3 aydır filan yemedim baklava bu gün canım istedi işte alalım dedim kendi maaşımdan alacaktım bir sürü laf etti işte senin canın niye her gün bir şey istiyor neden sürekli birsey alıyoruz filan dedi 2 saat sonra ikna ettim gittik aldik neyse epey kırıldım bir daha asla canım birsey isterse söylemeyeceğim aldik yemedim bile soğudum çünkü benim eşimin canı birsey istese erkek olarak hemen alır gelirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNazikçe alamayacağını söyleseydi böyle bir kırgınlık olmazdı. İnsanlar kendilerini neden doğru ifade edemiyorlar da kalp kırmayı tercih ediyorlar. Bir ton laf söyledikten sonra almanın ne faydası olur ki?çok yazık. Böyle insanlar çoktur. Şimdide yemiyorsunuz diye kızacaktır. Gittik aldırdın yemiyorsun beni masrafa soktun diye söylenir. Size benden bir tavsiye ondan artık bir şeyler istemeyin. Zaten anlayacaktır bir süre sonra yaptığını. Kendisi artık bir şey alırken size teklif sunsun. Ona ağız açmayın. Güçlü olun canınız ne istiyorsa kendiniz alın. Böyle konularda ona ihtiyacınız olmadığını kendisine gösterin. Siz değerlisiniz birbirinizin isteklerine saygı duyup uygulamadıktan sonra eş olmanın ne anlamı kalır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cevabı zaten siz vermişsiniz hem kendi maaşınız var neden ona soruyorsunuz ki zaten? ama ben yinede size bir yaşanmış olay aktarayım…zamanın birinde çok büyük bir şirketin CEO görevini üstlenen bir adam, fakat o kadar da dağınık, neyse akşam eve geliyor ııııo masa hazır ama ne masa kuş sütü eksik derler Ya hah işte!!! hemen ceketi çıkartıp oturuyor kızı ve eşi öylece kalıyorlar, eşi mutfağa geçiyor kızını doyurup yatırıyor ve odasında gözleri ıslak otururken eşi gelir ve
Yine ağlıyormusun bıktım senin ağlamalarından der ve her zaman kendine iyi gelen deniz havası almak için sahile iner!!! o sırada yanına birisi yaklaşır ve beyim çikolata parası verirmisin? der!!!
Adam tamamen çılgına döner ve oooo elmek parası çikolata parasına çıktı azıttınız der qmq adam aman beyim dilenci değilim, günlük işlerde çalışırım ben qma bu gün olmadı sizi beyefendi görünce rica ettim zira eşimin doğum günü ve her doğum gününde ben ona çikolata alırım deyince bizim CEO durur ve eyvah der bu gün evlenme yıldönümümüz, peki hiç tartışırmısınız? der adama, adam elbette tartışırız ama hatası olan döner hemen özür diler!!! bizim CEO sen otur yanıma der ve durumu anlatır! adam aman beyim çok kolay der, eşinizin sevdiği meyvaları alın eve gidip meyve tabağı hazırlayın ses çıkarmadan sabah erken kalkacağım de git yat, sabah ondan önce kalk sevdiği kahveden yap sevdiği çiçeklerden Demet yap odaya götür ve sor çiçeklerimi kahvemi?
CEO Şam’a çikolata parası değil çikolatalı pasta alalım der, sen şu kartını al sabah bana gel işe başla der aman beyim ne işi bana danışman oldun der!!!
Adamın söylediklerini bire bir yapar sabah kahve çiçekler odaya girer eli kahvenin aroma kokusu işe uyanır ve eşinin elinde tepsiyi görür, eşi sorar kahvemi çiçeklerimi?
Kadın kahve biraz soğusun çiçekleri vazoya koy sen koynuma gel der!!!
İşte maalesef ama biz erkekler böyle dangalak bireylerin
İyi günler size10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız ve bu nasıl erkek demeden de geçemeyeceğim. Oysa kadınımız her şeyimizdir ve onun yüzünde ki tebessüm, güler yüzü her şeye bedeldir. Sana tepsi tepsi baklava feda olsun. Keşke yerin adresin bilsem de tepsi tepsi baklava göndersem her çeşidinden.
00 Yorumla
+1 yılAlt tarafı baklava salonda bir şeyi yeni almak istesen kim bilir ne der. Çok ayıp karı kocasınız siz birbirinizin gönlünü yapıp mutlu olmak yerine böyle şeyler olmaz. Onun kafası başka şeye takıktır sana çıkarmıştır acısını ama her erkek de böyle olmuyor yani kötü davranmak yerine sana iyi olabilir. Üzüldüm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir ton laf söyleyeceğine bir ton güzel söz soyleyebilirdi
00 Yorumla
+1 yılÜzücü kırıcı ve sorumsuzca, üstelik bunu yapan eşin çok ayıp.
Senin adına üzüldüm en çok anlayış ve ilgi beklediğim adamın sana bunşwklde davranması çok kötü, rezilce bir durum.
Onunla konuşmanı ve hisserini iletmeni tavsiye ederim sonuçta onunla bir ömrü paylaşmaya karar verdin ve uzunca yıllar birlikte olacaksınız o yüzden buna son vermesini istemeni tavsiye ederim.
Kendine olan saygından ödün verme, asla akışına bırakma bu kendiliğinden düzelecek bir şey değil, daha ileri gitmemesi için onu uyar ve tepkini göster.
Mutlu olman dileğiyle, mutlu kal.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılYazıda 2 tane hatalı davranış var
1. Kendi param
2. Eşinin laf etmesi
Ayrım yapılması doğru değil. Eşinin yaptığı zaten hiç doğru değil. Yemeyeceksek niye çalışıyoruz. Bu sadece baklavadan değil eşinden bile soğutuyor seni. Durumunuz iki çalıltığınıza göre iyi sayılır, sayılması bile kilo ile almasına gerek yok, 1 porsiyon alıp gelebilirdi. En azından evde kırgınlık olmazdı.
Hep söylerim
bir evde kadın mutluysa o evde herkes mutludur. Sabret ve sakin olmaya çalış, uygun bir zamanda sakince bu konuyu konuşun. Sürekliliği fazla olursa boşanmaya gider bu davranışlar.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani can bu çeker. O da bu kadar laf etmeyeydi, yarım kilo alacağına iki tek tane alaydı hem senin gönlün olurdu hem keseye zarar olmazdı. Ama orada bir ayrıntı var adamdaki serzenişe göre senin canın her gün birşey çekiyo demiş. Demekki insanları da bıktırmamak lazım... Belki biraz kendimizi frenlemeliyiz. Tabi bence...
41 Yorumla- +1 yıl
Kadın çalışıyor üstelik... Çalışmıyor bile olsa bir kadını hayatına alıyorsan özellikle evleniyorsan sen artık aile sahibisin eşine çocuğuna bakmayacaksan iki gıda yı çok göreceksen ananın evinde dizinin dibinde yaşa
+1 yılYani alt tarafı bi tatlı bu kadar mesele etmesi yanlış.. Gerçekten seven insan zaten sorgulamaz bile yani bu kadar basit bir isteği ama maalesef bazı insanlar cidden ruhsuz.. Ne diyim allah sabır versin.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılÜstelik senin maaşinla alınıyor ve tan tana yapiyor ve sende kırılıp sessiz kalmayı tercih ediyorsun kendini savunmuyorsun alıyorsam alın terimle kazandigim parayla diyemiyorsun ona haddini bildirimiyorsun ne diyin ben sana şöyle ezik silik insanlara sinir oluyorum kendini savunmak korumak senin kendine olan sorumluluğun 😤 bir kere haddini bildireceksin bak bakalım bir daha laf yapabiliyor mu.
