Sevgilimin bu tavırları normal mi benden ne gizliyor?

Hiçbir zaman telefonunu karıştırmam, kendi telefonumu karıştırmasına da izin vermem ve karıştırmayacağına güvenerek ona lazim oldugunda sifresini de soylerim telefonumu da veririm ama geçen gün bana onun telefonu lazim oldugunda sifren ne dedim niye dedi, ver ben girerim dedi, neye gireceksin ben girerim dedi, yani telefonu elime vermemek için uğraştı resmen. Ben de sinirlendim haliyle, merak etme karıştırmayacam annemi arayacaktım dakikam yok dedim, Allah bilir ne saklıyorsun anlamadım zaten dedim tartıştık bunun için. Ve benden saklayacak bir şeyi olmadığını düşünüyorum 3 yıldır birlikteyiz eskiden parmak izim de kayitliydi telefonunda ve telefonunda por*o görsem bile bir şey demeyecek birisiyim kendi de biliyor. Aradan birkaç gün geçti neden benim parmak izim kayitli degil artik neden sifreni bilmiyorum, telefonu vermemek icin neden bu kadar cabaladin diye sordum ve sebep olarak sunduğu şey o kadar saçmaydi ki, dedi ki "bilerek yaptım bana ne kadar güveniyorsun anlamak için, güvensizmişsin" dedi. Saçmaliga bakar misiniz ben de aldatayim o zaman sonra da diyim ki seni denemek için yaptim demek ki benden beklersin seni aldatmami. Yani anlamiyorum derdi ne bunun beni aldatiyor mu neyi var anlamiyorum en sonda da cok sinirlendim istemez telefonunu dakikani cok sukur param var kendime dakika da yuklerim daha iyi telefon da alirim sana kalmadim dedim iki gundur de konusmuyoruz.
Sevgilimin bu tavırları normal mi benden ne gizliyor?