Yani patron beni katlama ve paketleme bölümü ne verdi yani. birhaftadir ordayım. ama huzursuzluk var. çünkü rahat edemiyorum. birtane sefmidir ne şeyse osurekli bana hadihadi diyo yavascin çok diyo. moralimi bozuyo bide yüksek sesle diyo sizce dünde buyuzden tartıştım. rahatsiz uyurum hoşlanmıyorum. bütur şeyleri diye ikaz edttimYarın işbaşı olcak baklimSakın kalabilisrsem. eger yoksa yapamıyorum diycem. ustamiza 😶😐
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın ola hayrola artık😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendini ezdirme sen çalışmak istedikten sonra başka yerde de iş buluşursun
Malsef çıkamam. sozlesmemiz var ikiay daha. iskurdan girdim çünkü
Onlar seni çıkarsın beğenmiyorlarsa ama neyap et kendini ezdirme
Sağol. ynen kendimi edirniycem. annem. de diyo kimseyle tartışma işine bak diye ama. ben haksızlığa gelemiyorum. malesfff
Hayır canım bu hayata hiç bir şey için mecbur değilsin belki işsiz kalır zorluk çekeblirsin ama onlar da haddini bilecek
Değilim. ama gitmek zorunda kaldım. malesff
Yine git çalış işini yap ama lafını da esirgeme
Aynen öyle teşekkürler. ama söyle birseydevar gidip böyle dedibana diye söyleyebilir gerçi yüzüne dedim. ama laflarimi ama onun bana tavrı diğerlerine karşı farklı geldi bilmiyorum
Seni daha çok eziyorsa yeterince sesini çıkarmamışındır kendini gösterki sınırlarını bilsin öyle istediğin gibi bağırıp çağırtmazsın de
Aynen öyle sesiz biriyim. mesel okadr paketleme yaptık falan . actilar yeniden poste koyduk. slk gibi aynı şeyi. yani. dedim. okadr yaptık yine açıldı noldu dedim. nealaka dedi falan . bihata olmuştu bizle alaka değil. ama hem. hizli olucam. hemde laf iiticem. yanibu.
İnsanın sonuçta herşeyi yüzde yüz doğru yapacaksın diye bir şey de yok sadece seni sesiz görmüş ezmeye çalışıyor bidakine lafını esirgeme suratına söyle hadini bilmeli
Dedim zaten ama ohala devam ediyor. mallll ya ckacam bitane
Sakin ol 😀
Sakinim ya merak etme.😂🤣😀
Ama insanın sonirleri bozuluyo yani. ilkokul mezunu adamların yani da clismak ve beni küçük görmeleri
Sabırlı ol ve ona ders verecek birşeyler bul ki yaptığını unutmasın
Evet bugün çalıştım güzelce. paketleme de ve başka işte idare ederek yaptım 🥳
Bugünün iyi geçtiğine sevdindim yinede boş durma kendine daha güzel bi iş bulmaya bak
Neden ayrıca kadın beni beğeniyor
Nasıl yani sana bukadar çektiren bu sefer beğenmeye mi başladı
Hayır dün ben çalışırken yanıma geldi kulağıma hiç hoş şeyler gelmiyo dedi. yani haber i varmış zaten söylemiş o kişi hemen. falan . bende biraz tavır yaptım. ama halllettim yani sıkıntı yok.🤗işler çok yoğun olduğu için böyle oldu. sitresli. ve yorgunuz.
Sen işini yaptıktan sonra sana bir şey diyemez emin ol
Evet öyle haklısın
Mobbing cok görülür her türlü işlerde. Sabretmek senin silahın.
Normalde sabırlı yım. ama bende birniktada konuştum. yani.
İyi yapmıssın
Hafife almasına izin verme
Bibokum. degilbe şef olmuş bide
Yalama kopekkk
Allah sabır versin
Amin n. sagol. yani bunlar hepbenimi vuluyo. anlamadim.
Şans kısmet tesadüf artık ne dersej
Hayata geldiğim. gunden beri diyelim. biz ona 😐😶
Çok zor bir yaşantın mı oldu
Hayatım. boyle tiplerle geciyo geçti. yani diyelim.
Ayy eski işyeri aklıma geldi anlıyorum cidden yaptıkları yalakalık
Dimi ama yalakalık yaptığı iş sonunda belli oldu. ve kadının yanına gitti gozumunm. Önündeydi yani. is bitti falan dedi. patron da napim eline sağlık mi deyim dedi gülerek ahahahhs bukadr basitler işte 😒
Aynen
Takma kafana her işte oluyo böyle şeyler
Ben zaten kendimi biliyorum. surekli. neden beni geriyolar. anlamadım. ve rencide edici her cümleleri bir arkadsim da yapıldı. insankotu oluyo
Ben babamla çalışıyom bazen çok geriliyom ama çalışmak lazım kızıp işi bıraktımı olmaz onlarla baş etmeyi öğren
Elin sözü dokunuyo. ama ben pes etmicem. tabikiii
Evet öyle ama sen güçlü ol öz güvenli ol onlar senden iyi değil
Teşekkürler sağol
Başka iş bak gerekirse.
Malesf suanbu yani. eğer alirlarsa kadroya bilemem. almazlarsa baskais
Patrona söyle rahatsız olduğunu korkma.
Kız olsa neyse erkek bunudiyen. ve hoşlanmıyorum
Sen işini aksatmadan yapıyorsan işine karıştırtmazsın yöneticiyi.
Yapıyorum ama sayı az çıkıyormuş karsilastirma yapicakmis öbür blasoyla beni onekdr yaparsa bende onu cokarticakmisim.
Çıksan ne yapacaksın
Cikammam. ama yine evde gecier vaktim heralde çünkü aktif değilim.