AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Avrupada kimlerin çoğunluğu narsist olur sırf orda yaşadıkları için burdakilere tepeden bakarlar bizden üstün olduklarını sanarlar insanlıktan nasibini almamışlar hiö
bunu ciddi bir şekide yapanlar var midesizler mk. Normalde suratına bakmazlar sırf avrupaya kaçmak için evlilik yapıyorlar
Türkiye'nin ekonomi kötü diye mi sence?
İsterse 60 yaşında olsun ben okeyim. Bıktım şu siyasal islamcı örümceklerden
😅😅 gece kahkaha attım sağol.. peki ekonomisinin katkısı var mı?
Gençliğimi s…. bu lanet ülke. Bana bir gençlik borçlu
hangi anlamda detaylı anlat ki bende detaylı soylim gurbetçi yim Türkiye noldu falan haberim var sende anlatki daha iyi anlayım'
Hocam öncelikle alım gücü gerçekten de düşük. Bak mesela ufak örnek vereyim annem 25 senelik sağlık çalışanı emekli olacak 25 senenin karşılığı emekli ikramiyesi 108.00 TL bu paraya ev değil kulübe alınmıyor hatta boş arsa bile zor. Araba desen 2021 yılındayız anca 2010 model bir araba alabilir. Giyim zaten çok uçuk Avrupa’da 29 birim paraya alınan ürün bizde 299 birim. Bu abartı değil geçen hafta aldığım bir ürünün altındaki etikette fiyat yazıyordu
ve ben farkettim AVM'de Nike 800 TL gerçek Avrupa'da 80. pazarda veya çarşıda çakması 100 TL herkes çakmasını alıyor üstelik. telefonlarda bakıyorum maşallah bazıları Samsung iPhone alıyor benim telefon 80 Euro 😅
Bilmiyorum hocam ya gurbetlik elbet zordur ama burası da yaşanacak gibi değil. Ha paran varsa dünyanın en güzel ülkesi ama maalesef halkın çoğunda olmayan bir şey bu
peki paran çok olsa istemezsin dimi avruoada yaşamak Türkiye varken? bazıları söyleniyor Türkiye'de zengin de olsan yaşanacak yer değil ( yolları kötü ( doğası iyi manzara iyi ama bazıları da çok berbat hiç iyi yerleri yok diyor İtalya İspanya daha güzel diyorlar
Ya hocam 4 mevsimi yaşayan her yerinde tarih barındıran medeniyetlere konukluk eden bir ülkeyiz maddi güç olsa kim bırakır ki bu cennet vatanı. Saygısızlık olur mehmetçiklere, hükümdarlara , Atam’a
bende isterim Türkiye'de yaşamak ama anca emekli olunca of of İstanbul'un havası Antalya İzmir gibisi var mı be. hep te bize mi denk gelir bu kötülükler.. eskiden az daha iyiydi Türkiye 2015-2016 yılları ondan sonra bitttik..' baksana İstanbul'u bile mahvettiler heryer beton. bi Paris'e bu İstanbul'a bak. yazıklar olsun bize...
E halk bu hale getirdi göz göre göre bataklığa gittik resmen , bunlar daha iyi günleri ülkenin
ama nedense yaşlılar yani onlar akıllı dir onlarda amerika oyunu diyorlar onlar yükseltiyor diyorlar bende üretim yok diye düşünüyorum ama üretim olsa neden eskiden yükselmiyordu? ve 2023 geldiği için mi döviz yukseliyor? şimdi cahil gibi yorum ama ne bileyim insan şaşırıyor, Türkiye'dz otomatikmen yaşayan insanların iqsu bariz belli düşüyor
Yaşlılar önde giden zincirli deli hocam ne akıllısı 😂 valla bu ülkede zeka ve farkındalık çok kötü tescilli 136 IQ var her sabah allahım al canımı diye uyanıyorum xkjxjd
ülkemizde maşallah her yönden eksi
her gün kadına şiddet
çıkarcı menfaat
boşanmalar arttı evlenmeler azaldı
araba olmuş en kotu 100 bin TL
para çok değersiz
Cumhurbaşkanı ekonomi çok iyi diyor
Sedat Peker gerçekleri açıklıyor
ülkede ateist sayısı %10 geçti
her yer imam cami polis bekçi oldu
ülke güvensiz
dolar Euro olmuş 8'50 - 10'17..
pahalılık
güvensizlik
halkın cahilliği
yoksulluk sınırı 10 bin TL açlık 3200 TL
iş 6 gün 12 saat bazen 14&15..
bazen pazar günü iş,
yazın tatil yok...
olsa bile halkın tatil yapması parası yok...