20 Yorumla
+1 yılYa ben bu Türkiye'de milleti anlamıyorum. Anaları anlamıyorum babaları anlamıyorum sevgilileri anlamıyorum kocaları anlamıyorum karıları anlamıyorum madem bir şey yaptın neden söyleniyorsun, sonra nankör diyorlar. Arkadaşım zaten söylediğin sözler yaptığın her şeyi bozuyor içine ediyor hatta nefret uyandırıyorsun. Güzel bir şey mi yaptın öp onu ya öp. Orospucocuklari ya
20 YorumlaEsasen ne denli kırıldığını eşin idrak etmedikçe bu durum tekrarlanıp gidecek
Zira evlilik bir süre olan bir durum değil iyi günde kötü günde bir ömür devam edecek bir aile kurumudur
Bende bazen düşüncesizlik edersem eşim kırılırsa bunu en uygun zamanda benimle konuşarak anlamamı ve tekrar etmememi sağlar10 Yorumla
+1 yılBence ayıp etmiş bu tür erkeklerden hoşlanmıyorum 3 kuruşun 5 kuruşun hesabını yaparlar ama kendilerine gelince istediklerini alırlar Hatta verirler bile
Neyse sıkma canını olur böyle şeyler.
Ama kırıldığın Ona söyle yani belli et
Böyle Her canın çektiğinde böyle laf edip trip atacaksa işin zor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Bir insanın canının herşeyi istemeye hakkı vardır. Can bu, çeker. Hele ki hamileyken.
2. Kendi maaşınla aldığın birşey için kimsenin keyfine mahkum değilsin.
3. Bir baklava için iki saat söylenen adama yaptığım fedakarlığı oturur bir sorgularım.
4. Hamileysem eğer hassasımdır. Kimsenin dırdırını çekemem, alt tarafı yiyeceğimiz bir iki dilim baklava. Neyin tatavasını yapıyorsun diye sorarlar adama.
5. Sorunun cevabı: Haklısın.11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hiç bana göre değil bea istediğimi alıp yiyemiceksem eşimin çocuğumun boğazından sevdiği bişey geçmicekse ben niye çalışıyom neden varımki en sevmediğim şey yemekten kısmak kıyafet vb şeylerde söylenebilirim gücüm varsa onada söylenmem ama imkanlar kısıtlıysa aynı ürün marka olucağına sıradan bişe olsun aynı desenli alsın zaten bi yaz kurtarır seneye başka bişe alır ama yemek fiyatı vs hiç önemli değil hatta merak ettiği alıp yiyemiceği bişeyse dahi alsın denesin ben hiç görmedim demesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Bence sen eş edinememişsin o kesinlikle eş değil ya bırak eşimi başkası bile yiyecek bişey istese kıramazdım ki bende aileme zararlı olmayan şeyler hariç alın yiyin neden fındık ezmesi yok neden o yok alın falan derim can boğazdan gelir çok terbiyesiz bir herifmiş çok üzücü kırıcı
00 Yorumla
+1 yılCanınız baklava istemiş ve bunuda eşinize söylemişsiniz bundan doğal nevarki yani caminin imamından isteyecek değilsiniz ya eşiniz sizin isteklerinizi karşılamak zorunda bununla mükellef ama eşiniz olaya hangi pencereden bakıyorsa artık saçmalıktan başka bir şey değil sanki tarapyadan kat kat istemişsiz gibi davranmak aptallık bence
00 YorumlaKendi maaşımdan derken? evlilikte aranızda böyle senin paran benim param muhabbetleri varsa zaten laf etmesi de olağan bişey yaptığı şeye doğru demiyorum gerçekten çok kırıcı bi durum ama bu tarz para muhabbetlerine giriliyosa eğer sıkıntı büyük demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Senin eşin tam bir odunmuş malesef. Benimde canım ara sıra tatlı istiyor gidip alıyorum. Hepimiz insanız, buna laf edecek ne var ki. Benden sevdiğim biri tatlı istese severek alırım birlikte yeriz. Sana laf edeceğine eşlik etmesi gerekirdi.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla böyle düşünme ne istiyosan yapabilirsin evlendiniz diye senin sahibin değil.
