Eşim bana vurdu ne yapacağımı bilmiyorum nolur biri doğru düzgün akil versin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ne olursa olsun. Önemli olaylarda karar verirken sakin bir kafa ile düşünün ve öyle karar verin. Detay yok kocam vurdu diyorsunuz. yorum yapılamaz. Tek söyleyeceğim şey sebep sonuç ilişkisini düşün ve sakinleştikten sonra iyi düşünüp öyle karar ver
022 Yorumla
Soran+1 yılAilesi sürekli bizimle uğraşıyor ama öyle böyle değil ne önüm kaldı ne arkam ne yedi sülalem hepsine laf edip duruyorlar ama eşim onlara karşı dilsiz benimde gücüme gitti neden böyle yapıyorsun die kavga çıktı yedim dayağı
Soran+1 yılNe diycem eline sağlık beni aile nir kez bile savunmanın ama onlar için beni iyi dövdün mu diyim
Soran+1 yılYemin ederim bunları ona zibilyon kere anlattım
Soran+1 yılTamm diycek sen diycek yarin yine onlara lal olcak
Soran+1 yılİşte yapmıyor mal gibi bakıyor o insanlar bana bir şeyler derken açıklası da jeton düşümuyormuş
Soran+1 yılVallahi bende bunu soruyorum zaten qilem yoktu bari bu iyi olsaydı diyorum
Soran+1 yılHic sorma yemin ederim isyana girmesin diye ağzımı açmıyorum ama hayat kolay değil isim sagligim hepsi gitti ailem. zaten yok koca desen durum ortada ben ne yapicam ya neyi tutsam elimde kaldı
Soran+1 yılHauir yok işim vardı ama verem (bulaşıcı ya ) olunca kovulmuş gibi oldum bende istifa ettim bir daha gitmedim
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılİşte onu düşünüyorum ama kafam çok karışık
Soran+1 yıl24 yaşımdayım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılİnsan sevdiği kişiye el kaldırmaz. Ben boşanmanı öneririm.
21 Yorumla
Soran+1 yılCok dogeu onunki sevgi değil saplantı artık
+1 yılTrol değilsen eğer şöyle bı herifle evli kalmamani tavsiye ederim bir iş bul çalış ve boşan. Bir kere vuran bidaha vurur
06 Yorumla
Soran+1 yılBu sene mezun oluyorum kronik rahatsızım aşımı olup hemen iş ariycam
- +1 yıl
Mezun ol sabret ve boşanmaya bak iş bulunur bı şekilde paranı biriktir boşan. Ne sana saygısı var ne de ailesinin adam olsa gelir özür dile r ezdirmezdi seni ayının teki. Suna katlanacagina boşan daha iyi
Soran+1 yılBir bana erkek onlara süt dökmüş kedi
- +1 yıl
Ozguvensiz ayının teki gücü sana yetiyor belli ki. Oyle bunlar evlilikte olur dihen davarlara bakma evlilik birinin eziyet gördüğü bir ilişki olamaz. Bosan görsün gününü dünyada tek erkek o değil milyonlarca adam var dışarda sevdiğine düzgün bakıp el üstünde tutacak böylelerine kalmadınız bunu her zaman hissetireceksin karşı tarafa her an gideceğini hissetirsen bunlara kalkisamazlar senin gitmeycegini biliyor ya ondan boyle
Soran+1 yılÇaresizliğimi biliyor ailem. yok isim yok hatta sagligim bile bozuk
- +1 yıl
Çaresiz falan değilsin kadın derneklerinin numarası kadın meclisleri diye var onları arayabilirsin onlar sana destek sunar, oradan bulamasan da gene çaresiz ve muhtaç değilsin Allah'a şükür sağlığın yerinde ne demişler bir kadın isterse dünyayı degsitirir
+1 yılÖncelikle sakin olun.. size neden vurduğunu öğrenebilir miyim?
