Bu sorunlar neden bitmiyor?

merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım şu an askerde giderken de aramız zaten kötüydü. Sonrasında orada tartışmaya başladık kart bilgilerini bana vermişti ben de hesaba bakınca askere gitmeden önce Üniversitedeki bi kız arkadaşından para alıp onu da at yarışına yatırdığını gördüm. Sinirlerim acayip bozuldu bu kadar sorumsuzluk olamaz diye çünkü işsiz kendisi okulu bile kaç yılda bitirdi. Tartıştık bayağı. Bana diyor ki annemle konuş ben seninle konuşmak istemiyorum artık. Neyse annesiyle konuştum çocuğunun sorumsuzluğunu evlenince nelerle karşılacağımı onun düzelmesini istediğimi böyle yürümeyeceğini söyledim. Annesi de bana senin başka isteyenin var da oğlumu mu şutluyorsun dedi. Ben bu adamı 11 yıldır bekliyorum düzelsin evlenelim diye. Bunu sevgilime anlattığımda ne var ona mı alınıyorsun dedi ben de yine alttan aldım. Az önce de KPSS’ye girmesi için başvuru yaptım bana diyor ki Sınav belgemi gireceğim okula faksla. O kadar sinirlendim ki istiyor ki her işini biri halletsin. Sorumluluk asla almıyor. Ben de askeriyede çıkarırsın ne var deyince bastı küfrü sana söyleyeceğime ölsem daha iyi falan demeye başladı. Annemi bile hiç aramıyorsun ben sana her gün ara demiştim dedi. Ben de annen bana yapmayacağım bir şeyi usülsüzce söyledi deyince benim anneme kimse bişey diyemez diyerek engelledi. Hem iyilik yapıp hem kötü oldum Allah böyle insanlara merhamet vicdan muhakeme yetisi versin. Öyle işte dertleşmek istedim. Öneriniz varsa bekliyorum.
Bu sorunlar neden bitmiyor?