daha önce tartistik kavga ettik sonra da bana rest çekti güya benimle ugrasmycagini filan. Sonra da yazmadi aramadı beni bende ayni şekilde. Ama instagramdan ve whatsaptan takibe devam ediyor hala begeni yapiyor üstelik ama yamziyor buda benim sinirime dokundu bende engelledim whatsaptan ama hala duruyor instada filan ama özlüyorum aklimdan çıkmıyor hala başım ağrıyor her gun stresten bununla nasil başa çıkicam bana geri dönme ihtimali var mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sen oncelikle kendi grurunu yenmelisin ozluyorsan yazacaksin ozluyorsan hataliysan ozur dileyeceksin sevginin pesinden gideceksin kolay kolay artik sevgiler bulunmuyor bence
Iste konu bu hatalı olan ben degilim
Ozur dilemek icin hatalimi olmak gerekiyor ozur dilemek bile bir ergenliktir bence be kanka en azindan sevdigin icin yaparsin bunu
Ben hatalı değilsem niye özür dileyim enayi miyim ben
Bak iste dusuncen yaklasimin bile farkli hem sevgilininkaybetmekten korkuyorsun hemde neden izur dileyim enayimiyim ben diyorsun o zaman sana acilarinla basarilar
Salak misin sen ya hakli olduğum halde niye ben özür dileyim evet seviyorum özlüyorum ama haklıyım yani
Simdi bu haklilik sana gore bu arada duzgun konus salakmisin derk3n hayirdir birde erkegi dinlesek hani ya belki onunda bir cok haklilik payi vardir surda insan gibi yardim ediyoruz birde salak oluyoruz ama senin salak oldugun ortada
Hayır onun haklılık payı yok anlatsam sen dersin ki baya baya haklısın ben ona kaç defa taviz verdim ozur diledi eşeklik ettim dedi tamam dedim ama sonunda ona göre yine suçlu ben oldum sorun da sorun olsa o kadar basit bi neden ki ben onun beni sevdiğine inanmıştım ama simdi anladım ki demek ki sevmemiş ve çok acı çekiyorum her gece aglamak kolay değil ondan haber alamadığım zaman boğuluyorum sanki bu nasıl böyle devam edecek bilmiyorum ama çok kotuyum
Tamam her ne olursa olsun muhatap oldugun bir kisiye salak diye hitap etmeye hakkin yok senide iyi anliyorum her konuda hakli olabilirsin ama sevgi ve ozlem varsa isin icinde insana her seyi yaptirir ben birini seviyirsam inan sonuna kadar mucadele ederim ve ben bitti demeden asla bitmez belki anlamisindir beni
Evet anladim ama iste o da beni gerçekten sevse hicbisey sebep olamazdı ne olursa olsun bana gelirdi senin dediğin gibi uğraşırdi gurur yapmazdı demek ki hiç sevmemis
İste ama erkegin sevip sevmedigini bu sekilde anlayamazsin bazi kisilik tipler vardir grur ego yapar kendine dunyanin en mutsuz insani olacaklarini bilseler yinede geri yapmazlar
Doğru söylüyorsun dediğin gibi de olabilir ama iste benim de bi gururum var bende gurur yaptım o yüzden hiç bi zaman bi daha bi araya gelemicez galiba bi böyle gidicek
Sen tkp et benide az konusalim seninle senin biraz icinin ferahlamasi lazim bence
Var tabi ama gurur yapıp dönmeme olasılığı da var sen tanıyorsun
Tanıyamıyorum
Alparslan a mektup yaz
O kim ya ne diyon
Bizim Alparslan yok mu ya, lgs ye giren
Sultan Alparslan. Büyük selçukludan.
Uf bi sgtya zaten sinirlym
İşte geliyorrr
Özel cellaaat