Ne olursa olsun tüm kararlarına saygılı olması gerekiyor ayrıca yeme içmenin lafı mı olur.
Sen canın ne istiyosa yapmaya devam et.
Ayrıca sırf söylendi diye susup bi daha bişey istemezsen onu tatmin etmiş olursun sürekli sana böyle güç gösterisi yapar00 Yorumla
+1 yılİster işten gelsin ister farklı bir yerden karı karı, koca bir birinin isteğini yerine getirirken söylenirse ve laf sokarsa bu net olarak saçmalıktır. Çekmiş canı kadının gerek var mı söylenmeye? Laf sokmaya tipik bir hanzo.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkek kadinin her istedigini yaparsa evin yolunu bulamaz. canin istemistir ayri konu tabi. o konuda sikinti yok ayip etmis. ama her denilende yapilmaz. turk kadinlari pasif erkek sevmez. ama pasiflestirmek icin her turlu oynar.
00 Yorumla
+1 yılKimseden bişey istemedim şimdiye kadar kardeşimden pasta istemek haricinde. Allah hayırlı eş versin. Sana verdiği eşide düzeltsin inşallah. Ben biri bişey istediğinde ağlatana kadar hakaret eden bir adamın yanında büyüdüm ve hala yaşıyorum. Baya zor
00 Yorumla
+1 yılEğer baklavayı almadan eşim bana gelip nie senin canın hergun bişey istiyor dese canım ne kadar isterse iştesin gidip eşimle baklava almam ha alır getirsene yemem böyle yprsa bna Bna parasından 5 kuruş garcayip bana bişey getirmesin gereği yok
00 Yorumla
+1 yılİnsanın hevesini kursağında bırakıyor bazı dengesizler. Hepsini ye bitir. Nerede derse "ne oldu canın mı çekti?" dersin. Ama uzaktan yap, şiddete meyilli erkek ise vurmaya çalışabilir. Denemek için güzel bir olay.
00 YorumlaBen de olsam kırılırdım. Alt tarafı baklava istedin, araba istemedin. Paranın lafını yapması ne ayıp...
30 YorumlaBu senin hakkın insansın canın çekmiş sende sorun yok olabilir insanız istersen her gün canın birşey çeksin paradan önemli mi canın sıkma canını güzel insan.
11 Yorumla
+1 yılTakılma belki canını sıkan başka bir şey vardır, işlerimiz hayatta bazen yolunda gitmiyor ve bizler bu sıkıntılı durumlarda sadece canımızı sıkan şeylere odaklanıyoruz ve büyük resmi kaçırıyoruz, sizde büyük resmi kaçırmayın.
00 YorumlaEşin gerçekten çekilecek birisi değil insan sevdiğine alır ama lafını yapmaz ne anlamı kaldı söylenerek almasının.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Eşin o senin,
Esasen oda bunu yapmak istemezdi diye düşünüyorum.
Ama anlık olarak insan bazen düşüncesizce hareket ediyor.
Bence uzatma,
.02 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla değil, zaman zaman insan düşüncesizce davranabiliyor.
Eminim oda üzülmüştür.
+1 yılSakinleştikten sonra konuşun mutlaka. Bu tarz küçük şeyler neşenizi kaçırmısın. Karşılıklı huylar da terbiye edilir. Tabi ki isteniyorsa gerçekten. Alt tarafı tatlı :)
00 Yorumla
+1 yılyanlış yapmış. ancak şu olabilir belki o ay istediği miktarda para kazanamamıştır. ve her şeye para harcamak istememiştir. ama sebep bu olsa bile söylenmemeliydi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇalıştığını söyledin ve kendin ödeyecekmişsin 👍 Getir diye bir şirket var. Arıyorsun getiriyor. Ne diye bir başkasına ağız eğiyorsun? Kurdun boynu niye kalın biliyor musun? Kendi işini kendi görüyor.
