Görümcem okadar kibirli okadar bencil sürekli bana alttan alttan laf sokmaya çalışıyor evin bi çamaşırıyla ilgileniyor eşimin geçen gün kazağı ıslak kalmış neden asmıyosunuz falan dedi bende sofradan kalktım astım kapının oraya geldiğimde diuordu ben makineye atıyorum karında çıkarsın sersin o zaman diyodu, bir ay falan önce çeğizi serildi sadece çeyizinde giymek için 845 tllik elbise aldırdı kendine 1700 tllik kıyafet alışverişi yaptılar en pahalı yerlere götürdüler benide sadece tuhafiyeciler caddesine götürdüler 55 tlden iki kazak aldılar yatak odam için işte nevresim takımı falan herşeyi en dandik yerden aldılar biz hâlâ beraber yaşıyoruz kaynvalidem gil aşağı kata geçecekler geçen beni 1 milyoncuya götürmüler diyolar burdan mutfağına bişiler al falan diye kendi kızlarına herşeyin en güzelini istiyolar benide 1 milyoncuya götürüyolar. Sonbaharda evlenecek, babam bilezik alır kardeşim künye yaptıracak annemde altın bilezik yaptırır abime ne kitlesem acaba diyo senin kolyenin aynısından isticem durumuda yok zaten alamaz senin kolyeni getirecek mecbur diyo bu nasıl bi paragözlüktür ya. Hiçbi özelimiz yok eşimle kardeş gibiyiz yedi yirmidört bizim odaya geliyolar biz odada yokken odaya girip bişiler yapıyolar eşimle baş başa kalmak için tabi odada durucam işler bittikten sonra akşam odaya giriyorum görümcem odadan çıkmıyosun diyo görümcemin nişanlısıda burdayken yemeğe yardıma bike gelmiyodu odada yiyişip duruyodu bende eşimle tabi yalnız kalmak isticem benim derdim para değil bunu eşime anlatamıyorum ama görümceme herşeyin en iyisi olmasını istiyolarsa banada öyle olacaklar biri bana akıl verebilirmi ya? Ne yapavağımı bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu sorunu yine eşinle çözeceksin lakin bir ihtimal daha var oda görümceni kafalayıp kendine kanka etmen
Nasıl olacak o kız çok tuhaf bir öyle bir böyle
Her insanın zaafları açıkları ilgi alanları vardır sende o moda girer onun ilgi alanlarına ortak olursan kanka olacaktır
Yani yine benimmi onun huyuna gitmem gerek
Ben de görümceyim de bu yazılanların bir tanesini bile yapmadım😂insan değil bu.
Valla ya eşime söylüyorum oda hep beni suçluyor
biterr
Ne biter
sorunlar
Evlenince inşallah ama gidene kadar eşimle aramı açıp öyle gidecek
izin verme buna
Eşim her zaman beni suçlu buluyor
demekki güvenmiyo sana
Kendine güvenmesin o kaç kere aldattı beni ondan başka birine bile bakmadım bunuda çok iyi bilir
yazık ya aldattıysa
Biliyo benim ondan gitmeyeceğimi yaşım küçük ailem reddetmiş hemde onu it gibi sevdiğimi biliyo zâflarımı kullanıyo
sana da yazık
Ne anlamda
kendine öz saygın olsun biraz
Sana şöyle söyliyim ben küçükken babam şehir dışında çalışıyordu ayda yılda bir geliyordu annemmin piskolojik sorunları vardı her zaman şiddet gördük sonra babam bizi çalıştığı yere götürdü oraya taşındık hep şiddet devam etti öncede babam beni hiç sevmezdi iki ablam vardı onlarla hep iyi anlaşırdı benle konuşmazdı bile sonra ben 12 yaşındayken tacize uğradım babam bana hep iğrenerek baktı ben evlenmeden önce beni evden kovdular bizim üst katta kiler gibi biyer vardı orda bir aydan fazla benden bir yaş büyük ablam var onla beraber kaldık aç kaldık kimse görmedi bizi o sürede eşim hep destek oldu bana sonra bizi ordanda çıkardılar dayım gile gittik giderkende babam bana sen or*spusun bizi mahkemelik ettin rezil ettin dedi öyle böyle gittik işte orda dayım beni dövdü tekrerdan bizim evdeki kilere gittik ertesi günde köye gittik işte benim hayatım hep böyle bi orda bi burda geçti
anladım
Sende söyleyecek birşey bulamadın değilmi
İşte bi zamandan sonra böyle cevap kesiliyo
evet de neyse
Biter herhalde
dik dur ve çok takma
Eşimle aramı açıyor aramızda 3 yaş var iyi anlaşacağımız yere kocamla benim aramı bozmaya çalışıyor
kayıt yap onu eşine dinlet
Bi ara eşimle kavga ettiğimde ilk defa görümceme anlattım oda işte odaya alma dışarda yatsın işte erkekler hep böyle falan diyo eşime dedim inanmadı ilk yeminler ettimde anca inandı
çok eşnle arana sokma eşinle olanı ona anltma saklar kullanır
Artık anlatmıyorum zaten
biraz eşini aucuna topla bence yanıda yer alır
Nasıl yapacam ki bilmiyorum
Ah o görümceler ah
Beni yediler bitirdiler yaşım küçük ailem reddetmiş eşim biliyor kendini it gibi sevdiğimi ayrılmayacağımı herkes beni mahvediyor
Kız ezdirme kendini bu kadar niye ayrılmıyorsun böyle yapcağını biliyorsun
Eşimi çok seviyorum bide çok farklı şeyler oldu