Arkadaşı özlemek?

Bundan 3-4 ay önce iyi arkadaştık hergün sabahtan geceye kadar mesajlasirdik siniftada öyle bu bahsettigim kisi erkek arkadaslarimiz surekli onun beni sevdigini soylerdi siz birbirinize asiksiniz diye ima ederlerdi ben takmazdim herneyse 15 tatil oldu okul acildi tabi 15 tatildede gene iyiyiz okulun 1. Haftası bu bir soguktu tripli gibiydi bunun kankasida beni seviyodu bana arkamdan kasar onunla konusulmaz falan dedigini dedi bana bende buna grupta atar yapip kuslar soyledi bidaha bana yazma konusmayalim falan dedim kavga ettik diger kankasiyla konusmus bana sormuyo duyulana inaniyo demis orda o hakliydi biz sonra konusmamaya basladik bunu dedigi kankasiyla konustuk busefer gercekten bana kaşar demis isterseniz gidip soyleyin bile demis bide ayni siniftayiz birbirimizin yuzune bakmiyoruz artik bende mesaj attim gecen ay barisalimmi diye oda sanmiyorum dedi bende neden dedim oda nedeni yok oyle istiyorum dedi bende bisey demedim ama gercekten cok özlüyorum onunla eglendigim zamanlari hergun araliksiz konustugumuz icinde bunun eksikliginide hissediyorum sinifta baska bir kizla yakin olunca kiskaniyorum sesimi cikartmiyorum napmaliyim bidaha mesaj atsammi yoksa unutmalimiyim ona asikmiyim tum olayi tamamen anlattimki duzgun bir cevap verin diye cok kafam karisik :(
Güncellemeler
+1 yıl
18 yasindan kucugum
Arkadaşı özlemek?