Birisiyle konuşuyordum. Bana karşı bir şeyleri olduğuna emindim yani öyle zannettim belkide bilmiyorum ama yürüyordu yani. İlk başta hiç takmadım ama sonra manyak gibi takmaya başladım, bağlandım. Her şey çok iyidi geceleri görüntülü vs konuşurduk muhabbet ederdik. Sonra bir anda uzaklaştı. Nedenini sorduğumda hep senlik sorun yok diyip geçiştirirdi. Sonra ben buna açıldım ilk kez tek taraflı bir şey yaşadığım için nasıl açılacağımı bilmiyordum ama bir şekilde söyledim. Ve bana aklının hala eski sevgilisinde olduğunu söyledi ( o terk edilmiş). Kendine seviyor musun diye sorduğunda hayır diyemiyormuş. Yatağa her girdiğinde aklına geliyormuş vs. Konuştuk ettik konuşmayı kesmek istedim canım yanmasın diye. Ara sıra yazdı vs bir süre sonra en yakın arkadaşımla fotoğraf attım (erkek). Onun da arkadaşıymış meğersem ve çok şaşırdı beni 5-6 kez aradı onu da aramış ses kayıtları mesajlar vs attı. Nasıl arkadaş olabilirsiniz valla şaşırdım hiç bilmiyordum tarzı şeyler dedi. Baya heyheylendi diyim yani size. Orda beni önemsiyor mu acaba diye düşündüm. Bugün de kendi arkadaşıyla (kız) durum atmış. Çocukça rekabete döndürmez inşallah diye storysne bakmadım. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Cidden eskisini hala seviyor mu? Yoksa bende ilgisi var mı? Bana kalırsa eskiye sadece takıntısı vardı 3 senelik ilişkisi bitmiş sonuçta ama gelip bana en başında söylemedi flört ediyorduk bir nevi ve canım çok yandı ama hala çok seviyorum onu aklımdan asla çıkmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Ve sizce durumu ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Durumlarıma anında bakıyor fotoğraflarımı hala beğeniyor. Acaba cidden bir şey hissetmediği için mi bu kadar rahat yoksa ilgi mi çekmeye çalışıyor? Ama istese beni seçerdi diye düşündüm bilmiyorum kafam karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer