selam arkadaslar
Ben birkez evlendim evliligimin icerisinde esimle birlike olamadik. Esim cok aceleci idive sanki ne yaptigini bilmiyordu. Cok korktum ve kastim kendimi. Doktora gittim doktor bana vajinismus oldugumu söyledi. Bana gör bu esimden kaynaklandi cunku baya soguk ve aceleciydi. Sonraki zamanda denemeyi istemedi bana karsi ofkelendi. Biz Şu an ayrildik baska sorunlardan dolayi bununda katkisi olmustur ama. Simdi 2 senelik iliskim var hic beraber olmadik. Evlilik dusunmuyotruz Şu an. Ama sevgilim benimle beraber olmak istiyor. Ben istemiyorum evlilik olmadigi icin. Fakat kafamdan gecen soru su birgun olurda evlenirsem yine sorun yasarsam ne olcak. Simdiden denesem benim icin daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Bu evlilgin 70% dir diye dusunuyorum. Benim icin cok zor cunku bakirelik ailemde cok buyuk onem tasiyor dinendr bu böyle zaten. Fakat bu baski beni resmen bi cikmaza soktu
Ben birkez evlendim evliligimin icerisinde esimle birlike olamadik. Esim cok aceleci idive sanki ne yaptigini bilmiyordu. Cok korktum ve kastim kendimi. Doktora gittim doktor bana vajinismus oldugumu söyledi. Bana gör bu esimden kaynaklandi cunku baya soguk ve aceleciydi. Sonraki zamanda denemeyi istemedi bana karsi ofkelendi. Biz Şu an ayrildik baska sorunlardan dolayi bununda katkisi olmustur ama. Simdi 2 senelik iliskim var hic beraber olmadik. Evlilik dusunmuyotruz Şu an. Ama sevgilim benimle beraber olmak istiyor. Ben istemiyorum evlilik olmadigi icin. Fakat kafamdan gecen soru su birgun olurda evlenirsem yine sorun yasarsam ne olcak. Simdiden denesem benim icin daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Bu evlilgin 70% dir diye dusunuyorum. Benim icin cok zor cunku bakirelik ailemde cok buyuk onem tasiyor dinendr bu böyle zaten. Fakat bu baski beni resmen bi cikmaza soktu
Güncellemeler
+1 yıl
27 yasindayim bu adada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence bunu evlenmeden deneme. Bende şu konuda sana katılıyorum eşin seni korkutmuş bu yüzden böyle sorun çıktığı kanaatindeyim.
Bencede birlikte olmalısın aonuzat evlilik düşünüyorsan bende boşandım
Eğer yeniden evlendiğinde de aynı sorunu yaşarım diyorsan şimdiden bir çaresine bak derim yoksa 2. Boşanma davası olacak zaten yeni evleneceğin kişi senin daha önce evlenip boşandığını bileceği için bakireliğe pek önem vermez gibi geliyor
Evlenmeden beraberlik yaşama. Bunun için evliliği bekle. Aynısı olursa boşanırsın yine.
Öyle sey mi olur evlenip dur bosan dur
Evlenmeden cinsellik mi olur? Zina. Müslüman değilsen yazma.
Zina oldugunu biliyorum. Dogru degil. Fakat benim olmus oldugum durumu anlatabiliyormuyum sana ben. Bunun evlilik icerisinde nasil bir cile oldugunu. Kesinlikle günah ve Yanlis bunun farkindayim.
Zina işleyince başına gelecek diğer musibetleri görünce anlarsın hangisinin daha büyük çile olduğunu.
Eşinle bu sorunu çözmek yerine hemen boşan demiyorum. Bu ne saçma fikir? Ee o zaman bunda da olmazsa, vajinusmusun geçene kadar erkek mi değiştireceksin? Hiç mi hayâ yok?
Siz kendiniz oda olmazsa bosanirsiniz yazdiniz neyin kafasindasiniz.
Onca çabadan, onca denemeden, onca doktordan sonra diye düşünerek yazmıştım. Sadece bunu yazıya dökmedim. Vajinusmus psikolojik bir sorun bildiğim kadarıyla. Kadına güven ve sevgi aşılamak lazım, bunu yapamayan erkekler oluyor bazen. Ama tam manasıyla odun denilecek tipler genelde. Bazende kadından kaynaklı oluyor. Kadında sorun yoksa erkektedir? Sen kendinde olmadığını , erkeğin beceriksiz olduğunu yazmışsın. Burada bu kişi ile sevginiz varsa 2 sene gibi uzun bir sürede bile yaşanmadığınız şeyi evliliğe saklamanız iyi olmaz mı?
Ben iyiliği söyledim. Ahirette kimse uyarmadı bile diyemezsin artık. Bu kişi ciddi ise zaten senin için evlilikte yıllar sürse bile uğraşır bence. Ama sen kolay yollar peşindeysen bana ne, sen çekersin zaten onca musibeti.
Eşinden değil sende olan bir sorun bu dış etkenlere bağlı değil
Şu an son durum ne peki?
Mutlaka denemelisin.
Dene