Her yerde kalbi kırık kadın görüyorum. Sizin yüzünüzden her gün bir çiçek soluyor. Hayata bir daha asla eskisi gibi bakamıyorlar. Kalp yerine kemik kırın. İnsanın 206 kemiği ama sadece 1 kalbi var. Ayrıca kemikler zaman içinde kaynayıp iyileşir. Kalp iyileşmez. B-elinize kuvvet aslanlar 🙏
dusunceli olusun icin tesekkurler. gercekten bunun farkinda olman cok hos. yorumlardaki bok beyinliler aynen bahsettigin turden insanlar. ne kadar konusursan konus anlayacaklarini sanmam. her neyse. soyledigin her iki cinsiyet icin de gecerli. bir kadin olarak kadinlarin daha guvenilir ve sevilmeyi hak eder oldugunu dusunuyorum. ama tabii ki onlardan da boyle olanlar var. toplumca sifatlari bir kenara birakip hep birlikte hep birlikte daha iyi bireyler olmak icin cabalamamiz gerekiyor.
sence sadece zalim olan erkekler mi? fazla cinsiyetçi olduğunuzu düşünüyorum insanlar yazsan daha doğru olurdu biraz gerçekleri görün dünyada neler oluyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dusunceli olusun icin tesekkurler. gercekten bunun farkinda olman cok hos. yorumlardaki bok beyinliler aynen bahsettigin turden insanlar. ne kadar konusursan konus anlayacaklarini sanmam. her neyse. soyledigin her iki cinsiyet icin de gecerli. bir kadin olarak kadinlarin daha guvenilir ve sevilmeyi hak eder oldugunu dusunuyorum. ama tabii ki onlardan da boyle olanlar var. toplumca sifatlari bir kenara birakip hep birlikte hep birlikte daha iyi bireyler olmak icin cabalamamiz gerekiyor.
ilk önce bir fırt nefes çek beynine oksijen gitsin ve düşün senin dediğin gibi yapıp kemiğini kırarsak kalbide kırılmaz mı aynı zamanda?
saralım mı diyecem de sar sar bitti yani erkeklik ile ne alakası var aw paylaşım yapacam diye millet sap sap şeyler paylaşıyor
Haklisin, ben onlardan biri olmadigim için vicdanen rahatım...
sence sadece zalim olan erkekler mi? fazla cinsiyetçi olduğunuzu düşünüyorum insanlar yazsan daha doğru olurdu biraz gerçekleri görün dünyada neler oluyor..
Ben ugrasiyorum ama sartlar buna izin vermiyor. Ayruca savundugun pembelilerde cok masum degil.
A. mguardmısın bilader kızlarsanki çok masum a. mcı birisin sen
Bu saatte gelen gereksiz duyar...
Burda yazan erkeklerkac kizi üzdü
Böyle yapınca düşüyor mu knk?
Siz isteseniz de istemeseniz de Allah nurunu tamamlayacak.
Kiyamet gününe, mahşer gününe yemin olsun ki yenileceksiniz!
Allah senin canını korkunc bir şekilde alacak ve sonsuza denk azap göreceksin ☺️
@TürkBayrağıSiiken Allah senin belani versin insallah carplirsin utanmaz pislik aciz
@TürkBayrağıSiiken sana öyle bir dua edicem ki hellak ol
@TürkBayrağıSiiken Allahim sen sabir ver
Ya yok mu yiğit kızlar kadınlar şunu bi dovsun !
Ben dövmek istiyorum zaten hayatim zorda katil olcam bu gidisle
Bizim ülkenin kadinlari onu bi güzel dover hiç merak etmesin o !
Suriye’de nasıl s... yoruz ama sizi ☺️
@TürkBayrağıSiiken Allah senin belani versin sürüm sürüm sürünesin
@TürkBayrağıSiiken terörist ile ne alakasi var bende dinci degilim müslümanim normal ama gelip böyle hakaret edemesiniz Allaha kendine gel hadini bin.
Dünya böyle olmasaydı senaryon ne olurdu
Dalga mı geçiyorsun canim