- 21 gü
Çok ikilemde kalacağım bir soru hatta böyle bir şansım varken istemedim çünkü ha diyince ailenin yanına gidemiyorsun bir şey olduğundan elin ağayın bağlı bekliyorsun çevremde çok var yurt dışında yaşayan zorluklarını biliyorum. Sevdiği insanın cenazesine gidemeyenler var.
27 Yorumla- 21 gü
Sevgiliniz yabancı mıydı?
- 21 gü
Yoksa yurtdışında yaşayan bir Türk mü benimde başımda benzer bir sorun var o yüzden soruyorum?
- 21 gü
Yurt dışında yaşayan Türk yabancı değil @Sude-Han02
- 20 gü
Uzak mesafe ilişkisi zordur valla bilirim. Umarım yüz yüze buluşma fırsatınız olur
- 20 gü
Yok reddettim zaten 😊 sevgilim değil yani
- 13 gü
@Sude-Han02 bende yurt disindan geliyorum
- 13 gü
@merto1231 Banane?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Müslüman işte düşünürüm değilse düşünmem 😅😅 bu kadar
10 Yorumlau
21 güAşk bu, nerden gelirse gelsin baş üstüne :D
11 Yorumla- 21 gü
Eow
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Eğer gerçekten seversem ve karşı tarafın da beni gerçekten sevdiğine kalbim ve aklım inanırsa evlenirim. Yani bu yurt içinden biri için de geçerli. Sevmek bence kalıplara sokulmamalı. Seven uzayda da olsa sever, sevmeyen kucağında da otursa sevmez.
12 Yorumla- 21 gü
Çok net
- 21 gü
Tabi. Türk kızlarından umudu kestim. Ama onları suçlamıyorum, babalarından sevgi görmemiş olabilirler, fakirlik sefalet içinde yaşamış olabilirler, zorbalığa uğramış özgüvenleri kırılmış olabilirler. Onları da öyle kabul etmek lazım. Ben mümkünse özgüvenli ve parayı ikinci plana atan bir kızla beraber olmayı tercih ediyorum, teşekkürler. Ha bir de, standartlarım, sınırlarım ve tercihlerim olduğu için prenses diye laf atmayacak bir kızla.
10 Yorumla - 21 gü
Yani bu is aslinda ülkeyi kapsamıyor gönülleri kapsıyor sevmek yeterli diye düşünüyorum ama suda varki gittiğin yerde ailen çevrem olmayacak ne kadar yapabilirsin
12 Yorumla- 21 gü
Zor diyorsun
- 21 gü
Zor değil olabilir ama herkes yapamaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır hiç yurtdışında yapabileceğimi düşünmüyorum şayet o buraya yerleşmeye karar verirse olabilir… benim oraya gitmem mümkün değil…
12 Yorumla- 21 gü
İç güveysi sjsjsns
- 21 gü
Aşık olsam evet dünyanın en ücra köşesine bile giderdim ama bu da çok zor 😂
22 Yorumla- 21 gü
Çok net
- 21 gü
Her zaman👍🏻
- 22 gü
Türkiye de yaşıyorum yurt dışı olabilir ama güzel bir ülke
12 Yorumla- 22 gü
Hangisis
- 22 gü
İskandinav ülkeleri
- 21 gü
Ülkeden çıkayım da, mevcut ailemi kurtarmam yeter. (Di)
her şey çöktüğüne göre, kaotik ülkede anarşiye oynuyoz artık.
10 Yorumla - 21 gü
Önemli olan doğru insanı bulmaktir, sonradan da çıkılabilir yurtdışına, orada bir hayat kurabilirim sevdigim insanla, bana bağlı hersey
10 Yorumla - 21 gü
Evliyim şu an ama evli olmasaydım evlenirdim hatta bir alman kız vardı zamanında adı Larisa idi. Annesi Almanca öğretmenimdi aynı zamanda.
10 Yorumla - 21 gü
Doğma, büyüme ve yaşadığım yer yurt dışı. Mesela sevdiğim kız Türkiye'den olup gerçekten çıkar ilişkisi olmayıp dil öğrenmeye ve çalışmaya yatkınsa, böyle bir ilişki içerisinde olurum.
10 Yorumla - 21 gü
Türkiye'de millet bunun için kurşun atıp kurşun yiyor farkında mısın 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemem ama tercih etmezdim çok zorlu ve uzun bir yol problemi çok benim için
10 Yorumla- 21 gü
Şartları düşününce mantıklı geliyir. Ama tabi hangi ülke olacağı ile ilgili değişir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aksi mümkün değil zaten. Türkiye'de evlilik hakkım yok 💅🏻
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim oraya gitmem mümküm degil damadı transfer edebiliyormuyuz😂
10 YorumlaKafamız uyuyorsa evlenirim tabii ki en azından onlar çingene olmuyorlar
10 Yorumla- 21 gü
Türkiye de yaşayan biriyim ve Türkiye sınırları içerisinde ölünceye tek bekar olmayı dilediğim gibi yurtdışından biriyle evlenmeyi daha çok tercih ederim 😂😂
10 Yorumla - 22 gü
Suriyeli gibi mi 😅😝
22 Yorumla- 22 gü
Hahahahhhaha çok iyi cevao
- 22 gü
🙃🙃😝
- 21 gü
Hintli erkekler en sevdigm haha
13 Yorumla- 21 gü
Hahahh
- 20 gü
@birsuskuncicek Aşkım senin zevkin biraz sıkıntılı sanki 😶
- 20 gü
Yok çok tarz bir zevkim var haha
- 22 gü
Babam verse evlenirim
12 Yorumla- 22 gü
Babam vermez mi
- 22 gü
Vermiyor 🥺evde kaldım
Almanya da bulamadın mi birini 🤣🤣
17 Yorumla- 22 gü
Hahaha gıcıklık yapma sana bile bulurum ital damat çok burada biliyorsun sjsjsnsnsnens
- 21 gü
Ital damat sen oluyorsun abi … sen Türkiye’den gelen Türk kızıyla evlenen damat oluyorsun….
