Bunu yazan kişiyi yıllardır seviyordum. Sevgili olduk ve benim güvenimi feci şekilde sarstı wpden vs engelledim bana SMS yoluyla yazmış bu sefer güvenimi sarstigi içinde ona olan sevgim azaldı. Kendi hislerime gelince de yoğun duygular hissetmiyorum ama sanki bana birisi bağlanma büyüsü yapmış gb bir türlü bu kişiden de vazgeçemiyorum engeli kaldırıyorum yaptıkları aklıma gelince geri engelliyorum
Bak ben sana şu kadar söylüyorum böyle mesajlara hiçbir zaman şaşırmıyorum artık insanların doğal psikolojik bozukluğu diye gülüp geçiyorum insanlar gerçekten şerefsiz kim üzerine alınırsa alınsın hiç önemli değil ben de hiç kimseden korkmuyorum herkesin yüzüne karşı şerefsiz diyorum artık gerçekten bu hale geldim ya Benim artık insanlardan o kadar midem bulanıyor ki Herkesten uzak bir hayatım var mutluyum huzurluyum En azından kendi çapımdayım kimseye karışmıyorum görüşmüyorum etmiyorum Sen de böyle ol gerçekten bak bu devirde şu an ihtiyacımız olan şeyi aslında Yalnızlık öyle bir altınanahtar haline geldi ki yalnız yaşayan insanlar o kadar şanslı ki ben sana açık açık söylüyorum bırak elleme senin şu an insana ihtiyacın yok
O bağlanma büyüsü olayını ben de yaşıyorum sanki sürekli aklına geliyo ister istemez hayal kuruyorsun konuya gelince kendini önce bir rahatlat daha sonra akışına bırak her şey yolunu bulur
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet aynen böyle oluyorum senin dediğin gb sürekli aklıma geliyor ama aşık mıyım hayir seviyor muyum önceki kadar değil