Gerçekten elimde olan bir şey değil ama bir insanı sevdiğim zaman onu çok kıskanıyorum her şeyden ve herkesten. Bu ciddi anlamda yıpratıcı bir şey hem karşı taraf, hem de benim için...
Tavsiyeleriniz var mı?
Tavsiyeleriniz var mı?
Bu durumu zamanla ve büyüdükçe aşabilirsin , yaşın ilerledikçe gereksiz kıskançlık yaptığını anlayıp kendini değiştireceksin zaten. Fazla kıskanç birisi olmak insanı çok yıpratır ve üzer , yani takıntı hâline gelir sürekli kafanda farklı şeyler kurmaya başlarsın. Onun için sen onları kıskanma bırak onlar seni kıskanıp düşünsünler.
Cevap
4Cevap
Bende öyleyim, istediği kadar yıpranayım yanıbaşımda dursun da -.-
Bende kıskancım ama o kadar değil tabi annesinden veya ailesinden kıskanır mısın
Hımm o kadar değilse aşılır bence bu durum. Kendini değiştiremezsin seni seven de böyle kabullenecektir. Şöyle düşün nasıl bir bilgisayarın sistem dosyaları değişmez silinmezse insanlarda böyledir bazı şeyleri değişmez. Ama kıskanılmakta güzel bi şey yani. Kıskanmakta iyidir dozunda çünkü sevgi belirtisidir
Söyle sende seviyorum lann de😃
Elbet birgün kıskançlığın seni ya tamamen soğutacak ya da onun senden hoşlanmasını sağlamaya çalışacaksın veya o cümleyi kuracaksın😂
kıskanabilirsin bu insanın doğasında var
Relaks ol ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?