Sevgilimle aramı nasıl düzeltirim?

Ben 4 aydır Pubg oynuyorum ve tanımadığım insanlarla oynuyorum arkadaş çevrem pek yok. Kendi arkadaşlarım çok sık oynamıyor bu oyunu. Ordaki insanlar da full erkek, yaşça büyükler de var küçük çocuklar da var. Küçüklerden de birkaç arkadaş edindim büyüklerden de. Büyükler de benden 1-2 yaş 2-3 yaş küçük oluyor yani ergen tayfa denk geliyor hep.

Sevgilime de söyledim Pubg oynuyorum ben diye ve beraber oynamayı teklif ettim ve önemsemedi istemedi oynamak. Bende haliyle tek oynamayı sevmediğim için bayrak atarak rastgele insanlar çağırıp oynadım.

Ne hikmetse bu hafta benle oynamayı kabul etti 1 gün oynadık birkaç saat o da, sonra daha oynamadık. Oyundan sonra benim hesabımı, profilimi incelemiş erkeklerle oynadığım için 2 gündür kızgın tartışıyoruz hep. Bana dedi ki ordaki erkekler oyun için mi geliyor sanıyorsun hepsi kız peşinde falan filan. Ben gerçekten böyle olduğunu düşünmemiştim bunu bugün ona da söyledim.

Demin de dedim ki ben erkeklerle oynamayı bırakırım arkadaş listemdeki arkadaşlarımı da listeden çıkartırım beraber oynayalım bana eşlik et ama daha cevap gelmedi. Oyundaki profilime girip oynadığım kişileri hediye yolladığım kişileri görmüş oynadığım erkeklerin fotoğrafına bakmış tipleri nasıl diye
Sevgilimle aramı nasıl düzeltirim?