2 aylık flortum var ve alkol içiyor diye ayrıldım, defalarca dile getirdim ama beni umursamadı. Muhafazakar birisiyim o yüzden daha fazla uzatmak istemedim. Abarttım mi sizce. Gelecekte içmem diyor ama ben emin olamiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
:(((
Flortum alkol içiyor diye ayrıldım sizce abarttım mi?
İyi yapmışsın kardeşim şimdi az içer ileride arkadaş. ortami. daha çok olur benim dayım eşinden boşanmış ti alkım yuzunden
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında 5-6 kere tüketmiş ama bennde dediğin gibi ilerde hayatin ne getireceğini bilemeyiz , olumsuz durum karşısında bünyesinde alkol olduğu için başvurur diye ayrıldım kısmen sevdiğim halde. Yorumun için teşekkür ederim rahatladım
tabii ki abartmissin adamin hayatina yeni girip baskilamaya mi calisiyorsun? ikinizde yetiskin insanlarsiniz bu sekilde hayatlariniza karisamazsiniz bence, alkolik durumunda degilse kisitlamaya calisman mantikli degil
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayat görüşüme ters bu davranışı , ayrıldım o yüzden , herkes kendi yoluna
Çok tüketen birisi değil aslında ama ben hiç tuketmesin istiyorum, hayatın neler getireceğini bilemeyiz , geçmişte meyili oldugundan olumsuz durumlardatetikleyebilir endişesi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eğer alkolden nefret ediyorsan biraz içmemesini söyleyebilirdin
Yoksa abartmışsın evet
Söyledim ama işte işe yaramadı
Genede abartmışsın yani neyse
İyi yapmışsın kardeşim şimdi az içer ileride arkadaş. ortami. daha çok olur benim dayım eşinden boşanmış ti alkım yuzunden
Aslında 5-6 kere tüketmiş ama bennde dediğin gibi ilerde hayatin ne getireceğini bilemeyiz , olumsuz durum karşısında bünyesinde alkol olduğu için başvurur diye ayrıldım kısmen sevdiğim halde.
Yorumun için teşekkür ederim rahatladım
tabii ki abartmissin adamin hayatina yeni girip baskilamaya mi calisiyorsun? ikinizde yetiskin insanlarsiniz bu sekilde hayatlariniza karisamazsiniz bence, alkolik durumunda degilse kisitlamaya calisman mantikli degil
Hayat görüşüme ters bu davranışı , ayrıldım o yüzden , herkes kendi yoluna
o zaman sorma asko niye yoruyorsun ki kendini bu soruyu sorarak
Tavrının nasıl gözüktüğü bu merak ettim
Gelecekte evleneceğin kişi olmasının garantisi var mı ya da yarına çıkacaginizn garantisi var mi
Ayrıldım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Teşekkürler
Rica ederim
İyi yapmışsın demek ki o senin criterion uymuyorsa bitirmek en iyisi
Abartmışsın da muhafazakar olma bence yoksa ancak 3 metre sakallı 4 karılı adam bulursun
Öyle muhafazakar değilim
Alkole karşıyım
Haa o zaman ayrı alkol dozunda gerekte boku çıkınca cinayet ya da tecavüz olayları olduğu için bi yandan da haklısın
Çok tüketen birisi değil aslında ama ben hiç tuketmesin istiyorum, hayatın neler getireceğini bilemeyiz , geçmişte meyili oldugundan olumsuz durumlardatetikleyebilir endişesi var
Sende haklısın iyi yapmışsın boşver
Teşekkür ederim
Önemli değil
Muhafazakar birini bul o zaman.
Haklısın
içmeyen insan yokki abartmışsın sanki
Ben içmiyorum
kendini bildikten sonra biraz içmesinde sıkıntı yok bence ama içen birini istemeyebilirsin tabi
İyi yapmışsın. Ayyaş insandan yar olmaz
Teşekkür ederim
Sana göre değilse iyi yapmışsın uyum çok önemli
Çok sık tüketmiyorsa sorun yok bence.
Donunca sıkarsın kafasına
Nasıl bir aile yetiştiriyo sizi anlamadımki
Ben de senj
Şeymi istiyorsn 27cm
en doğrusunu yapmışsın
Teşekkür ederim
her gün ama içki ama uyşturucu içenden hayır gelmez
Demi