08 Yorumla
Soran+1 yılAilesi sürekli bizimle uğraşıyor ama öyle böyle değil ne önüm kaldı ne arkam ne yedi sülalem hepsine laf edip duruyorlar ama eşim onlara karşı dilsiz benimde gücüme gitti neden böyle yapıyorsun die kavga çıktı yedim dayağı
- +1 yıl
Kesinlikle kimsenin kimseye el kaldırmaya hakkı yok bunu bilin bugün ufak bir konudan dayak yiyorsanız yarın en Ufak birşeyde başınıza kalkabilir size vurduğunda sesinizi çıkartın susmayın kendinize el kaldırtmayın
Soran+1 yılBunu nasıl başaracağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Kadın isterse herşeyin üstesinden gelebilir sesinizi çıkartmadığınızda emin olun size daha fazla yüklenecektir
Soran+1 yılOyle bir özguven verdin ki onu buna pişman edicem
- +1 yıl
Hakkınız , size destek olduysam ne mutlu bana bu yaklaşımınıza çok sevindim sıra sizde onu yaptığı için pişman edin geç kalmayın emin olun size hiçbir şey yapamaz
Soran+1 yılCok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ediyorum iyi günler bol şanslar
Öncelikle darp raporu al ve tekrarı olduğu halde mahkemeye verip boşanacağını söyle
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. yatağını ayır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun neden vurdu ki sana
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adina yanında olması lazim sana sahip çıkması lazimdi yanlış yapmış cok dövdü mu seni
Soran+1 yılYüzümde beş parmağın izi var aksamldan beri bir kafana vurdu
Cevap sahibi+1 yılO kadae dovdu seni yarin senle olurken hiç utanmayacak mi anlamiyorum ya ben de evliyim esime kizsam bakamam yüzüne utanırım bırak dövmeyi
Soran+1 yılUtanacak olan hiç yapar mı öyle aileler böyle coxuklar yetiştiriyor işte
Cevap sahibi+1 yılSende haklisin üzüldüm inan kaderin sonuçta yapacak birşey yok
Me plduda böyle vurdu önceden oldumu böyle birşey
09 Yorumla
Soran+1 yılBen bunları hak etmedim hiç birini
- +1 yıl
Kadın zor durumda hala özel mesaj derdindesinkz şu sitedekilerin alayı firsatci
- +1 yıl
Soru trol veya değil gercekse bile evli bir kadına özelden değil buradan yazardiniz gerekirse masum bir yaklaşım değil her ne olursa olsun
Nedne vurdu
027 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç yıl oldu
Soran+1 yılHic savunmadi asla tek. kelam etmedi onlarda bundan yüz bulup etmediğini koymadi
Soran+1 yılDüşünüyorum ama nasil yapicam annem babam yok isimde yok her şeye sıfırdan başlamak çok cesaret lazım
Soran+1 yılİnanılmaz yıprandım zaten benim ailem. yok tek başıma herkesle baş etmek yoruyor
Soran+1 yılHayir yok çocuk
Soran+1 yılBu sene mezun oluyorum , kronik rahatsızım sonra aşımı olup is başvurusu yapicam
Soran+1 yılBoşanmak yorucu bir süreçtir
Soran+1 yılAma çarem yok
Soran+1 yılİyilikten maraz doğar derler ben ona acıdım ama o bana acımadı qsla
Soran+1 yılKeske onunla hiç evlenmeseydim
Soran+1 yılO çok isyedi istedi ki ona iyice mecbur olayım ama ben bu evliliğe çocuk yaprmiyim ya benim annem. babam zaten ortada bize yaşattıklarını ben çocuğuma yaşatır miyim
Soran+1 yılBencede bide ona zülm yazık değil mi
Soran+1 yılAllah var Allah yar
+1 yılAyrıl
015 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapicam ki annem. yok babam yok işim yok hiç bir şeyim yok
- +1 yıl
Nasıl vurdu n
Soran+1 yılBildiğin vurdu işte kanka geceden beri yüzümde hala beş parmağın izjn var
- +1 yıl
Geri kafalının teki git polise bak bakalım vurabiliyor mu bir daha
- +1 yıl
Eşine el kaldırmak neymiş
Soran+1 yılAilesi sürekli bizimle uğraşıyor ama öyle böyle değil ne önüm kaldı ne arkam ne yedi sülalem hepsine laf edip duruyorlar ama eşim onlara karşı dilsiz benimde gücüme gitti neden böyle yapıyorsun die kavga çıktı yedim dayağı ben hak etmedim bunu
- +1 yıl
Vuramaz geçecek o işi. İstediği kadar haklı olsun vuramaz.
Soran+1 yılBen napicam akıl verin Allah aşkına
- +1 yıl
Bir daha buna benzer bir şey yaparsan seni bir daha afffetmem diye söyleyin. Cezasını çeker aksine.
Soran+1 yılKalbim çok kırık
- +1 yıl
Bunu ona söyleyin
Soran+1 yılNe büyük dert eder kendine
- +1 yıl
Onun umrunda değil iseniz siz de onu umursamayın.
Soran+1 yılBundan sonra umrumda degil zaten
- +1 yıl
En iyisi
+1 yılboşanma davası
10 YorumlaYuh artık sana bişey sormak istiyorum lütfen
00 Yorumlakonuş benle onunla
00 Yorumla
+1 yılkadınada vurmaz hani normal bir adam Şikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden vurdu olay ne
022 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAilenin yanında dur bi süre burnu sürtülsün
Soran+1 yılGideyim demi
Cevap sahibi+1 yılBi süre git kafanızı dinleyin düşünsenize fırsat olur. Hatasını anlar uzak durmak en güzeli ilişkileri tekrar güçlendirmek için. İnsan sevdiğinin değerini gidince anlar
Soran+1 yılO zaman ben bir tatile gideyim
Cevap sahibi+1 yılHaber vermeden mi gideceksin? Nereye tatil?
