Gaylar söz konusu olduğunda sinirlenip, tepki gösteriyorlar. Saygı göstermiyorlar. Neden?

sayg gösteriyorum ben ama karşımda 2 gay öpüşürse ben ona nasıl saygı göstereyim?
Taksimde memesini açan travestilere neden saygı göstereyim?
neden saygı gostermeyesin ki?
teşekkür ederim. Yoksa Allah öyle yaratmş benım yargılamaya hakkım yok. Gay diye.
Değilim, arkadaşlarım da vardı bir ara. Heterolardan çok daha delikanlılardı. Çok iyi çocuklardı.
Ben daha çok sinirleniyorum yakışıklı çocuklar hep gay olur mu böyle çirkinler gay olsun
İki arkadaşım gay, bazen garipsiyorum fakat çok seviyorum onları. 😊
Cevap
22Cevap
Hadi kızları anlarımda erkek erkeğe birbirine saplamak tabi sinirlenir ya hsjshsjajaj bak bende sinirlendm
sana saplamadığı sürece sinirlenmene gerek yok bence :)
kızlarda lezbiyenligi anlarım normal karşılarım ama erkek erkeğe tuhaf geliyor bana ama saygı duymak gerek tercih meselesi
kız kıza normalde neden erkek erkeğe garip açıklar mısın?
açıklanacak bir durum yok erkek erkeği yapması bana tuhaf geliyor sevmiyorum
Ne salak salak insanlar varmış burda ya bak 10 dk dolaştm sitede sinirmerm bozuldu... Kişiliksiz suratsız insan kırıntıları sizi.. :)
napalım mesela gel bakalım güzeliiim diyp kucağımızamı oturtalım?
hayır bundan bahsetmiyorum neden kabullenilmiyor onların öyle olduğu, neden dalga geçiliyor onu soruyorum
gay olmak onun hakkı ise dalga geçmekd ebenim hakkım fizksel veya hakaret içermeyen he rkonuda özgürüm ( bu arada ben homofobik değilim genel adına konuşuyrm. bir insnaın gay lez vs vs olması beni hiç ilgilendirmez.)
Fıtrata, yaradılışa aykırı oldukları için karşıyım. Allah insanları erkek ve kadın olarak yaratmıştır. Bunun arası yok. Hasbel kadel arada bir yerde kaldı diyelim. Bu da o şahısta tıbbi bir problem olduğunu gösterir. Tedavi olacak.
Ön yargılı biri değilim. Gaylere değil yaptıklarına karşı saygı duymuyorum..
Bilmem neden öyleler herkes istediği gibi yaşasın herkesin kendi hayatı
bazı kızların yakın arkadası gay lerden çıkıyor :D
Pislikler yav nesi guzel igrenc musluman ulkemizde bole seyler olmamali
Saygım var ama bana yanaşmalarına tahammülüm yok
öyle bir önyargım yok..
Millet saygısız arkadaşlar
saygı duyamadıgım şey heleki burda kızım ben diyen gaylara :)
saygi duyamamanin nedeni?
Saygı duyarım.
Ben erkek değilim ama ben de önyargılıyım
saygiliyim ama
gozume sokulmadigi surece
dötümü riske atamam.. hoş değil.
Heteroseksüel erkeklere çok itici geliyor.
Gayin ya. Leze bişey olmasin
hoşumuza gitmiyor
herkesin kndi zevki.
senın
Benden uzak olsunlarda ne yaparlarsa yapsinlar
lut kavminin kaderini yaşamamak için.
Kusmalik diye
gat gaya berbat allahim tovbe ya
saygi duymak zorundasin ama
Saygimi neden ki?
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar