herseyi yatak odasi goren ayilar var .
beyinleri arkalarin da beyinsiz mahluklar..
Maalesef hem çok kaba hemde çok üzücü , ben bu duruma maruz kalan kadınlar için gerçekten üzülüyorum. Eşine bu şekilde kelime vb. Kullanan arkadaşlarım olursada kızıyorum bunu açıktan yüzlerine karşıda ifade ediyorum. Ayılar konusundada sonuna kadar haklısınız. Hayatı tümüyle rahat geçiren dalga geçmekle geçiren kişilerin sorumluluk ve uğraşıları yok varsada yapmıyorlar yani vakti boş geçiriyorlar , böyle olanlar için herşey cinsellik. Hele ki kadın en küçük bir olumsuzlukla karşılaşıyorsa, hemen yatakta memnun et konusu. Haliyle bu tipler insana dahası kadına değer vermeyen tipler olduğu için çoğu evlilik tecrübesi yaşamamış olduğu için hayati sadece cinsellik olarak görüyorlar ama onuda hep yanlış yerden görüyorlar. Seviyesizlikleriyle çapsızliklarıyla bakıyorlar.
"Karı" kaba bir tabir, "hanım"ı tercih ederim.
kesinlikle
Cevap
9Cevap
Nerenin öküzüymüş bu arkadaşlarının yanında kendini yücelticem diye eşini alçaltan değil yücelten erkek erkektir benim için
trakyqnin 🙄
karı dedir mi hiç
kaba adam
karıcım demeli
:D
uyar aptal aptal konsma ağzını topla de bak birdaha arsızlık terbiyesizlik yapıyor mu karı demek nedir ya
Eğer dağliysa kültürü öyle napcan
cevresi ve ortami buna musait
onlar aralarin da oyle konusur
kari diye
irite olurum.
Uzucu
Karıcığım dese düşersiniz amaa
Eşim desin yeter başkasının yanin da
Y*t*kta ne demeli sence
cirkeflesme yol al 😡😡😡😡
Orda da mı karıcığım demesin😂
Eşim denir ayılar harici