Ondan hoşlandığımı bildiği halde halen aynı samimiyette benimle konuşan kız?

Şimdi kız 2 ay önce bana instadan bir şey sormak için yazmıştı, ordan konuşma sardı ve konuşmaya devam ettik...
2 hafta sonra numaramı istedi ve wpden konuşmaya başladık. 2 aydan fazladır aralıksız allahın her günü konuşuyoruz...
Başlarda flört ediyoruz sanıyordum çünkü fazla canımlı konuşuyor fotoğraflaşıyoruz, ve seni yerim tarzında şeyler söylüyordu. Biz bu kızla aynı şehirde değiliz, ben İzmir o İstanbul... Ancak üniler açılırsa buluşabiliriz, yani ona da daha 4 ay falan var.
Biz bu kızla konuşmaya başladığımız sırada ikimizinde takip etmiş olduğu biraz ünlü biri bunu takibe aldı instadan. Onu ne konuştuklarını sorduğumda sadece selam verdim o kadar dedi ve bir daha konusu açmadı... 2 hafta önce öğrendim ki, kız bununla buluşmaya gitmiş akşam saat 11e kadar onunla takılmış ve çocuk onu evine bırakmış. Ben o gün kıza hislerimi açtım, ondan hoşlandığımı flört ettiğimizi sandığımı söyledim. Kız bana beni en baştan arkadaş olarak gördüğünü söyledi... Bende bu durumda fazla konuşmayalım diye yazmayı bıraktım, ama kız arkadaş kalmak istediğini yazdıklarımın onu üzdüğünü falan söyledi... Neyse zaten ertesi gün pişman oldum, onu kaybedeceğime arkadaş kalmaya çalışırım diye. 2 haftadır onu arkadaş olarak görmeye çalışıyorum olmuyor, yani o çocukla takılması çocuğun ona sarılacağı, öpeceği düşüncesi beni çok üzüyor. Ben 21 yaşındayım ve ilk defa bir kızdan hoşlanıyorum, daha önce bu kadar ortak yönümüz olduğunu gördüğüm biri çıkmamıştı karşıma. Keşke o çocuk olsaydım diyorum her akşam, keşke o çocuk olsaydım ve benden hoşlansaydı...
Kız beni gerçekten arkadaşı olarak seviyor çünkü altan alta hoşlandığımı her gün belli ediyorum, ama zorlamanın da bir anlamı yok eğer o gözle beni görmüyorsa. Sadece ne yapacağımı bilmiyorum, kızı hayatımdan çıkarmak konuşmayı bırakmak istemiyorum. Halen bile her gün konuşuyoruz kızla...
Onun ilgisini çekmek için her gün tatlı yapıyordum sırf onunla konuşmak için, ayda bir yaptığım seramik heykeller vardı sırf onunla daha fazla konuşayım diye haftada 1 heykel bitirmeye başladım. Sırf kız seviyor diye onun izlediği kore filmlerini izleyip filmler hakkında konuşuyoruz, kitaplar okuyorum. Ona çok iyi davranıyorum, ve ilgi veriyorum. Kız istesin tüm günümü ona harcarım. Ama işe yaramıyor, galiba tipten kaybettik. d
Ondan hoşlandığımı bildiği halde halen aynı samimiyette benimle konuşan kız?