03 Yorumla- +1 yıl
@Gelecege Tamam gayet güzel yazmışsın paylaşmak, birlikte güzel vakit geçirmek vs vs çok haklısın ama belki o gün adam çok kötü bir gün geçirdi. Baklava sevmiyor olabilir veya buna benzer başka şeyler olabilir. Sonuç olarak baklava almışlar ama aldıklarına alacaklarına pişman olmuş. Eğer getirden sipariş etse ve ağız tadıyla yemiş olsa kötümü olacaktı?
- +1 yıl
Adam, "Hayatım seninle dışarı çıkıp o tatlıyı almayı çok isterim fakat bugün yorgun hissediyorum. Getirden söyleyelim mi?" demek yerine söylenip kadını tersledigi için kadın da; benimle konuşarak anlaşmak yerine, böyle davranıyor o halde bana değer vermiyor diye içsel bir muhasebe yürütüyor.
Eğer çiftler düşüncelerini, duyguları ile birlikte ifade etmek yerine yukarıdaki beyefendi gibi davranıyorlarsa, bir taraf içeriden kırılır.
Yorgun da olsak, duygularımızı ifade etmemiz gerekiyor. Bunu yapalım ki, doğru iletişim kurmuş olalım. Yani Getir vs. burada asıl mesele değil, biz temeldeki problemi çözelim.
+1 yılKendi maaşım dediğine göre aranızda senin benim var. Bu kötü bir şey. Benim param onun parasıdır. Bir yerde onunki de benim. Onun sızlanmaması gerekirdi. Senin de anlayış göstermen. Belki sıkışık. Eşimin gönlü olsun da baklava şurda dursun derdim ama hak edecek o değeri tabii.
00 Yorumla
+1 yılTabi canın bişey isterse alcak hem söylenmesine ne gerek var sen onu var diye canın çekti diye bişey alıp yiyemicenmi çok kabaca buldum kocanı kınıyorum şu an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanın baklava çebilir alınınca lafmı söylenmesi gerek canım kadınları üzmemek gerek kırılman normal canım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ölmüş mü birazcık baklava aldıysa zaten ağzının tadını bırakmamış hoş bir şey söyleseydi almasaydı bile yemiş kadar olurdun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBir de maaşın var sen niye alıp gelmedin. Eski eşim gorseydi keşke bu soruyu gece 12 hanımefendi dondurma istemiş canı diye o saatte çarşı 3 km uzakta , o saatte onu dondurma yemeye bile götürüyordum. Senin ki öküzmus.
11 Yorumla
+1 yılEşiniz biraz fazla tepki vermiş. Belki başka bir şeye sinirlenip öfkesini sizden çıkarmış olabilir. Eşinizle konuşsanız belki çözebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılAy şöyle erkeği Allah nasip etmesin eş diye erkeksiz kalım daha iyi ne biçim insan bunlar ya hayata bir kere geliyosun yemeyip içmeyip ne yapacan
10 YorumlaBu kadar dil dökmenin ardından bir heves kalmaz zaten insanda. Madem böyle bir huyu var eşinin. Ona sormadan al bundan sonra.
00 YorumlaKendi maaşımdan yazısını görünce Tamam bu konu karışık yorum yapmicam dedim çünkü Senin benim konusuna girmişsiniz belli ki
00 Yorumla
+1 yılDertlere bak arkadaş! Aç yatarım, partnerimi aç bırakmam. İstediğini gerçekleştirmek için elimden geleni yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTepenr çıkarırsan böyle olur işte Bir de kendi maaşını vermiş ne diye ikna etmeye çalışıyorsun ki Senin paran la mı alıyorum der geçerim hoş onun parası bile olsa bakamayacağın kadını ne diye alıyorsun değer veririm ağzının payını
00 Yorumla
+1 yılSaçma. En sevmediğim durum bu. Bir şey alacağın zaman söyleme, git al direkt. Yine çene yaparsa boşa gitsin, ömür geçmez böyle bie tiple.
