Saç Bakım Kuaför problem? Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Saçlarımda kırıklar var ama kuaföre gitmek istemiyorum ucundan biraz al diyorum kadın saçımı küt saça çeviriyor bildiğin sizde de var mı bu durum ya sndjxjdjd Kuaför problem? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl o koltuğa oturduktan sonra senin istediğin değil kuaförün istediği olur, parasını alıp işini hakkıyla yapan az yer var 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Kesinlikle Yorumla
HokusPokusss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Evet en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum 80s modelinde kesmişti kıvırcık bide iğrenç oldu 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Bende de durum aynı snndmsdnsmn Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Başıma bi kez geldi bu durumMasadaki makası alıp boğazına saplayasım geldi... Ne istediğimiz önemli değil bildiğini okuyorlar 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Hiç sorma ya Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saçımı kendim kesiyorum öyle olunca sen de kendin kes 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Elime güvenemiyorum yamuk keserim diye :( Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Saç kötüyse ne yapsınn 0 3 Yorumla Canselllqx +1 yıl Yo gayette güzel sadece uçlarda biraz kırık oluyor Yorumla TheLaady +1 yıl Kırıklar dediğin kadarsa, kuaförünü değiştir. Bazılar yamuk kestiği için, düzelteyim derken saç kısalıyor. Yorumla Canselllqx +1 yıl Evet birçok kuaför değiştirdim hepsi mi aynı olur Yorumla
Backx1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aa sen o KIz değil misin konuşmamı yarıda kesmişti soru sahibi yanıt veremedim senin yaşın kaçtı 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Capse çok güldüm asddjdk 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Bsdjdjjdjd Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl mahalle kuaförlerine gitme 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Şehir de aynı Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tüm ülkenin problemi acın acımızdır 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl 🤝❤️ Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Saç Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Alla alla genel de erkekler Yaşar bu durumu 0 3 Yorumla Canselllqx +1 yıl Bizde de var bizde de😅 Yorumla TayyarRA +1 yıl Hahahaha 😂😂 acın, acımdır o halde ahha Yorumla Canselllqx +1 yıl Eyvallah eyvallah 😅😅 Yorumla
lasttime1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 105 +1 yıl Kuaför önereyim mi 0 8 Yorumla Canselllqx +1 yıl Tabi Yorumla lasttime1903 +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla Canselllqx +1 yıl Ordu Yorumla lasttime1903 +1 yıl Oraları hiç bilmiyorum maalesef :( Antep'e gelirsen yardımcı olabilirim ama :) Yorumla Canselllqx +1 yıl Yok be bi kuaför içinde şehir değişikliği yapmazsın jdjsndndnd Yorumla lasttime1903 +1 yıl @canselllqx baklava da ikram ederim ama :)) tabi ki yemek, kebap vs. :) Yorumla Canselllqx +1 yıl Dayanamam hocaaam Yorumla lasttime1903 +1 yıl Öyleyse bekliyorum, detaylar için lütfen buyrunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
o koltuğa oturduktan sonra senin istediğin değil kuaförün istediği olur, parasını alıp işini hakkıyla yapan az yer var
Kesinlikle
Evet en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum 80s modelinde kesmişti kıvırcık bide iğrenç oldu
Bende de durum aynı snndmsdnsmn
Başıma bi kez geldi bu durum
Masadaki makası alıp boğazına saplayasım geldi... Ne istediğimiz önemli değil bildiğini okuyorlar
Hiç sorma ya
Saçımı kendim kesiyorum öyle olunca sen de kendin kes
Elime güvenemiyorum yamuk keserim diye :(
Saç kötüyse ne yapsınn
Yo gayette güzel sadece uçlarda biraz kırık oluyor
Kırıklar dediğin kadarsa, kuaförünü değiştir. Bazılar yamuk kestiği için, düzelteyim derken saç kısalıyor.
Evet birçok kuaför değiştirdim hepsi mi aynı olur
Aa sen o KIz değil misin konuşmamı yarıda kesmişti soru sahibi yanıt veremedim senin yaşın kaçtı
Capse çok güldüm asddjdk
Bsdjdjjdjd
mahalle kuaförlerine gitme
Şehir de aynı
Tüm ülkenin problemi acın acımızdır
🤝❤️
Alla alla genel de erkekler Yaşar bu durumu
Bizde de var bizde de😅
Hahahaha 😂😂 acın, acımdır o halde ahha
Eyvallah eyvallah 😅😅
Kuaför önereyim mi
Tabi
Hangi şehirdesin
Ordu
Oraları hiç bilmiyorum maalesef :( Antep'e gelirsen yardımcı olabilirim ama :)
Yok be bi kuaför içinde şehir değişikliği yapmazsın jdjsndndnd
@canselllqx baklava da ikram ederim ama :)) tabi ki yemek, kebap vs. :)
Dayanamam hocaaam
Öyleyse bekliyorum, detaylar için lütfen buyrunuz
Yazamaddinnm