Soran+1 yılNereye olduğunu bilmiyorum ama bavulumu topluyorum
Soran+1 yılBir kacgun sınavlarım var sonra onlari verip gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılKafanı dinlersin iyi olur. O da pişman olur o zamanda. Senin de az tatile gitmek niyetin de varmış sanki. Bahanesi olmuş 😅
Soran+1 yılKanka sence ona tatile gittiğimi soylemelimiyim yoksa evi terk eder gibi tatile mi gitmeliyim
Cevap sahibi+1 yılevi terkeder gibi git ama tatile çıktığını nerede olduğunu söyleme. Sadece güvenli bi yerde olduğunu bilsin. Yanlış bişey yapacak aldatacak hissi yaşatma yani
Soran+1 yılHa yok bilir ben öyle yapmam inancıma ters
Cevap sahibi+1 yılBilsin ama nerede olduğunu bilmesin azıcık sürünsün
Soran+1 yılAllah razı olsun ya kendime geldim dünden beri bir şey yemiyorum istahim bile açıldı
Cevap sahibi+1 yılBu konuşmalar sayesinde mi kendine geldin oha ben neymişim be. Bi kendime hayrım yok ahahah
Soran+1 yılKendi kafamın içinden çıkamıyordum insallah sende en yakin zamanda mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yılMutluyum zaten ya sorun yok sağol bu arada güzel dileklerin içinn
Soran+1 yılSende sagol, bana şans dile
Cevap sahibi+1 yılHep mutlu olacağın dünya ahiret saadet dilerim )))
Soran+1 yılAminnn Allah razı olsun.
Cevap sahibi+1 yılAntalya da otel ararsan yardımcı olurum sana
Soran+1 yılSagol kanka dara düşersem rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden vurdu
026 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMesela örnek verir misin? Neden ailesi saldırıyor? Yanlış anlama da belki ailesi konusunda haksızlık ettin uzun süre o da sinirine yenik düştü
Cevap sahibi+1 yılVe anne babam yok demişsin. Öldüler mi yoksa irtibatın mı yok?
Soran+1 yılKanka tanımıyorum bile ailesini ne kötülük etmiş olabilirim. O kadar kıskanç insanlar ki birbirine bile artık şer olmuşlar anneleri bezmiş sürekli arayıp dert yanar kadın bana
Soran+1 yılAilemle konuşmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılYa sürekli yaptığı bir şey değilse, şiddetin boyutu fazla değilse ve sana olan tavrı genel olarak iyiyse boşver. Eşler arasında olur illa sorunlar.
Soran+1 yılBenim gücüme giden ne biliyor musun kanka online bana o kadar şey yaptı agzini açıp tek kelam söylemedi ama bana onlar için vurdu
Cevap sahibi+1 yılBazı erkekler böyle. Boğmadan yavaş yavaş düzelt onu.
Soran+1 yılBaşaramadım yıllardır
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse zorlama. Ya onlarla iyi geçin yuvan mutlu olsun ya da boşan. Onlarla kötü geçinmek sana zarar verir
Soran+1 yılOnlarla iyi geçinmek diye bir şey yok onlar kendi içinde sürekli birbirini yiyor o kadar kötü kalpli insanlar ki hepsine en başta sevgiyle yaklaştım ama hepsi bir şey yaptı
Cevap sahibi+1 yılEmin ol her insan huyuna gidildigi takdirde doğru strateji uygulandığı takdirde kazanılır. Tamam can ciğer kuzu sarma olunmaz belki ama olumsuz durumlar belli oranda ortadan kalkar
Soran+1 yılBak mesela abisine gittik düğünün ertesi günü tatilimizi aldık güleç bir şekilde tatlı dilli diyor ki sen alt komşunun kızını almadın diye bize küstü komşu
Cevap sahibi+1 yılValla tanımadığım için haklisindir. Ama dediğim gibi. Vaziyetten memnun değilsen 3 yol var. Ya katlanacaksin. Ya düzeltmek için cabalayacaksin. Ya da bosanacaksin
Soran+1 yılÜçünde de nasıl yürünür bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak gibi bir durumun olabilir mi? Ayakların üstünde durabilir misin? Mesleğin, eğitimin var mı?
Soran+1 yılBu sene mezun oluyorum kronik rahatsızım aşımı olup iş bakicam
Cevap sahibi+1 yılBölümün iyi mi? İş imkanı var mı?
Soran+1 yılBilmiyorum ki sahaya inmeden iş imkanlarını öğrenmek biz öğrenciler için çok zor
Cevap sahibi+1 yılTabi öyle. Demek istediğim iş imkanları nasıl.
Soran+1 yılArayana ekmek her yerde
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Umarım bir an önce kendi ayakların üzerinde durabilirsin
Soran+1 yılAminn hayırlısı ile , sağlıkla insallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Kronik rahatsızlık için de geçmiş olsun. Bir an önce aşı sırası gelsin de kafan rahatlar
Cevap sahibi+1 yılVe yaşadığın zorlukları da kafana takma. Rabbim güzel bir kapı açar. Yeter ki çal o kapıyı
Soran+1 yılCok teşekkür ederim , Allah razı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaptın da vurdu bakalım
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi sürekli bizimle uğraşıyor oda onlari savunmak için bana saldırdı
+1 yıltavır al
01 Yorumla
Soran+1 yılTavırlarım ki zaten umrumda değil
+1 yılAyrılmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!