Gerçekten bu çok kötü birşey. Kadın erkek fark etmez. Bu kullanmak demektir. Hayrete geliyorum ben böyle sorular görünce. Herkes birşeyi kendi gücüne yapmaya çalışmıyor.#Lena
Bazı erkekler ve kadınlar neden vatandaşlık için yabancılarla evleniyor?
Meleycim hayrete geliyorum yanlış , hayret ediyorum doğru. Eğer başka bir ülkenin şartları imkanları daha iyi ise daha iyi şartlarda yaşamak için bir nevi pasaport olarak görüyorlar, Bana sorarsan evet saçma , ben sevmediğim biriyle bu yüzden gitmem. İki tarafta bir birini kullanıyor bence.
Kötü birşey olabilir ama Türkiyenin ekonomisi eğitim düzeni yönetim şekli ortada şahsen bende düzgün bir yabancı insan bulabilirsem onunla evlilik yoluna giderim başka türlü nasıl kurtulabiliriz ki bu düzenden?
sen hic aci cekiyor musun? nasil denir ki? mesela 7 univerdite bitir bu ulkede. anne baba olsun. yasin 34 yaklassin. bir kiz senin elini tutmassin. her seyi birak... bir ise girmrk icin taklalar at. o kadar emek bosa girsin. simdi guvennlik olarak gece calisip gunduz okula gidiyorum. cok sukur kovid denen bela var 15 yildiir ilk defa yatakta yattim. ev yok bar yok. sen gel karaktersizlik de. saygi duyarim.. ama insan kacmali. kolelik yaptiktan sonra ben irakta da iran da da yaparim... rusya da olur almanyada. ne gerej var ki ulkeye. ne gerek var baki. re kiz arayacagim ki? sen saniyor musun bu ulkeden kkacmak istemiyorum... her gun iste dalga gecen insanlar... dusunsene elin kavuru bana saygi duyar... elin kavur kadini hayatini yasasin... dahasi ben 90 dogumluyum. 80 dogumlu kadinla konustum evlenmek icin bana dedigi tek sey erkek olarak ataman olmaliydi... ne gerek var ki? yasim 35 olmus... yurdisindan 45 olsun kadin bul git. ne olscak ki 3 5 sene cek cileni rahat yasa... belki de bosanmassin..
Ben de ekonomiyi beğenmiyorum ama ülke başka seçenek sunmuyor. Burası kafes gibi girmek kolay ama çıkmak zor. Karşılıksız da kimse biriyle evlenmez ki sonuçta birisi vatandaşlık sağlarken, diğeri de öbürüne birşey sağlar elbet. Bu da kullanmak olmaz.
Belliki sizde yurtdışından birini kullanmak istiyorsunuz. Baya sorum kötü geldi size. Bu gerçekleri gösteren bir soru. Zekası olmayan insanlarda eğitimine güvenmeyen başkasını kullanan insanlar.
Ben hayatta herşeyin olduğunun ve döngünün bir şekilde gittiğinin farkında olan biriyim ülkede devlet insanların haklarını yiyor insanlar intihar ediyor ortadoğu da savaş var filistinde bebekler sırf başkalarının değerleri için öldürülüyor bunlar düşünülcek üzünülcek konular diğerlerine aldırış edemem bunlar dururken
bu çok açık değilmi yurtdışına gidip kalmanın en kolay yolu bu ama ben ilişki işine karşıyım zamanla birbirlerini severlerse olabilir fakat yurtdışı için evleniliyorsam antık evliliği şeklinde olmalıdır
Amca oğlum evlendi kendinden 7 yaş büyük birisi ile Almanya'ya gitti gayette güzel yaşıyor , geziyor en güzel Porsche'ye biniyor. Bende gemilerde 4500 TL ye barmenlik yapıyorum 10 saat. Banada böyle bir fırsat gelse tabikide evlenirim bir defa ucundan döndüm de sayılır ama sırf ülkesi parası için olmaz görsel olarak beğenmek ve sevmek isterim.
Bence herkez kendince haklı Sonuçta bi çıkış bileti arıyor insan Caresiz kalınca Bu ülke artık çekilmiyo Bulsam bende evlenirdim Vatandaşlık alıncada ayrılırdım
Genel olarak mevcut ülkeden çıkmanın en kolay alternatifi, bu kadar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben yapsam zaten bunu soylerek yaparim karsiliginda da para veya baska bir sey veririm bu isler artik boyle... ha cok calisip basariyla da gidilir o zaman daha mutlu eder tabi insani
Yani anlican kisaca turkiyeden emekli biri aylin 2000 tl ile gecinmeye calisirken yurtdisindan cifte emekli biri aylik 20.000 tl ile gecinecek.. Nerden nereye sen düşün😅
20 yasındayım iskandinav ulkeleri ve amerikadan benimle evlenmek isteyen bırı olsun tanımaksısızn yarın evlenirim 60 yasına kadar sıkıntı ustundekilere dusunmem lazım