Bu görümce sorunları hiç mi bitmez?

Görümcem okadar kibirli okadar bencil sürekli bana alttan alttan laf sokmaya çalışıyor evin bi çamaşırıyla ilgileniyor eşimin geçen gün kazağı ıslak kalmış neden asmıyosunuz falan dedi bende sofradan kalktım astım kapının oraya geldiğimde diuordu ben makineye atıyorum karında çıkarsın sersin o zaman diyodu, bir ay falan önce çeğizi serildi sadece çeyizinde giymek için 845 tllik elbise aldırdı kendine 1700 tllik kıyafet alışverişi yaptılar en pahalı yerlere götürdüler benide sadece tuhafiyeciler caddesine götürdüler 55 tlden iki kazak aldılar yatak odam için işte nevresim takımı falan herşeyi en dandik yerden aldılar biz hâlâ beraber yaşıyoruz kaynvalidem gil aşağı kata geçecekler geçen beni 1 milyoncuya götürmüler diyolar burdan mutfağına bişiler al falan diye kendi kızlarına herşeyin en güzelini istiyolar benide 1 milyoncuya götürüyolar. Sonbaharda evlenecek, babam bilezik alır kardeşim künye yaptıracak annemde altın bilezik yaptırır abime ne kitlesem acaba diyo senin kolyenin aynısından isticem durumuda yok zaten alamaz senin kolyeni getirecek mecbur diyo bu nasıl bi paragözlüktür ya. Hiçbi özelimiz yok eşimle kardeş gibiyiz yedi yirmidört bizim odaya geliyolar biz odada yokken odaya girip bişiler yapıyolar eşimle baş başa kalmak için tabi odada durucam işler bittikten sonra akşam odaya giriyorum görümcem odadan çıkmıyosun diyo görümcemin nişanlısıda burdayken yemeğe yardıma bike gelmiyodu odada yiyişip duruyodu bende eşimle tabi yalnız kalmak isticem benim derdim para değil bunu eşime anlatamıyorum ama görümceme herşeyin en iyisi olmasını istiyolarsa banada öyle olacaklar biri bana akıl verebilirmi ya? Ne yapavağımı bilmiyorum
Bu görümce sorunları hiç mi bitmez?