Fikir sahibi olanlar lütfen?

Arkadaşlar öncelikle yargılamak yerine anlamaya çalışın bu durumu benim vanlı bir erkek arkadaşım var ailesi bi sebepten dolayı buna inanmiyo ve bodruma kapatıyor sonra bunu orada yengesi görüyor gidiyor kocasına diyo çocuğun amcası geliyo işte oraya benim yeğenimi bu hale düşürmeye utanmiyomusunuz diyip çıkarıp evine götürüyor bi süre sonra evden ayrılıyor kerim daha sonra bi cafede çalışmaya başlıyor ev tutuyorlar kiralık bi arkadaşla bazen sahne falan alıyordu şarkı söylüyo gitar çalıyor işte, Ailesi bunu rahat bırakmıyor tehdit falan ediyo bu ordan çıkıp İzmire geliyo gelmeden biriyle konuşmus pastane sahibi işi ayarlamış kalacak yeri falan benim de ailem onun ailesine benzer ben kayseri de yaşıyorum annemi hiç bi şekilde ne yaparsan yap memnun edemezsin babamı da aynı şekilde sınırlı adamın tekidir benim üni okumama izin vermedi başka sehir çıkarsa diye çalışmama da izin vermiyor para verdiği de yok bu çocuk ben sana bakicam diye bi kaç defa bana para gönderdi yok desemde çocuk daha 18'e girecek ekimde ama baya olgun kafa yapısı yaşına göre ben de 19'a giricem ben artık kararsızım ne yapacağım Konusunda nereye kadar böyle gidicek yarın bir gün karşıma çıkıcak adam belki bi statüm yok diye istemicek bile katlanamıyorum kaçalım birlikte çok mutlu oluruz İzmir'de yaşarız ben sana ömrümün sonuna kadar bakarım hatta okursun da dedi ne yapmalıyım sizce of üzgünüm..
Fikir sahibi olanlar lütfen?