+1 yılEvlilik konusu gibi boşanma konusu da son derece ciddi ve zor bir karar bence o sebeple çok çetrefilli bir durum.. Kesinlikle şöyle bir durum var, eşimle kolay kolay boşanmayı asla düşünmem.. Eğer boşanıyorsak mutlaka geçerli bir sebebimiz vardır diye düşünüyorum.. Çocuk için barışıp hamilelik ve doğumdan sonrasını daha kötü koşullar altında geçirmem söz konusuysa bunu asla yapmam.. Benim için en önemli şey boşanmaktan ziyade çocuğumun ve benim sağlığımız olurdu.. Kesinlikle boşanmam daha iyi bir kararsa asla çocuğu bahane edip barışmazdım.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok zor bir durum. Kendi adıma konuşacak olursam boşanmayı, kurulu düzenimin bozulmasını hiç isteyeceğimi sanmıyorum ki çocuk faktörü de işin içine girerse çok daha fazla zorlanırım. Bu dediklerim arada hala toparlanabilecek sinyallerin olduğu bir evlilik için geçerli. Çoktan bitmiş bir şeyin çocukla düzeleceğini düşünmek çok yanlış ya da bitmiş bir ailede dünyaya gelecek çocuğa ne derecede mutlu bir yuva sağlanabilir bilmiyorum. Hiçbir şey hissetmediğim bir kadından çocuğumun olmasını da istemezdim.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın çocukla düzelmez düzelmiyor da daha çok o miniklere oluyor olan dağınık bir ailede dağınık bir psikoloji ile büyüyorlar
+1 yılÇok zor bir soru çok Zeki ve akıl karıştırıcı sorular soruyorsun ne yazacağımı bilemedim. Çoçuk olduktan sonra düzelir diye düşünüyorum. Çünkü bazı boşanmalar çocuk olmadığı için oluyor ama tahammül edilemeyecek bir şey ise Çocuk sevgisini yenerse boşanılır.
312 Yorumla- +1 yıl
Hmm yaparım ben😈
- +1 yıl
Aklımla oynuyorsun 😂
- +1 yıl
Oynarım🤓
- +1 yıl
Delisin sen. Bebe😂
- +1 yıl
Sende bebee😂
- +1 yıl
Seni yakalasam
- +1 yıl
Ben seni yakalasam direkt çökerim boğazına
- +1 yıl
Gel kız hadi 😂adres vereyim saat 5 kadar işteyim 😂
- +1 yıl
Gebertirrrrriiiim seni
- +1 yıl
Gebert beni senin koluna saat yaparım ısırırım 😂
- +1 yıl
Yürü git lan
- +1 yıl
Atarlı kız seni.
+1 yılSüper soru seçilmeyi hak edecek bir soru olmuş ki, zaten seçilmiş 🙂
Ben kısa ve öz cevap vereceğim. Boşanmazdım 🙂
Sonuçta, benim çocuğum... Ve, O kadının bana hamilelik süresince ihtiyacı olacak. Yalnız bırakamam 🙂44 Yorumla- +1 yıl
Adamsın sen çünkü
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Thank you 🙂
- +1 yıl
🎈🎈🎈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılElbet bir daha düşünürüm. Fevri bir kararla bosanma olacaksa bosanmam. Belkide cocuk olmasi bosanmamam icin bir vesile. Ciddi bir sorun varsa boşanırım.
211 Yorumla- +1 yıl
Askim fenomen olsana🙄
- +1 yıl
Neden aşkım 😂
- +1 yıl
Sorularin seçiliyor falan ondan ya. Sana da yakisir. Hem enistemlede iki feno takilirsiniz😂
- +1 yıl
Ben uğraşamam knka😂
- +1 yıl
Ben beyimden bir tık aşağı da iyiyim😂😂
- +1 yıl
Enistem yazsin görüş senin yerine😂
- +1 yıl
Kıyamam işi gücü var adamın sksksksksk
- +1 yıl
Ben herkesi kendim gibi sandığım icin😂
- +1 yıl
Nasıl yani😂
- +1 yıl
Issiz bos😂😂
- +1 yıl
Saçmalama
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadakatsizlik, şiddet vs. gibi çözülmesi zor bir problem yoksa şayet boşanma kararını gözden geçirirdim. Boşansam da boşanmasam da bebeğimi doğururum orası ayrı.
