Şimdi gelsen bir çay içimlik
Ama şekersiz bir tat yine bir hiçlik
Bence sen şekerini buldun da
Tadını çıkaramadın..
Boşver gelme sen..
Yine dökersin çayı demlemeden
şu an için gidiyor, affetmek istiyorsun. Ama affedince onların ne kadar aşşalik karakterlerini bir kez daha çok ihtiyacn olduğu anda tekrar görünce, kendini yiyip bitircen..
Sana tavsiyem çok seyde çok kez tecrübe ettim nefsin neyi istiyorsa iyi ya da kötü farketmz tersini yap ve asla pişman olmazsın.
İnsanı en çok kahreden kiyamayip tekrar affediyorsun ya için gidiyor böyle pişmanlıklarina işte o af senin kendi hayatına, sağlığına, şahsına, karakterine attığın en büyük kaziktr. Affetmeyip böyle uzaktan içinin gitmesini yeğle, yoksa diğer türlü tekrar yalnız kalır; aynını yaşarsın.. Ve şunu demeden edemicem; bn yalnızken kivranislarima seyirci olanlara ne kadar istesem de sıcak bakamam.. yüzleri, bni ihmal edisleri, her bakışta aklıma gelir bunu ruhuma asla yapamazdim..
Kötü zamanında yanında olmayan hiç kimseden fayda gelmez. Madem pişmanlardı niye 10 yıl beklemişler. 🤔
Sende bunlara inan sonra yine tekme yersin devam et...
Hani bir laf var ya Bir insan kendini kötü günde belli edermiş Bu da onun gibi bir şey zaten bu insanlar senin hayatından çıkmış kötü zamanda iyi zamanda hayatına girmek istiyor sen düşün bakalım arkadaş dost eş fark etmez böyle bir insan hayatına neden alsın ki bir daha yeni alman için ortada bir sebep mi var şimdi bana hiçbir zaman ben onları seviyorum kalbimin sesini dinleyeceğim deme çünkü kalp insanı gerçekten yanıltır azıcık mantık kullanacaksın mantığını kullanırsan hiçbir zaman Yanılmazsin
Hiçbir şekilde düzenini bozma geçmiş geçmişte kalmıştır onlar iyi gün dostuymuş bunu görmüşsün onlarsiz da hayat devam ediyor sakin ha yoluna devam eski eskide kaldı...
Cevap
34Cevap
Affet
Affedilmenin acısını yasasinlar
Ama hayatına dahil etme
Gelsinler ama sen dahil etme
Eve gelince yok çek
Buluşalım deyince isim var de
Baskalariyla buluscam de
Melesinler
O sevdiğinin de seni sevdigindenmi baska biseydenmi döndüğünü bi dusun
Onu hele hiç dahil etme
Bu saatten sonra acıların çocuğu olursun
Tsk @closedbox
Sakın affetme , görüşme yine sana yanlış yaparsa hastalığın daha kötü tetikliyor. Değmez o riski almaya , iyiyim diyorsun , yeni insanlar yeni hayat kur kendine. Tanıdığın insanlar, ağzıyla kuş tutsaklar gene tam güvenme, herkes yanlış yapabilir de hazırlıklı yaşa ki , hastalığın nuksetmesin.
Senle benzer şeyler yaşamışız. Bende bir düştüm bütün herkes sırtını döndü. Çok aç kaldım kimse olmadı. Biraz topladım kendimi gene geri geldiler. Ne fayda biliyorum yeniden düşersem gene sırtımdan vuracaklar. O yüzden temkinliyim , yeniden darbe yemek istemediğinden bu sefer ben uzaklaştım. Sende uzaklaş , çünkü bipolar, şizofren ve ankisiyetin tedavisi yok. İyileştiğin daha doğrusu, rahatladigin zaman yeni travma yaşamayan kadar rahatlıyorsun. Travma yaşarsan hemen nuksediyor. O yüzden uzak dur. Kesinlikle diyalog dahi kurma. Zor zamanında yanında olmayan dan fayda değil hep zarar gorursun.
Onlarla diyalog kurarsan , daha da aciycak ilerde. Yeni arkadasliklar kur. Sosyalles. hepsi geçer.
