Bir Dert fikirleri?

Arkadaşlar mereba ben Yağmur derdimi dökmek ve fikir almak istiyorum sizden bu satırları göz yaşı içinde yazıyorum 16 yaşına kadar aile apartmanında büyüdüm üst katımızda baskıcı bir dede babanne onun üstünde amcam vardı altta da biz oğlandan ilk torundum çok üstüme düştüler ev ortamında büyüdüm arkadaşım pek fazla yoktu nereye gitsem saten eleştirilirdim tek başımıza bi yere çıkamazdık sevmediler diyemem çok sevdiler ama aşırı koruma bende ilerki yaşlarda sosyal fobiye dönüştü dedem babannem babam ilaç hastane şu bu psikolog bu tarz şeylere inanmıyolar sevmiyolar tabiki bunlara gitmem de sorun oldu çocukluğumda sessiz kız içe kapanık olarak bilinirdim şu an Babannemlerden ayrı oturuyoruz değiştiler o apartmanda onlar da oturmuyorlar şu an onlar değişti ama içimde bi kaygı var karamsarlık düşünceleri var bunlar geçer mi bilmiyorum ama çıkmak istiyorum inanın geceleri uyurken ağlıyordum çok kez şu an da bunun içindeyim böyle yasamak çok zor ama artık babam da yanımda bu sorunu atlatabilir miyim bilmiyorum destek olup fikir verir misiniz?
Bir Dert fikirleri?