30 Yorumla
+1 yılNeden bosaniyoruz cozulmeyecek bir sorun mu var acaba yani nedeni önemli birazda
Tabi bir cocuk evlilikteki butun sorunlari cözer mi onu bilemem bu gibi dusunerek bosanmaktan vazgecen insanlar sonraki dönemde bosanma kozu icin cocugu oradan oraya da savuruyor
Zor bir karar artilari eksileri var uzerinde dusunulmeli50 YorumlaO çocuğun annesiz veya babasız büyümesi ne kadarda zor değilmi eğerki tamam anne baba dityelimki vefat ettiler o ayrı ama babayla annenin ayrılması kadar kötü bişey yok yok çocuğun hayatı bilene olmaz
(hamilelik önemli değil eşimden hiç boşanmazdım evlenseydim)30 YorumlaBoşanma aşamasına gelmişsek çocuğumun sağlığı ve geleceği için kesinlikle daha kararlı boşanırım. Çünkü demek ki eşim tam bir psikopat çıkmış, seri katil falan, her yere nedensizce saldırıyor, canlılara iskence ediyor, insanları dolandırıyor, şiddet dolu ve sevgisiz biri.. Aman Allah korusun yaaa. Onca yıl beklemişim çıkarda bir de böyle bir manyak gelir töbeler olsunn. Ülkeyi bile terk eder giderimm.
20 YorumlaEğer boşanma aşamasında ise bunun geri dönüşü yok demektir, bir bebeğin olması durumu etkilememeli, sonuçta boşanma sebebim çocuğumun olmaması ya da çocuk istememesi değil
Çocuğumun olacağını öğrensem sevinirim de üzülürüm de birbirimizin hayatına karışmadığımız sürece çocuk için yapılabilecek herşeyi yaparım20 Yorumla
+1 yılBoşanma aşamasında hamile olduğumu öğrensem
eşime bunu ve bebeğimizi doğuracağımı bildirirdim.
Üstüne düşeni yapıp baba olmasını beklediğimi söyler
bana da en azından duygusal destek sunmasını isterdim.
Boşanma nedenimiz psikolojik/fiziksel/cinsel saldırı değilse
evliliğimizi sürdürüp bebek için de olsa aile olmayı önerirdim.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bir durum. Başımıza gelmeden tam olarak nasıl tepki vereceğimizi söylemek mümkün değil ama eğer aldatma dövme vesaire gibi çok ekstrem bir durum yüzünden boşanmıyorsam sanırım çocuk için bir şans daha vermeyi denerdim. Bunu yaşayan bir arkadaşım vardı boşanma aşamasında hamile olduğunu öğrenmişti ama yine de boşandı sonradan pişman olmuştu
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle oturup onunla konuşurum bir şans daha verebiliriz birbirimize
25 Yorumla- +1 yıl
Olmaz diyorsak da alınır yapacak bir şey yok her zaman çocuk kurtarmıyor maalesef
- +1 yıl
Hmmm
- +1 yıl
nee hmmmm :D
- +1 yıl
Himhimhimdaaa himimiyaaar skwksksk
- +1 yıl
Deliii :D
+1 yılİlişkimi düzeltmek için elimden geleni yapardım ve bir yardım alırdım.
İlişki konusunda uzman olan kişilerden yardım almaya özen gösterirdim.
Uğraşmama rağmen ilişkim düzelmiyor ise boşanırdım çünkü mutsuz bir evin içinde bebek büyütmek de istemezdim öyle bir evde bir bebeğin büyümesini de.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. boşanma aşamasına gelmişiz. bunu söylemesi fazlasıyla geç bir durumdur. kendine başka koca başka baba bulsun.
14 Yorumla- +1 yıl
Pes
- +1 yıl
Başka baba mi🙄🙄🙄 senin çocuğun o manyak
- +1 yıl
Kafalar karışık heralde
- +1 yıl
@NereyeDiyeSormam sanirim
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum Zor bir durum sanırım kararımdan vaz geçmezdim mutsuz bir evlilikte en çok yarayı çocuk alır diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Böyle bir durumda bu konuyu askıya alır sağlığıma önem verirdim.
Her şeyi daha etraflıca düşünür aşılamayacak neler var onları tatarım.
Çocuk evliligi kurtaran bir etken değil benim için ama, hamile olduğunu öğrenmek bambaşka bir durum.20 YorumlaHamile olduğumu öğrensem annemin evine giderdim. Eşim hamileyse yine annemin evine giderdim.
