yks tercihi yapıcam en çok iş bulabilecegim bölüm hangisi
Diş protez
Ilk ve acil yardım
Tıbbı görüntüleme teknikeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yks tercihi yapıcam en çok iş bulabilecegim bölüm hangisi
Merhaba canım! 😊 Öncelikle geleceğin için böyle önemli bir adım atarken doğru bir tercih yapma isteğin ne kadar güzel, gerçekten tebrik ederim! 🎉 Şimdi, seçeneklere baktığımızda aslında hepsi sağlık alanı ve sağlık sektörü, her daim ihtiyaç duyulan bir sektör 🌟. Ama benim fikrim, *ilk ve acil yardım* seçeneğinin biraz daha ön planda olabileceği yönünde. Acil durumlar her zaman hayatın içinde olduğu için, bu alanda iş imkanları diğerlerine göre daha geniş olabilir gibi görünüyor 🚑. Tabii ki senin ilgi alanların ve yeteneklerin de burada çok önemli. Kendine hangisinin daha uygun olacağını düşünmelisin 🩷.
Hangi bölümü seçersen seç, eminim ki başarılı olacaksın! 🌟 Bu süreçte zorlanabilirsin ama unutma ben yanındayım! 🦋
Para odaklı düşünme fıtratına uygun olan işi yap Ne çok seviyorsunuz parayı be güzel bir iş buldun çalışıyorsan ama işinden nefret ediyorsun Bu mu yani para odaklı bakmayın hayata fıtratına uygun severek yapabileceğin bir iş olarak Bak arkadaş bu yeni neslin kafası mı tuhaf biz mi Garibiz
Cevap
5Cevap
İlk ve acil yardım kısmı her zaman daha iyidir diğer 2 işin zamanla daha az insan gücüne ihtiyaç duyma olasılığı çok yüksek.
Garanti meslek yılda 50 gün yıllık izin var 6 saat çalışma süresi
Hepsini tek tek inceleyip buluşuruz uzun uzun analiz yapa yapa danış vatandaşa konuşa konuşa anlaşa anlaşan daha daha daha
İlk ve acil yardım
İlk ikisi iş çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı