Sevgilim galiba eski sevgilisini unutamadı. Bu durumda ben ne yapacağım?

sevgilim ilişkisinden ayrılır ayrilmaz benjmle konuşmaya başladı ve 1 ay içersinde flört olduk sonrasında ise sevgili. her neyse çocuğu unutamadığını düşünüyorum, geçen eski sevgilisi arkadaşlarıyla birlikte pesimize takıldılar kalabalıklar diye sustum, onu korudu nerden biliyorsun onun olduğunu dedi. kavga edeceğimi ve bunun hesabını soracağımi söylediğimde bana eski ilişkisine saygısı olduğunu belirtti. geçen bursa da manga konseri oldu orada karşılaşmışlar çocukla muhatap bile olmaması gerekirken çocukla sohbet etmiş, çocuk bunu istifade edip saçıyla oynamış, sarılmaya kalkmış her şeyi geçtim öpmeye kalkmış itlemis vs böyle bir duruma sokmuş bizi ben de bunu sonrasında ağzından duydum kendisi söyledi, bizim yüzümden bazı şeyleri düşünüp üzülmemesini takıntılı olduğunu söyledi ben tüm bu olanlardan ne cikarmam lazım kafam çok karışık severken tek kötü hareketim yokken gitmiş bitmiş bir ilişkideki lavuga bu şekilde davranması tuhafıma gidiyor bazıları ciddi düşünme, takıl geç kafasına girmemi oburkuleri ise kendime zaman vermem gerektiğini söyledi. ne yapacağım bilmiyorum

Sevgilim galiba eski sevgilisini unutamadı. Bu durumda ben ne yapacağım?