23 Yorumla- +1 yıl
Of yaaa 😂😂😂
- +1 yıl
Haklısın 😂
+1 yılÖyle bir imkan yok keşke olsa ama yok maalesef ayrıca hayatta olsa bile bebek aldıramam ben imkan yok kıyamam ve boşanmam😊
50 Yorumla
+1 yılHasssttt derdim 😂😂😂 yok ama o asamadan sonra zor olurdu allah gostermeesin tabi
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam da bu olayı yaşadım daha dün gidip kan testi verdim çok şükür gebelik yokmuş. Ama aileme belli etmiycem diye akla karayı seçtim resmen. Boşanmak kadınlar için çok zor.😔
15 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kuzucum 😔
Cevap sahibi+1 yılSağol canım 😊
- +1 yıl
Direkten donmussun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@ttarrakkafası aynen
- +1 yıl
Kac yasindasinki bosandin
+1 yılboşanmak için mi evleniyorsunuz? kjfedjkgfldskjgçdfaskj
14 Yorumla- +1 yıl
Heee evet Skkskskssj
- +1 yıl
mantukluu jahahahçahjgjsb
- +1 yıl
Yessss ksjsjhdydyd
- +1 yıl
jhfgsjfhjfgjgf
+1 yılEğer artık çözemediği iz bir sorun varsa, çocuğun olması birşeyi değiştirmez, boşanırız ama çocuğumu dünyaya getirir, elimden geldiği kadar en iyi yaşamı ona sunardım
20 YorumlaFikrim değişmezdi sanırım. Boşanma kararı almışsam gerçekten kafamda bitirmişimdir. Sırf çocuk için o kararımdan dönmek sağlıklı bir davranış şekli olmaz.
20 YorumlaSorunuma bağlı. Cok ciddi bir nedenden dolayı ayrılıyoruzdur muhtemelen. Geri dönüşü olmayacak bir hata varsa ortada boşanmaktan vazgeçemezdim diye düşünüyorum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Boşanmanın sebebine bağlı birşey bu eğer ortada çok ciddi bir sorun var ise boşanma aşamasına devam ederim ama barışcak gibiysek aramız çokda limoni değilse barışmak isterim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. boşanma aşaması bir anda olabilecek bir şey değil. hamile olduğunu öğrenmen de kısa bir süre olduğunu düşünürsek bu süre içerisinde hem aramız bozuk hem de seks yapıyoruz uyuşmuyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynı evdeler yapmışlar işte 😂
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Çocuk evlilikte ki sıkıntıları çözer derler ama yanlış bir düşünce çocuk daha fazla sorumluluk demektir bitmiş bir evliliği daha sıkıntılı hale getirmektir.
10 YorumlaDuruma göre değerlendirirdim sonuçta 3 kişi için karar alıyorsun. O çocuğun hayatı daha önemli. Artıları ekileri oldukça detaylı yazardım. Belki bir uzmandan yardımda alırdım. Eğer tolere edilebilecek bir şeyse kesinlkle boşanmazdım. Aksi halde ona göre çözümler bulurdum boşanmak değilde ayrı yaşanabilir. yaaaa boşanmazdım yaaa. vicdansızlık olur bu. Gİder tahtaya 3 5 sıkar gelir yatardım mk.
10 YorumlaBeni boşanmaya iten sebep çocuk doğurmasından daha güçlü olacaktır. Çocuğun doğması bu sebebi yıkmayacaktır ve onun yanında nazarımda zayıf kalacaktır.
10 Yorumla
+1 yılSorunun ne olduğuna bağlı. Aşılamayacak bir şey ise aldatma, şiddet vs gibi evli kalmanın anlamı yok. Çok günah ama çocuğu da aldırırdım sanırım. Ama yine de büyük konuşmamak lazım. Allah yaşatmasın.
