Nişan atıldı fikirlerinize ihtiyacım var?

merhaba, biz nişanlımla 2.5 sene önce tanıştık internet üzerinden, buluştuk görüştük geçen sene de aileler ile tanıştık, kasımın sonunda nişan yaptık, illa ki tartışıyoruz, geçen hafta ufak tefek şeyler yüzünden tartıştık birbirimize saygımızı kaybettik diyip bitirmek istedi, tartışmadan sonra üzdüğümü düşünüp çiçek gönderdim özür dilerim seni seviyorum diye ama çiçek ile çözülmez bu işler diyip tekrar vazgeçti, çok güzel ilişkimiz vardı düğün tarihi aldık ekimin sonuna, her şey çok güzeldi, birikti her şey diyip artık olmayacağını söyledi ve ailesine açtı konuyu, mecburen bende açmak zorunda kaldım, ailem çok seviyor kendisini kızından ayırmazlar, onlarda şaştı kaldı, birbirimize asla küfür etmezdik ( tek şey en sonunda sg oldu karşılıklı şekilde ) ailesi kavgadan 2 gün sonra gelip bohçaları almamızı söyledi, ben ve ailem dahil biraz düşünülmesi ve 1 hafta gerekirse 2 hafta düşünülüp sakince karar vermeyi düşündük onlara da söyledik, oğlum diye seven annesi birden düşman gibi davranmaya başladı, 4. günü gittiler eşyaları almaya ailem, gittiklerinde yol yorgunusunuz nefeslenin bile dememişler, 5 saatlik yol gittiler eşyaları almaya, ve hala ben haklıyım moduna girip kız arkadaşlarım ne oldu diye yazdıgında saygı bitti ben pişman olmam ancak o pisman olur modunda arkadaşlar sevgim gururumdan büyük olduğu için fikirlerinize ihtiyacım var, sürekli aklımda sizce düzeltebilir miyiz? zaman iyi gelir mi, nişan attık eşyalar alındı ama sevgi duruyor... lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. ben sürekli kuzenimleyim beni engelledi wpden falan ama onun numarası duruyor durumlarına bakıyor, çocukluk en yakın kız arkadaşı var o da benim durumlarıma bakıyor söylüyordur muhtemelen bu iş nereye varır güncelleme olarak : 14 gün gecti... helalleşmeyi bile telefondan yaptık cok sacma geliyor yüz yüze helallik almadıgımız sürece asla ne sevgimi ne hakkımı helal edeceğimi söyledim sen bilirsin dedi, seviyorum kardeşim tamam kavga bağrışma suçlusu benim bunun için destek alacagımı da dile getirdim ama her kavgada oldugu kadar emin olun.
Nişan atıldı fikirlerinize ihtiyacım var?