Ne yapayım ben daha?

4 yıllık bir ilişkim var. Kendisi 35 ben 29. Ayrı şehirlerdeydik hep. Ben özel sektördeyim o kamuda. Bu zamana kadar beni ne arkadas cevresine dahil ne de ailesine. Ailesi de beni hiç kale almadı zaten. “18 yaasından büyük mü bari” demiş ablası. Annesi de “işssiz kalırsa nolcak, kapalı olsun demiş” pek beğenmemiş beni. Neyse gel zaman git zaman, ben istda yalnız yasamaktan bunaldım, bunun yanına geçeyim Ankara 'ya diye şirketle görüşüp çalıstıgım ofisi degiştirttim. Bunun da zorunlu hizmeti var 1.5 yıl ama bana hiç detay vermez yarım yamalak anlatır. Nereye gidecegi belli olmadı ama bana bu zamana kadar şu bitsin bunu yapıyım öyle evlenelim dedi durdu ama icraat sıfır. Şimdi de zorunlu hizmet var o bitmeden nasıl olcak diyor. İsteyen her yolunu bulur ayrıca topu topu 1.5 yıl bir yüzük bile takasın yok dedim. Konu evlilikten acılınca “sinirlisin yine noldu sana vs” gibi laflar ediyor. Ama her şeye kafa sallayıp sesimi cıkarmazsam cok konuskan olur, seni cok seviyorum cok ozledim der. Konu evlilige geldi mi “tamam sen baskasını bul “ der. Bugün de öyle yaptı. 4 yıl geçmiş o kadar sinir oluyorum ki. Şirkette genç biri var benden 2 yas kücük, ilgisini cok belli ediyor. Böyle biri var dedim acıkca yuzune, evlenmiceksen ayrılalım yalan konusmaya gerek yok artık dedim. “ tamam onunla evlen “ dedi geçti. Böyle diyip iki gün sonra kendi yazıyor hiçbir şey olmamıs gibi. Niye böyle bu?
Ne yapayım ben daha?