10 Yorumla
+1 yılEğer bir ihtimal mutlu olma şansımız varsa yeniden deneriz ama yoksa ayrılırız. Çocuğuma her türlü babalık görevimi yaparım, illa ki bir kadınla evli olmama gerek yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılbir şeyler gitmiyormuş ki ayrılmışız. zaten eksik olan bir şeyi bebek tamamlayamaz bu yüzden boşanırım kararımdan vazgeçmem. bebeği de bakmak istemiyorsam ki istemem muhtemelen, aldırırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılKararlarım değişmez benim öleceğimi bilsem bittiği an bitmiştir kolay kolay kimseyi silmem atmam hayatımdan ama bir kez çıkarsa birdaha asla olamaz
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Ben “çocuk olsun her şey düzelir” görüşüne karşıyım
bişeyler iyi gitmiyosa bide üstüne çocuk sahibi olup bu mutsuzluğa onu da dahil etmek bana mantıklı gelmez20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılaçıkça söylerdim tek başıma yapmıyorum bunu sonuçta bilmek hakkı o istese de istemese de bakacak olan benim doğururdum sanırım :)
20 Yorumla Eşim ne istiyorsa ona göre hareket ederim benim yüzünden hamilelik döneminde üzüntü duymasını istemem
20 Yorumla
+1 yılGenede ayrılırdım muhtemelen ya da evli kalırdık fakat sadece çocuk için O ortak kararımız olurdu eşimle muhtemelen
10 YorumlaTekrar gözden geçiririm, aldatma gibi bir durum yoksa ya da ciddi başka bir şey evliliği kurtarmaya çalışırım, olmuyorsa zorlamam.
10 Yorumla
+1 yılAyrılacağımı bilsem bile.
Tekrar mutlaka düşünürdüm...
Ancak ben bir karar veriyorsam. Kolay kolay değişmez.10 YorumlaÖyle bir durum varsa bosanma gerçekleşir ancak kadın 1 yil evlilik yapamaz çocuğun kimden olduğu vs vs gibi diye biliyorum...
10 Yorumla
+1 yılKimseye çocuğumun olduğunu söylemez ve gider aldırırdım.
20 Yorumla
+1 yılİşin içinde aldatma varsa kesinlikle boşanırdım. Bebeğimi de kendim buyuturdum
20 YorumlaÖyle bir durumda kadını hamile bırakmam o kadar da boşanmaktaysak niye ilişkiye giriyorum ki
20 YorumlaAllah kimseye böyle Bir şey yaşatmasın ama belki de daha iyi olacak araları iyi yönde de etki edebilir
10 Yorumla
+1 yılBoşanmazdım bencilliğimi çocuğuma asla göstermezdim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşimin hamile olsuğunu öğrensem oh kurşun sıyırdı derim. Kendim hamile olduğumu öğrensem o zaman işler biraz daha tuhaf ve karışık olurdu evet sdbdndbbdnd. Aldırırdım herhalde
20 YorumlaDönülmez bir halde ise boşanır kendim bakarım ama oluru varsa bir şans veririm
20 YorumlaBosanmakdan vazgecerim ama aramizdaki sorun ne onuda yazsaydin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aldatmışsa boşanırım her türlü diğer türlü tekrar deneyebilirim
10 Yorumla
+1 yılBir daha düşünürüm. Bebeğin geleceği için tekrar ilişkiyi gözden geçiririm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmadan vazgeçerim en azından ertelerim bir kaç sene.
10 Yorumla
+1 yılHadi ben neyse de eşimin hamile olduğumu öğrensem psikolojim bozulur yüzde yüz😳
10 YorumlaYine de boşanırım. Çünkü o kararı boş yere vermemişimdir. Çocuğumu da doğururum tabii ki.
10 YorumlaBir karar varsa geri dönüşü olmaz 1 sn bile düşünmeden boşarim acımam
10 Yorumladurumu bir daha gözden geçirirdim. onun hala bana karşı sevgisi varsa vazgeçerdim.
10 YorumlaBir şey değişmez. Ayrirken bunu düşünmüşümdür zaten.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten zor soru. Sadece kaçınılmaz sonu erteleyebilir insan 😏
10 Yorumla
+1 yıloturup düşünmekte tekrar değerlendirmekte fayda var
10 Yorumla
+1 yılZor karar ama herkes kendi hayatını yaşamalı çocuk gelecek diye mutlu olamazlar
10 YorumlaKararım değişmez, çocuk olunca yeni bir karakter doğmayacak 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Boşanma kararımdan vazgeçmezdim. Bitmiş bir evliliği çocuk kurtarmaz arkadaşlar lütfen kör cahil işlere kalkışmayın. Olan çocuklara oluyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Kim kalkıştı 😅😅 öylesine sordum tabiki de sen haklısın
- +1 yıl
Hmm tamam o zaman 🙈
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzülürdüm ya sonra baya bi uğraşırdım boşanmamak için. Eğer boşanma felan olursa da maddi yönden yardım ederdim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Çocuk kimden ona göre hareket edilir.
Nerden boşanma oluyor sebebi ne?
Çocuk olacak diye boşanma iptal edilmez.
.01 Yorumla- +1 yıl
Senden çocuk senden kimden olacak
- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler