Gerçekten sinirim bozulmaya başladi artik 23 γaşındaγim şu ana kadar hiç sevgilim olmadi. Artık olmasini istiγorum ne yaρacagim?

İyice okursanız çok sevinirim.
Yaşım ilerleyince daha çok bu sıkıntım artıyor evde kaldığımı hissetmeye başladım. Sadece bu konuda kendimi çok şanssız hissediyorum. Kısa, kırıcı, incitici, sacma sapan yorumlar istemiyorum bu arada. Objektif, yapıcı yorum istiyorum. Bu hayatta en korktuğum şey de yanlız kalmak çocuğumun olamayacağını düşünüyorum zaten tek çocuğum.4-5 defa denedim bir türlü olmuyor. Yalnız olmak istemiyorum ben ne günah işledim heρ düşünüyorum. Ben yalnız olmaya gelmişim Dünyaya gibi hissediyorum. Her neyse devam ediyorum anlatmaya. Bu arada gerçekten tipsiz diyebileceğiniz bir erkek
değilim. Girişkenimdir. Sosyalimdir arkadaşlarım var en azından. Hep benim karşıma kendini beğenmiş, sorunlu, egolu insanlar çıkıyor neden alçakgönüllü, ağırbaşlı insanlar çıkmıyor. Artık kızlardan korkar oldum. Böyle insanlar yüzünden bazı insanların günahını başka kızlara yüklüyorum. Samimi olduklarından emin olamıyorum. İnsanlardan zarar görmektən korkuyorum. Birisine aşık olmaktan korkuyorum. Olsam hüsrana uğruyorum ama hüsrana uğramak istemiyorum. Hep kendimde hata aramaktan bıktım.7 milyar insan arasindan neden benim başıma geliyor bu tür şeyler herkes kavuşuyor sevdiğine ama ben kavuşamıyorum. Evlenen insanları sevgilisi olanları hep
kıskanıyorum ben kıskanmak istemiyorum. Sokakta çift görmekten bıktım. Neden boyle oluyor?
Gerçekten sinirim bozulmaya başladi artik 23 γaşındaγim şu ana kadar hiç sevgilim olmadi. Artık olmasini istiγorum ne yaρacagim?