Izzet güllü ile anksiyete filan geçiyor
Izlemenizi tavsiye ederim
Sonrada ikna ve telkin videosunu izleyin
Bence yüz verme resmen çıkar için yanındalarmış senin en zor anında sırf moral olsun die yanına gelseler dünyalar senin olurdu buna rağmen onlar senden kaçtı allah korusun yarın öbürgün birlikte gezerken vs kaza falan yapsanız bunlar seni olay yerinde bırakır kaçar hiç gerek yok böyle arkadaşa
Evlenince nikah memuru "hastalikta sağlıkta birlikte olacaginiza söz veriyor musunuz?"diye sorduklarinda nasil cevap verecek merak ettim.
O zaman uzak durun, temel kriterleriniz duygulariniza esir olmasin.
Evliligin temeli samimiyet, merhamet , fedakarlık ve güzel ahlaktan oluşmalı.
Hiç birine şans verme. En kötü gunlerini yalniz atlatmissin artık gerek var mı olmalarına? Hem tekrar kötü bir an yasadiginda yine gidecekler. İyi gününde yanında olmayı haketmiyorlar hayat onlardan ibaret değil hiç birine şans vermeyerek iyi bir ders ver.
Affet fakat hayatının kıyısndan bile geçirme.
"A yok ben seviyorum onları" diyorsan keyfin bilir umrumda değil.
Hastalıkta sağlıkta diye boşuna mı diyorlar o masada.
Affetseydin ve inan bunu bir yerde bana anlatsaydın sana "enayi" gözüyle bakardım abla kusura bakma
Sakın ha sakın alma hayatına... Kötü günde yaninda olmayanı yüz üstü bırakanı alma hayatina...
Biliyorum zor olduğunu ama iyi gün dostu her zaman seni yüz üstü bırakacak.. Umarım senin icin hayatın için uygun olanı seçer uygularsın 🤗
Ya şans verirsen büyüklük sen de kalır ama sen zaten çoğu şeyi kendi gücünle atlatmışsın onlara ihtiyacın yok yeni kankalar bulabilirsin kendine kötü gününde yanında olmak zordur iyi gününde olmak kolay seni hangisi mutlu edicekse onu yap kesinlikle ben muhtemelen kurulurdum onlara o yüzden ilk başlta affetsem de sonradan bozukurdu aramız benim karakterim böyle olduğu için
İlk cümleden sonrasını okumadım. Ilk cümleyle çıkarım yaparsak kötü gününde seni yalnız bırakan iyi gününde yanında olmayı hak etmiyor. Allah sana hasta olduğunda onu tanıma fırsatı sunmuş. Iyi bir tanıtım olmuş bu aslında bundan sağlıklı bir çıkarım yapabilmis olman gerekirdi, acaba demeden...
Herkes aynı aslında, kimi değişimler olabilir. Ancak köklü reform çok zor...
Affetmek ayrı şey unutmak ayrı, bunu sakın aklınızdan çıkarmayınız...
Çünkü unutursanız, herkes doğasının gereğini yapacaktır. İnsan değişsede, onlar yine aynı şeyleri yapacaktırlar, kısaca karakter değişmez...
Zor zamanında sana sırtını döndüler
Yine dönerler yine kalbin kırılır
Affet veyahut affetme diyemem ama
Ben sırf kalbim tekrar kırılmasın diye affetmezdim
Uzak dur. O insanlar senin o halini gördükçe utansınlar yaptıklarından. Hele ki o adam ona yazıklar olsun sen kötü olduğun zaman yanında durmayan bu insanlar iyi olunca geri geliyorsa onlardan sana hayır gelmez.
Bunu düşünmen bile hata zor zamanında giden birini tekrar hayatına alman büyük yanlış olur
Afetme kanki onlarsız da yaşarsın git hayatını yaşa sana değer vericek insanlar bul
Kötü gününde yanında olmaayan insanları
iyii gününde hiç istememelisin..
Afettme..
Affetme*
Kötü gününde yanında olmak zordur iyi günde yanında olmak kolay sevdigin sinavi geçmedi. Arkadaslarinda geçemedi. Onlarin sana sadakatleri yok. Onlari tekrar hayatına alarak 2. hatayi yapma.
