Sevgilimin davranışı normal mi?

Arkadaşım olmadığı için buradan fikir almak istedim. Sevgilim çok zayıf olduğumu söylediği için kilo aldım. Hepsi bacaklarıma gitti. Benimde moralim çok bozuldu. Kıyafetlerim olmuyor artık. Koşuya başladım. O da yapıyordu iyi geliyor düzelir dedi. Bir kere koşu yaptım. Utandığım için çok koşamadım ama ayakkabı çok acıttı iki parmağımda ve ayağım altında su topladı bir günde.. sonra yapmadım. Yarın buluşacaktık, aylar sonra. Giydiğim kıyafeti göstermek için görüntülü aradım. Tam kapattım sen yarın spora gitmeyecek misin diye sordu. Neden kapatır kapatmaz bunu söyledin bunu söylemen güzel değil dedim. Bilmiyorum hep beni ölçüyor ben farkediyorum. Çok üzülüyorum. Şu an yaptığınında o olduğunu düşündüm. Aradığımda bacağıma baktı o yüzden söyledi diye düşündüm. Ben tabi bunları diyince tartıştık. Bana hep düşünemiyorsun yanlış düşünüyorsun diyor. Evet küçük bir şey ama ben yanlış mı anlıyorum bilemiyorum ve arkadaşım olmadığı için kimseye soramıyorum.

Buraya kadar okuduysan yorum yapabilirseniz benim düşüncemin yanlış olup olmayacağını anlayacağım şimdiden teşekkür ederim 🌸
Sevgilimin davranışı normal mi?