1,5 yıllık sevgilimin eski sevgilisini unutamadığını öğrendim?

merhaba arkadaşlar bir buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var ve biz bir haftadır konuşmuyorduk ayrı gibi bişeydik. bazen bana köpekmişim gibi davrandığı olurdu azarlar bağırırdı ama ben yapısı böyle diye diye alttan aldım. dün akşam kuzeniyle konuştum bana sürekli ondan vazgeçmemi hayatıma bakmamı ima ederdi sıkıştırdım aklını karıştıran biri mi var dedim evet bir unutamadığı var dedi... ne yapmam gerekiyor bilmiyorum benim için yaptığı hiç bişeyi onun için yapmadığını söylemişti bana zamanında.. onu ailesiyle hatta arkadaşlarıyla bile tanıştırmamıştı ama beni herkesle tanıştırdı.. biz birlikteyken kız buna birkaç kez facebooktan mesaj atmıştı ama bizimki yüz vermemişti..

facesini karıştırmıştım benimle tanışmadan önce sürekli o kızın duvarına bakıyodu ama biz tanıştıktan sonra hiç bakmamıştı.. içimden bir ses ayrıl tamamen bitir diyor bir yanım ise ayrılıp da o kızı sevindirme diyor. zaten ayrı gibiyiz aramız soğuk ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. ona bunu soramıyorum da çünkü kuzenini zor durumda bırakmış olurum.. ama bunu bana söylediğine göre hala o kızın lafını ediyor.. kızla ayrılalı 3 yıl olmuş hani beraber olacak olsa kız sürekli buna mesaj atıyordu 3 yıldır barışmayıp şimdi mi barışır bilmiyorum.. kafam çok karışık bana yardım edin çok seviyorum onu..
1,5 yıllık sevgilimin eski sevgilisini unutamadığını öğrendim?