O iş geçmiş kardeş affedersen senin aptallığın salaklığın olur kötü günde yanında olmayanın iyi günde hissesi yoktur bu kadar açık ve net salak gibi affetme böyle karaktersizleri
Ben senin yerinde olsam hiç biri yüzümü göremez. Aksi durum aptallığa girer
kötü gününde yanında olmayan seni sever mi? Kanma onlara sen iyi biri isen affedersin affet. Ama arama sorma çağırma.
İyi gün dostu bunlara deniliyor işte. Barıştığında aklına yaptığı şeyler geldikçe gıcık olmayacaksan, hayal kırıklığı yaşamayacaksan konuş.
O yemek eşkimiş bacumm çöpe at gitsin diyor annem. geçmiş gitmiş. olması gereken günlerde yoklardı şimdimi var olmak istiyorlar?
Ben olsam akrabalarımı hayatımdan tamamen çıkarmasam da, tüm bu yaşananlardan sonra, onlara karşı mesafemi korurdum.
Umursama derim onları. Hayatında zaten yollarıma uzunca bir süre bundan sonrada olmasınlar haketmiyorlar.
Sakın. Allah korusun yine başına bir şey gelse yine giderler.
İyi gün dostları... Eğlenmek istediğin zaman vakit geçir, ama asla güvenme.
Kotu gununde yoksa iyi gunde herkea yaninda zaten ne gerek var.
Hayatından direk çıkar. Düğüne herkez gelir.
Cenazeye ise dostların.
kötü gününde yanında olduysa bırak şimdi de olmasın sevgi bu değil
verme ya hastalıkta yanında olmayan biriisini ne yapcakısn
Verme kötü günde giden gelsede fark etmez kardeşim.
yepyeni bir hayata başlamak seni daha mutlu yapmaz mı
Yol ver gitsin, iyi gün için varlarsa hiç olmasınlar.
Yanında iyi gün dostu istiyorsan kabul et ama şunuda unutma kötü gününde senin yanında olmayacaklar.
En küçük tökezlemende yanından kaçacak insanlara şans verme.
Kendine saygın varsa hayatına alma öylelerini.
İnsanlar gerçek yüzlerini kötü günde belli ederler ve o da belli etmiş. Şans vermen aptallık olur
Yeni arkadaşlar bulursun boşver o insanları anneni dinle
Kabul edersen senin akli dengen ile bir problemin olduğunu düşüneceğim senin kötü zamanında yanında olmayan bir insan iyiyken yanında gerisini sen düş n
Kabul etme ya zor günde olmayan hiç olmasın iyi günde olacak kisi çok olur zaten
Şans verilmeyi haketmiyolar zor zamanında yanında olmamış iyi gününde seninle olmak istiyolar kendine kötülük edersin oylelerini uzaklaştırmalisin kendinden arkadaşa ihtiyacın varsa daha iyilerini bul derim
onlari sil canim... elerini affedeceksin. demekki yine zor durumda olsan arkalarini donup gidecek tipler. Sen zor zamaninda yaninda olabilecek insanlari hayatina al. sifirdan sayfa ac.. onlardan sana hicbirsey olmaz.. Muatap bile olma.
kesinlike barışmazdım ben olsaydım. iyi gün dostunu değil kötü gün dostunu önemsemek lazım gerisi boş
Bunu sorduguna inanamiyorum pismansalar pismanliklariyla kalsınlar bugun yeniden eskiye dönsen yine seni yalnız birakacaklar
Belki yine hastalığa yakalanırsan (Allah korusun) yine birakicak unutma 2. Şansı verirsen 3. Şansı da vermek zorunda kalırsın
Tabikide şans verme kötü gününde yanında olmayan bir insandan ne beklersin ki?
Affetme.. kötü gününde yanında olmayan iyi gününde yanında olsa ne olur
Gebersin boşver dönme seni gerçekten sevdiğini sanmam
Bak kesinlikle hic birini affetme valla cok pisman olurusn
Kötü gününde yanında olmayanlar bırak iyi gününde de olmasın
Verme.
Senin sevgini hak etmiyorlar emin ol.
Abla kaç yaşında emekli oldun sen ya
Verme en zor gününde yanında olmamış
Demek ki onlara ihtiyacın yok. Donmemelisin
Hasta diye terk edilir mi ya bence şans verme
Verme kötü zamanında yanında değilse hiç olmasın
onlar seni gercekden sevseydi kotu gununde de yaninda olurdular bence affetme