Ona kız kuzenimle tiktok videomuzu attım eski bir video , gülüyoruz orada şarkı söylerken, ve bebek olan kardesi karşıdan düşüyor, koşarak ona gidiyoruz , ama bebek görünmüyor videoda, sadece biz görünüyoruz, bil bakalım noluyor orada diye sordum , sarhoşsunuz başka ne olacak diye cevap verdi , yani 13 ,15 yaşında kuzenime bile sarhossunuz dedi. sonrada ben olgun duruyor yaşını bilmiyordum falan diyor, bilse ne olacak resmen ailece alkolik demeye çalıştı bana , simdi de ozur dilerim ac konusalim diyor?
Flortumu engelledim bana alkolik imasında bulundu dogrumu düşünüyorum?
Hitap sekli olarqk bana uygun degil.. Konuya bakarsak senin flortunu engellemen gelmis buda bahane olmus.. Adam sargossunuz ne olacak diyerek videodaki durumu kastetmis. Yine sarhossunuz her zaman sargossunuz hibi birsey dememis izlemiz aa bunlarin kafasi iyi diye dusunmus gecmis.. Bir kelimeden niyet okumak tum genele yaymak bundan direk bir suru mana cikarmak cok zorlama.. Benve adam ordq ne dese gecenin sonunda engellenecekti. Flort olayiniz bitmis.. Sen bence bunu kabullen. Yeni tur yeni sans
Acikcasi benim fikrim sizin olayiniz bitmis. Senin acindan. Ben eski kafali bir insanim engelleme goruldku atma vs gibi olaylara hakim degilim. Gordugum senin bir sorun araman ve iliskiyi bitirdigini kalbine ya da aklina soyleyememen.. Bence goruldu atmak yerine muhabbeti duzgun nir dille bitir. Bu yol bir yere cikmaz cunku
Diyemez, alkol kullanmadığımı bilir çünkü. Dese de söylerim öyle bir durum yok diye. Sen direkt kuzenine alkol içirmeye bağlamışsın, çocuk öyle bir şey düşünmediğini söylemiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yavrum sen daha yeni boşanmadın mı bu ne boş bir muhabbet
Evet yeni 3 ay olmuştur ayrıldım adam gününü gün ediyor tatillere gidip video attiyor onun yasını tutamam şiddet aldatma herseyi yapiyordu
Cok abartili ve gereksiz bir trip oldugunu dusunuyorum diger yandan gulum diye hitap eden birinin tarafinida tutmak istemiyorum.
Gülüm ne oluyor ki?
Hitap sekli olarqk bana uygun degil..
Konuya bakarsak senin flortunu engellemen gelmis buda bahane olmus..
Adam sargossunuz ne olacak diyerek videodaki durumu kastetmis. Yine sarhossunuz her zaman sargossunuz hibi birsey dememis izlemiz aa bunlarin kafasi iyi diye dusunmus gecmis.. Bir kelimeden niyet okumak tum genele yaymak bundan direk bir suru mana cikarmak cok zorlama.. Benve adam ordq ne dese gecenin sonunda engellenecekti. Flort olayiniz bitmis.. Sen bence bunu kabullen. Yeni tur yeni sans
şu an yazdı görüldü atayimi
Acikcasi benim fikrim sizin olayiniz bitmis. Senin acindan. Ben eski kafali bir insanim engelleme goruldku atma vs gibi olaylara hakim degilim. Gordugum senin bir sorun araman ve iliskiyi bitirdigini kalbine ya da aklina soyleyememen.. Bence goruldu atmak yerine muhabbeti duzgun nir dille bitir. Bu yol bir yere cikmaz cunku
Yazık şu erkeğe. Lazım olana gelmez harcayana gelir hll dwm
Harcadıklarımı sana göndereyim batı gözün kalmasın erkek dolu
Tepkin biraz abartı geldi bana
Peki birisi sana ailene ve sana alkolik dese ne tepki verirsin 13 yaşında kuzeni. İçin sarhoşsunuz derse?
Diyemez, alkol kullanmadığımı bilir çünkü. Dese de söylerim öyle bir durum yok diye. Sen direkt kuzenine alkol içirmeye bağlamışsın, çocuk öyle bir şey düşünmediğini söylemiş
Yazılara okuduysan [sarhoşsunuz ] dedi
Gördüm 👀
Dogru olanı yaptım dimi
Bira abartmışsın olayı
Hayir abartmadim resmen ailece sarhossunuz diyor
tepkin cok büyük ve manasız geldi
Konu tam olarak nedir..
herşeyi kafaya takıyorsunuz be yavrummm
Gülüm adamı neden üzüyorsun😄
Çocuk kurtulmuş
Gizliden cik bari kıskanç hem hayatımı takip ediyor hem laf ediyorsun
Hayatını takip ettiğim yok :D? Gönderi önüme çıktı söyledim. Neyi kıskanmam gerekiyor tam olarak?
Ne güzel işte benden kurtuldu sen yapış sana kalsın benim attıklarım
Flörtün de sarhoş gibi
Niye
Sen biraz gerilmişin
Adam sarhossunuz diyor gormuyonmu
Gördüm o zaten saçmalamış fazlasıyla toplamaya çalışıyor ama geçmiş olsun
Haklı
Kim?
O. Konuşmalardan belli oluyor.
Boş yapmış
Bas engeli geç
Ergenus ya