiç demeden her haftasonu birbirlerine gidip geliyorlar vs biz hariç herkesi evlerine çagırıyorlar ben 4 senedir gitmedim evlerine çagırmadıkları için
Kanka oluyor öyle söyle sizinkilere akrabadan gelen zarar kimseden gelmez ve senin kıymetsizliğin değil o benim ailem benden nefret ettiğini bile söylüyor artık takmıyorum çıkıyorum arkadaşlarıma gidiyorum onlar bize geliyor
Ama çocugunu zaten götürmek zorundq degiliz ki götürmedik diye hangi hakla bize küsebilie bide küsmeyi geçtim hastalıkda aramayan insan sormayan insan küsse ne olur? Bir anne olarak bize kıymet vermiyor belli ki çocugundan ne kıymetli olabilir
Benim gibi yap si*tiret
Dinleme takma gez toz
Keşke öyle deseydi daha az canım yanardı ben yanında gözyaşı dökerken bana ona kıyamadım aglıyordu demesi çok kalbimi kırdı birdaha üzülsemde kalbimde kırılsa sana gelip söylemem dedim içime atarım dedim
Bişey sorucam yaş kaç
Babqm kızdı neden kendi çpcuklarına deger vermiyorsun diye boşver başkasının çocugunu dedi. Ben babamın evine gidiyorum diye tehtit etti babamı benide susturdu
Bide şöyle birşey var daha bu sene içinde onlar yüzünden sinir krizi geçirdi ben annem öyle oldu diye onların üzerine yürüdüm dövecektim amcam felan zor aldı elimden hani annem için onlarla başta papaz olan benken annem onlara yaranmaya çalışıyo
Kanka onları dinleme yani bende çok takıyordum ailemin dediklerini artık bişey söyledilermi telefona geçiyorum arkadaşlarıma gidiyorum onları dinlemiyorum
Yaranmaya çalışıyorsa uğraşsın dursun akrabalarla uğraşıyorsa o uğraşsın en sonunda ağır bir yara alınca kendisi anlayacak onların değersizliğini sizin değerinizi ama umarım geç olmaz
Bundan sonra dinlemicem ben bu zamana kadar kendi derdim egitimim gelecegime çabalarken ailem bana destek olmak durumundayken oturdum onlarla olan sorunlarını dinledim gece yarılarına kadar üzüldü ğzüldüm agladı agladım aklımın yettiyince fikir verdim ezmeye çalıştılar ezdirmedim arkalarında durdum amcalarım en ufak birşeyime bana sayıp söverken annem babam benide abimide korumadı ezildik hep onların çocukları okul kazanamazken biz kazandık okuduk bizi kimse konuşmadı yok gibi davrandılae onşarınki kwzandı biz bitirdikten sknra yere göge sıgdıramadılar 50 kez konuştular göze soka soka
Ben hep arkalarında durdum arkamda kimse yokken ben hiç evlat olamadım ki sanki ben anneme anne oldum. Şimdi de duygularımı önemsemiyor fikri geçtim bende savunmucam artık dert yanarsa dinlemicem bana anlatma başkasına anlat dicem kapımı kapatır yabancı gibi otururum odamda
Kanka ben akrabaları takıyordum bir ara ama sonra dedim ulan ben niye bunlara yaranmaya çalışıyorum dedim uğraşmayı bıraktım
moruk en iyisini yaparsın uğraşma
Ben bunlar yüzünden neler çektim bilmiyorum
Ben akrabaları takmıyorum umurumun uç noktasında degiller ben çocukken beni o kdr sevmezlerdi ki o sevgiyi bilmiyorum ya şu an yabancı bir durum olarak gelmiyor yaptıkları babannem bile biz en büyük oglunun çocuklarıyız o bile sevmedi şu an en küçük pglunun çocujlarını yere göge sıgdıramıyo o kdr sevilmedik o yüzden ben kimseye yaranmaya yalakalıga kalkışmam benim karakterim öyle degil zaten geçen haftada da annemlerle pnun kavgasını etmişler senin çocugun bize soguk davranıyor vs diye
Ben üniye vs gittim ne aradılar ne sordular elimde valizle gelirdim görmezden gelirlerdi yanımdan geçip giderlerdi aynı apartmanda oldugumuzdan hani o kdr sevmiyorlar
Çıkıp deseydin evet davranıyorum sizde bana davranıyorsunuz ben niye size kendimi sevdireyim diye
22
Ben 16 yaşındayım bunlar bana oluyor ben bunları yapıyorum
Bence sende aynısını yap dünyayı takmadan nede olsa hepimiz ölücez düşüncesiyle yaşa ben bu kısa hayatta sizi çekemem mantığı
Benim 16 yaşımdada lise üni derken hani uzaklaşıyordum en azından takmıyordum çogu şeyi senin dedigim gibi şu an üni bitti kpss çalışıyorum evdeyim aile içine mecbur kalıyorsun birde böyle onlarla annen baban kavga edinxe kendilerini ezdiren tipler olunca bide mecbur kaldım ama gel görki ben degersizmişim boşuna savunmuşum bu vakte kdr
Bunlar oldugunda ben aynı ortamda bulunmamak için gitmemiştim o yüzden ben yokum diye verip veriştirmişler ben orda olsam bunları konuşmaya cesarwt edemezlerdi zaten bende annemlere kızdım beni neden savunmadınız diyemediniz mi siz benim çocuklarıma ne zaman deger sevgi verdiniz de bizden bekliyonuz diye dedim ama yok benim annem bana bir bardak suya kızar git kendin al utqnmıuonda der ama onların çocukları eve gelince annem pasta yapar çay getirir hergün hergün onları agırlar evde
Sen değersiz değilsin onlar değer bilmiyor dediklerini kafaya takınca sonum akıl hastanesi olacaktı ben onlara beni sevmediklerini söyleyince ergen oluyorum ama benden nefret ettiklerini söylüyorlar Allah uzun ömür versin diyorlar doğduğum güne lanet ediyorlar keşke ölsen diyorlar
Uğraşmaya değmezler
Allah inşallah bir kapı verir de gidecek uzaklaşırım biran evvel
Umarım