Intihar Etmek Aşk Acısına Çözüm Mu?

Biri var unutamıyorum. Barismamiza resmen imkan yok imkansız. Eski anılarımızı düşündükçe onun başkasıyla mutlu olduğunu hayal ettikçe acıdan geberiyorum resmen. Aylar oldu unutamadım herkes zamanla geçer dedi ama geçmiyor sanki zaman daha çok aramızı açıyor gibi. Başkasını sevmeyi denedim çocuk bana çok değer veriyor ama o da olmadi yapamıyorum. İntihar etsem kurtulur muyum diyorum, bunu ona vicdan azabi cektirmek icin vs istemiyorum tamamen kendi uzuntum bitsin diye cunku her gun mutsuz olmak kalbimin agrimasi beni cok yoruyor. Ama buna da bir turlu cesaret edemiyorum. Yapmak istedigim bir suru sey var izmire tasinmak istiyorum en basta arkadasimla eve cikmak bunun hayalini kuruyorum bir saniyeligine mutlu oluyorum sonra bu surecte onun neler yapacağı hayatına kaç kız gireceği aklıma geliyor mahvoluyorum evet başka şeyler de yapmak istiyorum ama bunları yaparken yanımda o olsun istiyorum onsuz bir hayat hayal edemiyorum. Dışarıdan bakan bana depresyonda demez ama öyleyim hatta daha beterim. Bu artık fiziksel olarak da etkilemeye başladı ayda en az 2 kere bi anda transa geçiyorum bana en yakın arkadaşım dediği kızla opuşmuş gözümde bu canlanıyor bir bakıyorum ellerim karıncalanmış nefesim kesilmiş tansiyonumu ölçüyorum 17/12. Sizce geçmeyecek gibi duran boyle sorunlar icin intihar bir kurtulus mu?
Intihar Etmek Aşk Acısına Çözüm Mu?