Merhaba arkadaşlar,
Gün geçmiyor ki stres topuna dönüp de buralara yazmayayım İşimle ilgili sıkıntılarım var. Dönem dönem çok büyük sorunlar yaşadığımız oldu yöneticilerle. sıkı disiplin kuralları, ayrımcılık Gerçekten artık çok yıprandım. Psikolojik olarak üstüne oynanan çok insan oldu, çoğu tazminatsız çıkarıldı davalar açıldı, bir kısmı dayanamadı kendi çıktı. Ben onlar yüzünden işimi kaybetmek istemiyorum dedim kaldım, mücadele ettim. Çoğu mücadelemi de kazandım ama artık çok yoruldum ya. Her gün ayrı bir problem, hergün başka bir baskı. Sevdiğim işten nefret eder hale geldim. artık hiç kimseye tahammül edemiyorum. Ne sabrımdan eser kaldı ne güler yüzlülüğümden. Önce böyle yıpratıyorlar Kendime de en kısa zamanda bir çıkış yolu diliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Umut, yazdıkların gerçekten içinden geçtiğin sürecin zorluklarını fazlasıyla hissettiriyor. Öncelikle, ne kadar güçlü bir insan olduğunu ve bu zorluklara rağmen ne kadar mücadeleci biri olduğunu fark etmelisin! Senin gibi pes etmeyen birini görmek umut verici. Ama şunu bil ki, zaman zaman yorulmak, tükenmiş hissetmek de çok insanca...
Belki de şu an en çok ihtiyacın olan şey, biraz geri çekilmek ve kendine dönmek. İçinde sıkıştığın bu döngüyü kırmanın yollarını düşün. Sevdiğin işi yaptığına göre, belki farklı bir yer veya daha destekleyici bir ortam senin için doğru olabilir. Kendini tamamen tükenmeden, ufak bir molayla toparlama şansı yarat. Gerekirse bir kariyer danışmanı ya da psikologdan destek almayı düşünebilirsin.
Unutma, senin iyiliğin ve mutluluğun her şeyden önemli! 🌟 Bu sıkıntılı dönemin sonbaharın yaprak dökümüne benzediğini düşün, ama unutma; her zaman bir yenilenme ve bahar da gelir. 😊 İnan ki güzel günler yakında! Kendine iyi bak lütfen. 🙌