00 Yorumla
+1 yılöyle dememesi gerekiyordu çok kırıcı konuşmuş düzgün bir şekilde konuş söyle bence kırıldığını ve kaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılGidip kendin alsaydın birlikte gitmek zorunda mısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan kırılmaz misin
- +1 yıl
Kırılırım o ayrı ama gidip alalım diye zorlamam ben işimi kendim hallederim
+1 yılway arkadas bu nasil adam ya gercekden Allah hayirli es nasip etsin diyorum
20 Yorumla
+1 yılBiraz parayı seviyor galiba kocacığın.. Böyle bir yaşantı olmaz, inşallah düzelir..
10 YorumlaCimri insanları sevmem. Tabii ki haklisin. Ya insan sevdiğine ne almaz ki..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılFakir adamla niye evleniyorsunuz abi siz kafayı yiyeceğim ya :D
15 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı shshsjsjsj 😁😁
- +1 yıl
@jackdaniels24 Yok moruk bu kadar kız kafayı çalıştırıp zengin kocalarını afedersin si.. bunlar da iyi niyetli kalbi çok güzel insanlar ama fakiri buluyorlar fakirlerde bunların içinden geçiyor böyle şey olur mu ya :D
- +1 yıl
Knk fakirlik değilde cimrilik bununki alt tarafı bir baklava lan ne olmuş yani bı baklava için kalp kırmaya değer mi hocam hayat arkadaşn sonuçta öküzluk çokmuş adamda yazıklar olsun nediyim ki
- +1 yıl
@jackdaniels24 Aynen öyle ben yolda aç susuz gördüğüm kediye köpeğe yemek alıyorum sen eşine baklavayı çok görüyorsun namıssız bunlar :D
- +1 yıl
Böyle bir karaktersizlik olmaz harbiden dünyanın çivisi çıkmış birader ya 🤦
+1 yılSen niye her gün istiyorsun mk okuzu derdim ve vermezdim vala 😂
10 Yorumla
+1 yılSenin paran benim param diye şey mi olur ya evlilikte. Valla şok oldum
10 Yorumlaçok ayıp etmiş gerçekten haklısın kırılmaz mı insan çak ağzına şamarı
10 YorumlaÇok yanlış yapmış bir kadının kalbini kırmaktansa ruhuma acı çektirir daha iyi
10 YorumlaBenimkide ister ben yanında dondurmasınıda alırım insan olmak çok önemli 🤷
10 YorumlaHamilesin belki canın çekiyor anlamıyorum yiyecek alınırken niye hep laf yapanlar var tuhaf
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 saatin sonunda almış ama tat bırakmamış ben evliyim hamileyim Bi gün canım aşırı derecede karpuz çekti ne yaptıysam eşim almadı sabah söyledim akşama kadar yalvardımda almadı benim de imkanım yoktu almaya almadı işte çok söylendi çok kızdı karpuz istedim diye 2.5 ay sonrada düşük yaptım o kadar içimde kaldı ki gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun :(((
00 Yorumla
+1 yılGidip almak zorunda değil. Ama madem söyleneceksin alma. Almadığı durumdada ağlamayacaksın ama.
00 YorumlaBurnunu sürttür yanına bırakma bunu bir insan bu kadar hoduk olur kusura bakma ama
00 Yorumla
+1 yılYarım kilo alsa iflas mı edecek. Gerçekten öküzmüş kocan
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri okudukça erkekten de kocadan da evlilikten de soğuyorum.
00 Yorumlaİnsanın canı bişi çekerse alırsın ya ne var bunda yanlış yapmış
00 Yorumla
+1 yılHem almış hemde seni kırmış ne gerek vardı konuşmaya. Birde çalışan bayansin yazık ya.
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Canım baklava istedi, eşim aldı ama bir ton söylendi. Kırıldım, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler