öncelikle yaptığım hatayı sizlere bahsedeyim biz şu anki sevgilimle ayrıldık bir dönem ayrılınca bana eski sevgilim eskim istek attı ve kabul ettim ama ne yazıştık ne ettik ve iki tane fotoğrafını beğendim ama ne akla ve ne nedenle beğendim hiç hatırlamıyorum sonra biz ayrıldığımızda barıştık sevgilimle ve o gün bugün eski sevgilimle takipleşiyormuşuz çıkartmayı unuttum onun ekli olduğunu unuttum ve geçenlerde sevgilim takipleştiğimizi gördü ve şok oldum söylediğinde onun fotoğraflarını beğendim için onun yazmasını istiyormuşum ondan halen hoşlanıyormuşum ediyormuşum ona göre ama öyle bir şey yok 1.5 yıldır onunlayım nasıl sevebilirim sonra bu konu açılınca o eski sevgilimle konuştuğum geldi aklıma ve dürüst olup ona söylemek istedim aynen şunları dedim “eski sevgilim bana yazdı naber diye bende bakmıyıcaktım ama çok merak ettim merakıma yenik düşüp bende karşılık verdim mesajına sonra işe dertleşti benimle hiç öyle şeyimiz olmadı naber iyi sen iyi bende falan sonra anında dertleşmeye başladı benimle birlikteyken bile sevdiği bir kız varmış onu anlattı bana ve bende dedim işte böyle böyle kıza duygularını söyle anlat dedim sonra bende bizden bahsettim güzel bir ilişkimizin olduğunu birbirimize ne kadar uyumlu olduğumuzu söyledim o da bana bırakma o cocuğu dedi ondan sonra bir daha ne yazıldı ne soruldu git istersen sor cocuğa bunlardan başka bir şey konuşulmadı” bunu dedim yazışmaları silmiştim bunu diyince daha çok çıldırdı sinirlendi haklıda gizlememeliydim o an güveni kırıldı eskisi gibi
değiliz normal zaten olamamız napmalıyım ilk defa bu kadar soğuğuz neden ayrılmadığını sorduğumda ise “hala senin değişiceğine inanıyorum senden daha çok salağım ki ayrılamıyorum senden” dedi bir haftadır soğuğuz yanaşamıyorum yüzüne bakmıyorum bile o kadar pişmanım ama ne pişmanlığıma inanıyor ne sevgime ne de sözlerime hiç bir dediğime inanmıyor sizce nasıl gönlünü alabilirim ilk başta söylemeyi unuttum bizim ilişkimiz sanal
değiliz normal zaten olamamız napmalıyım ilk defa bu kadar soğuğuz neden ayrılmadığını sorduğumda ise “hala senin değişiceğine inanıyorum senden daha çok salağım ki ayrılamıyorum senden” dedi bir haftadır soğuğuz yanaşamıyorum yüzüne bakmıyorum bile o kadar pişmanım ama ne pişmanlığıma inanıyor ne sevgime ne de sözlerime hiç bir dediğime inanmıyor sizce nasıl gönlünü alabilirim ilk başta söylemeyi unuttum bizim ilişkimiz sanal
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer