Aşk İlişkileri Sarhoşum exe yazıyım mı bahaneyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor biraz yazmak istiyom hafif çakırlıkta varkenyazın diyinnyazim Güncellemeler+1 yıl exe sarhoşken yazdjm Sarhoşum exe yazıyım mı bahaneyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sarhoşun mektubu okunmaz derler seninde öyle olmu. Yazma okuyamaz 0 0 Yorumla
evrenizationınfeyki Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. exe diyince aklıma excell geliyor o denli uzak kalmisiz bu işten. 0 0 Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Buraya yazacak kadar düşünebiliyorsan yeterince sarhoş değilsindir 0 0 Yorumla
Fosmodern Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yazma aittir et pişman olursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl haklısın ama yazim bence Yorumla Fosmodern +1 yıl Yazma bence pişman olmaz Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazma içince sapitiyo der. Bana yaz 0 0 Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yazma eve çağırır 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kimseyi rahatsız etme gece gece ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl uyanık şu an ya faketen yazışıyoz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hey allam ya sen oldugunu bilmiyor demek… Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. boş ver exi yeni heyecan iyidir 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yaz tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sarhoşun mektubu okunmaz derler seninde öyle olmu. Yazma okuyamaz
exe diyince aklıma excell geliyor o denli uzak kalmisiz bu işten.
Buraya yazacak kadar düşünebiliyorsan yeterince sarhoş değilsindir
Yazma aittir et pişman olursun
haklısın ama yazim bence
Yazma bence pişman olmaz
Yazma içince sapitiyo der. Bana yaz
Yazda yazabilirsen ahdjamsb
Yazma eve çağırır 🤦♂️
kimseyi rahatsız etme gece gece ya
uyanık şu an ya faketen yazışıyoz
hey allam ya sen oldugunu bilmiyor demek…
boş ver exi yeni heyecan iyidir
Ben olsam yazmam :) tükürdüğünü yalama :)
bana yaz baskasını napcaksın
yaz tabi
virüs müsün bilader?
Bize yaz ozm
Mahmut abi naber yhaaa
Yoo yazmaaaa
Yaz be nolcak
Bana yaz 🤣🤣