ülkede herşey gelişmemiş''
Yabancı kızla evlenirim zaten istiyorum da ama Avrupa da yasayan bir Türk kızıyla evlenmem asla
haha neden? 😅
Türk kiziyla evlensem Türkiyede de evlenirim ama ben Türk kızı istemiyorum benden uzak cehenneme yakin olsunlar halleri belli ne m. all oldukları belli gerek yok türk kızına istedigim Japo veya Güney kore kızı ikisinden berini istiyorum ama Alman kızı olur Rus kizı olur Ukrayna kızı olur farketmez gerçi yabancı kizların hepsi olur ama Türk kızi olmaz yabancilar Türk kizlarından her konuda bin kat daha iyiler en başta insanlar Türk kızları insan değil
nasıl değil
İnsanlik nedir bilmezler kendilerini dunya da tek sanarlar egoları yuksek burunları havada g. ötleri kalkık gezerler karakter kişilik yoktur adap edep haya ahlakar namus haysiyet seref onur gurur bunlar da zaten yok kendilerini bir halt sanarlar iste bir tek kendilerinde vajina göğüs var saniyorlar bunların vajinaları göğüsleri altından herhalde ama kara kap kara kömür gibi olan vajinalariyla nasıl oluyorsa işte uçuyorlar paraya tapan mahluklardır erkeklere para olarak bakarlar parası olanın altina yatar parası olmayanı da ezmeye çalışırlar hani vajinasi göğsu var ya guya ondan dolayı kendilerini üstün bir varlik olarak görüyorlar hani simdi genelleme yapmayım iyi kizlarda var tabiki de ama azaldilar iyileri de bozdular güzellik yok bunlarda bir kilo boyayla badana yapiyorlar çirkinliklerini kapatiyorlar beyinleri zaten yok ağdasını bakıminı yapıyorlar göğüs göt göbek vajina açıyorlar çikiyorlar meydana gösteris yapiyorlar beynini aklıni fikrini göster diyorsan gösteremiyor yok çünkü bir tek vücudunu sergileyebiliyor bunlar
geneli böyle diyorsun peki türbanlı olanlar nasıl onlar daha beter mi
Türbanlı türbansız bunları ayirmamak lazim ama türbanlı islamı yasayan kızlar daha iyi olması lazım diğerlerine göre ama onlarda da var bozuklar şoyle ki onlar gerçek türbanlı değiller kapaniyorlar ama herhaltı yiyorlar açik olup herhaltı yiyen kız bakiyor bunlara bunlar kapali ama bunlar da herseyi yapiyor diyip bizim yaptığimiz doğru biz boğru yoldayız diyorlar bunlarin hepsi aynı gercekten kapalı olanlar degil kapalı görünumleri diyorum ama gerçekten kapalı Allahin emirlerini yerine getirenler ayrı onları ayrı tutuyorum
Gerçekten sevgi varsa arada evet evlenirim miss gibi de baba olurum
iltica ederim (ettimde). yinede evlenmem pasaport için :)
ekonomi mi sebep?
Avrupa’ya gidince elbebek Gülben’le yaşayacağını mı sanıyolar bunlar
ben guebetciyim bakiyorum Türkiye ekonomi adalet egitim bitmiş diyorlar bende sorayım dedim çünkü her yerde çıkıyor bu gençlerin Avrupa'da yaşama söylentileri haklilar az da olsa sence?
En iyisi bulcan bir tane oradan evlencen gitcen
ekonomi mi sebep?
Yaşam şartı ekonomi
her genç böyle düşünüyor anlaşılan.
Seviyorsam evet
hmm ama öncelikle Türkiye'den istersin yani hem Türkiye'den bulup ve Türkiye'den evlenmek yaşamak veya Avrupa'dan bulup oraya taşınmak hangisi senin için daha cazibeli geliyor ve neden.
Doğruyu söylemek gerekirse türkiyeden eş vs istemem burda yaşamak konusundada bi kaç sene içinde gideceğimi düşünüyorum, hayallerim isteklerim vs. beni ister istemez itiyor türkiyeden
ekonomi mi sebep peki?
şükürler olsun ki herhangi bir ciddi zorluğum yok ekonomi konusunda ama ülkeyi düşününce... kendi sebebim nedense istemiyorum burda olmayı her şey gün geçtikte kötüleşecek gibi geliyor.
tek sebep ekonomi değil gibi sanki adalet egitimin katkısı da var...
her şey batıyor işte gün geçtikçe örnek vermeye başlasak gün bitmez diye düşünüyorum o kadar fazla ki sorunlar
hangi şehirde yaşıyorsun?
Ankara
anladım, birşey sorcam istermisin tanışıalim Türkiye'den seni Avrupa'ya yaşamana sebep olabilirim
Hayır.
neden? Türkiye'de herkes Avrupa ya gitme derdinde sence abartı mi yoksa?
Sırf Avrupa muhabbeti için biri ile hayatımı birleştireceğimi zannetmiyorum.
gidermişin tek kişi evlenmeden peki?
Direk..
anladım hocam
Evlenmem
neden
Sevgilim var onla evlenip avrupaya giderim ama 😂
vizeyle işle falan. ?