Mutsuzluktan hastalandım ölüyorum sevgilimle ikimizde gurur yaparak ayrıldık 1 ay oldu ne arıyor soruyor ne yapmam lazım?

Bana sürekli buluşacağız diye söz verip 2. plana atıp arkadaşlarının yanına gidiyordu tanımadığı kızlarla takipleşiyodu ara ara yapma diyordum yakın kız arkadaşların dışında biriyle takipleşmenden rahatsızlık duyuyorum diyordum yapıyordu kavga ediyorduk bana sen psikopatsın diyordu en son kapanmadan çıktık buluşacaktık hazırlandım beni yine ekti çok dolmuştum mahsun kırmızıgülün dinle diye bi şarkısı var klibi atıp klip çok güzel dedi klip tamamen sütyen külot kızların twerk yaptığı bi video tepki gösterincede ben mahsun kırmızıgülün hareketlerine güldüm dedi ama o benim için bahaneydi artık çok dolmuştum bende empati yoksunu bencil herif git böyle kızları izle sen seversin sana ağız dolusu yazıklar olsun geniş insan seni vs dedim sonra 4 kez gittim barışmak için benimle görüşmek istemedi 2 hafta sonra konuşalım dedi bu kezde her defasında ektiği için yok dedim ilk çağırmasında gidemezdim zaten sonrada ne üstüme düştü nede başka bir şey.. bana bir sürü yeminler etmişti hata bile yapsan seni asla bırakmam diye hakaret ettim haketti ama yinede gurur yaptı ne yapmalıyım köpek gibi pişman olsun istiyorum kim haklı
Mutsuzluktan hastalandım ölüyorum sevgilimle ikimizde gurur yaparak ayrıldık 1 ay oldu ne arıyor soruyor ne yapmam lazım?