1 yıllık sevgilimin eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum düşüncelerinizi merak ediyorum?

Ya bayadır düşünüyorum bunu artık daha fazla kafama takmak istemiyorum. Birilerinden akıl almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
Şimdi sevgilimle 1 yıllık ilişkimiz var ben onu seviyorum o beni seviyo. Sevgisi hakkında hiç bir şüphem yok ama bazen eski sevgiliyle alakalı videolar beğeniyo yani nasıl desem geçen beğendiğini gördüm videoda da aynen şu şekilde yazıyo "saçlarını kesmişsin, eskiden uzasın diye uğraştığın saçlarını kesmişsin:)" şansa bak ki eski sevgilisiyle ayrıldıktan sonra sevgilisi saçını kesmiş. Bu arada eski sevgilisiyle 3 yıllık kadar ilişkisi olmuş ama oda küçükken 6. Sınıfta falan aynı okuldalarmış fakat hiç böyle el ele falan tutuşmamışlar öyle söylüyor. Yani bilmiyorum ayrılmayı bile düşündüm ama çok seviyorum oda çok seviyo ayrılsam daha da üzülürüm oda üzülür böyle de ben çok üzülüyorum kafama çok takıyorum. Biz bu eski sevgili konusunda başka tartışmalar da yaşadık maalesef ama hepsinde nasıl olsa eskide kalmış unutmuştur şu an ben varım beni seviyo diye bişey demedim hatta sordum defalarca unuttunmu diye unuttum dedi e hani o zaman neden beğeniyo böyle şeyleri? Yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum 1 yıl diyip geçmeyin baya şeyler yaşadık ayrılsamda nasıl ayrılırım bilmiyorum. Bide şöyle bişey var onla daha konuşmadım ne konuşmalıyım ne yapmalıyım?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
1 yıllık sevgilimin eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum düşüncelerinizi merak ediyorum?