Avrupa gelebilmek için evlenen oluyor ya öyle …. Kız bulacağız sana - 21 gü
Ah nicki şimdi gördüm abi…. Anlatsana bana herkes sakın evlenmde diyor….
Alman sevgilin burayı biliyor mu? Bakış açın nasıl? Türk kızı nasıl hayatını mahvetti - 21 gü
Netde karsıma cıktı merakıma üye oldum. Saha çözemedim burayı. Millet kafayı yemiş gibi burada😅😅 Yengenden gizlim saklım yok, telefona girip bakabilir. Bende zaten burada karı kız yapayım kafasında değilim. Evlenme kardesim TR den biriyle. Bak bizde hem aile şirketi var, hemde ben Münih KVR de çalışıyorum. Birisini evlenip getirmek minimum 1-2 sene. Bu sürecde sen burada o TR de herşeyi relax yapar emin ol. Eskisi gibi değil devir. Ben getirdim yabancılar dairesinde olduğum için, hızlandırdım 2016 da. 2 haftada getirdim buraya. Dil öğrenmesi uzun sürdü, her yere yanında girmek bezdirdi. Aşırı kıskançtı. Yabancı dairesine illa gelmişsiniz, çoğu çalışan kadın ve hep genç. Günde 20 kez arardı. İş yemeği olur gidemezsin. Gece dışarı cıkamazsın. Dedim noluyor böyle. Tr ye ailesinin yanına gönderdim, oturumunu patlattım bir sekilde gelemedi. 1 sene sonrada ayrı yaşadım diyede mahkeme yüzü görmeden kanundan yararlanıp hakimin odasında boşandım. 2016 da evlilik 2020 boşanma bitti. Kafam süper rahat şuanki halimde.. Almanyada dünya kadar Türk veya Alman kız var. Allahtam belanı mı arıyorsun 😂😂 ordan birisini getirmek için
- 21 gü
Ama burada yenge haklı bence sjsjsj
- 21 gü
Komple evliliği sildim hayatından
10 Yorumla m
21 güSevmişsem evlenirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sanmıyorum mesleğimi orada icra etmem çok zor
10 YorumlaSeviyorsam okay, sevmiyorsam hayır.
10 Yorumla- 21 gü
Zor bir karar hayır deme ihtimalim yüksek
10 Yorumla - 21 gü
İyi birisi ise şartlar uygunsa neden olmasın
10 Yorumla - 21 gü
Hersey nasip.
10 Yorumla - 21 gü
Sırf yurtdisinda diye evlenilmez kimseyle
10 Yorumla - 21 gü
Evlenebilirim ama gitmem orada yasamam
10 Yorumla Olmaz heralde bilmem karar veremedim
10 Yorumla- 22 gü
Buna değer mi önce o önemli
10 Yorumla - 22 gü
Seviyorsam evet
10 Yorumla - 21 gü
talibin mi var 😀
18 Yorumla- 21 gü
Hahah izin çalma sorusundan gelen sorular Benşm sorum değil dksksk
- 21 gü
ben bilet degilm diyorsun dogrumu anladim 😀
- 21 gü
Hahaha öyle teklifler Burdan geliyor o çok komik dizilerden görüp vatandaşlık lazım diyen çok vardı hele ilk girdiğimde
- 21 gü
ahaha iyimis tuh be bilsem bende yapardim sana 😀
- 21 gü
dur gidip basak birini bulup yapayim 😀
- 21 gü
Başak burcu da mı çıktı boğa biri olsun djsjsj
- 21 gü
başka *
- 21 gü
😛
m
21 güEvlenin 😅
11 Yorumla- 21 gü
Sjjsj
ülkeye bağlı, değişir
18 Yorumla- 22 gü
Ülke ismi söylicem evet hayır diceksin oyun bu
Hazır mısın - 21 gü
Norveç
- 21 gü
Brezilya
- 21 gü
Almanya
- Gizli Üye(18-24)21 gü
Aşk engel tanımaz olabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Kesinlikle istemezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı. Kafalar uyduysa hemen
00 Yorumla- 20 gü
Zor iyice tartıp düşünmek gerek.
00 Yorumla - 20 gü
Evet seviyorsam kesinlikle evlenirim
00 Yorumla - 20 gü
Yürüyen vatandaşlık hsjsjsksk
00 Yorumla - 21 gü
Hayır asla
10 Yorumla - 21 gü
Evet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Ben evlenirim
10 Yorumla- 21 gü
Bu bir engel değil
10 Yorumla - 21 gü
Evlenirim
11 Yorumla- 21 gü
Yani o da Müslüman olması şartıyla. Yoksa olmaz dinî yönden.
- 21 gü
Evet.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Hayır
10 YorumlaEvlenirdim
10 Yorumla- 19 gü
Sevgi aşk varsa evlenilir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Seviyorsam evet
10 Yorumla - 19 gü
Türkse evet, yabancıysa hayır.
00 Yorumla - 20 gü
Hı hı