Yurtdışında yaşayan kadın/erkekler genellikle Türkiyeden birisi ile evlenmeyi planlıyorlar.
Herkes için demiyorum gördüğüm kadarıyla. Niçin orada bir birlerine denk gelmek evlenmek yerine buradaki insanları tercih ediyorlar?
Herkes için demiyorum gördüğüm kadarıyla. Niçin orada bir birlerine denk gelmek evlenmek yerine buradaki insanları tercih ediyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Türkiyeden oraya götürüp orda it gibi çalıştırıp parasını yiyorlar. En ufak bir isyandada seni ben buraya getirdim adam ettim diyorlar. Semeri vuruyorlar sana
Mecazi anlamda nazın geçmesi gibi mi
Cünkü burdaki erkekler ayni gevurlar gibi nerdeyse türklükle alakalari yok ve tipleride ayni klon gibi
Klon nedir :) kopya mı?
Oranın kültürünü benimsedikleri için mi?
Evet hepsinin tipi birbirine benziyor yani nerdeyse bizim has türkiyedeki türk erkekleriyle alakalari yok
Bir çeşit yozlaşma o zaman.
Olabilir bütün oradan tanıdığım kız ve erkek arkadaşlarım da buradan biriyle evlendi.
Dogrudur benimde tanidiklarimin cogu türkiyeden evli bende dahil
Tahmin etmiştim. Yorum yapan diğer arkadaş buradakilere nazın daha iyi geçtiğini ileri sürdü
Haklida haksizda kimileri öyle yapiyor yani basina kalkan var seni ben adam ettim avrupaya getirdim gibi ama neden bir insan sirf böyle yapmak icin türkiyeden evlenir ki? Sonucta gelen kisinin bosanma hakki var bosanincada burda kalabilir oyüzden kimse buna katlanmak zorunda degil bunu getiren kiside biliyor ve dedigim gibi akli basinda birisi kendine köle edinmek icin türkiyeden evlenmez evlendi diyelim o kölenin uzun süre kalmiyacagini kendiside bilir üstelik vize cikartmakta basit bir islem degil ve erkekler öyle ya da böyle calisiyor zaten yetmedigi yerde kadinda calisiyor ki zaten devlet yeterince yardimda bulunuyor oyüzden sirf it gibi calistirmak semer vurmak icin getiren kisi 1000 de 1 dir
Evli olmanın sayıca üstün ayrıcalıkları varken boşanma fikri kolay kolay ortaya çıkmaz tabi. Diyorsunuz ki bu boş bir çaba olur ve böyle düşünenlerin sayısı az. Sonra kültürel anlamda geleneksel özelliklerini buradakiler daha da iyi taşıdığından tercih ediliyor sizin fikrinizce. Galiba bir sadakat anlayışı da hakim.
Evet dogru anlamisin ve haklisin kimse bosanmak istemez sevmeyi sevilmeyi mutlu olmayi ister bu durumda mantikli mi oh türkiyeden evleneyim it gibi calistirip parasini yiyimde ne olursa olsun demesi… asil sebep görüntü ve düsünceleri hareketleri almanlara benzemeleri kendi geneleklerimizi kültürümüze hakim olmamali ve olmayada calismamalari ne demek istedigimi anladin sen ben tam anlatamayabilsemde yani benim güzümde türkiyedekiler has türk herseyleri baska iyi geceler
Gayet iyi anladım doğru söze ne hacet. Germenleşiyorlar zamanla yani bir çeşit eğlence veya hayat anlayışına kendini kaptırmak gibi bir şey. Kökenden sıyrılmak gibi.
Anladım sizi çok teşekkür ederim mutlu olun daima, iyi geceler