Bir erkek bunu yapsa kıza ne olurdu tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
Sevgilimle aramı nasıl düzeltirim ?
Bir erkek bunu yapsa kıza ne olurdu tavsiyelerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kolye meselesinde hata yapmıssın ama acık acık konus yaptım bı hata uzgunum bı daha olmucak de ama fazlada üstüne gitme.. sürekli konuyu acıp seni üzecektir
Ben ayrılmak istemiyorm ne olursa olsun vazgeçmem ne olursa olsun. Hep söylüyorum üzgünüm falan diye o unutucakta ben güzel şeyler nasıl konuşablrm onunla? konuyu açıyor ama napalm buna şükür ya hiç olmasaydı ?
sende benım gibi ayrılmak istemiosun ama karsı taraf hep ofluyo terslıo ipler onların elinde.. bu durumda hep biz ezilioruz.. yaptık ya bi hata ömür boyu cekmek zorundayız sanki.. kolyenin eski sevgilinin oldugunu nerden öğrendi ki? unutalım artık bunları cok üzülüorum de..
Hotmailimi yani geçmişimi karıştırdı oradan öğrendi zaten bu kızı kabul ederek bana gelmişti ama içinde hep o kıza karşı kin vardı. Evet ayrılmak istemiyorum yeni birisiyle başlamak çok abez geliyor güvenmek tekrar anlaşmak :S evet eziliyorum ama napiyim. Diyorum anlamıyor kas kafalı
aynı dusunuoruz ya yenı bırıyle baslamak zor gelıo banada guvenmıorum artık kendıme...acıkca söyle yaa madem barıstık gecmıse sünger çekelim böyle geçmiş nereye kadar artık ya de sende bende üzülüoz artık unutalım önümüze bakalım. bana güven inan de..
Güvenip inanmıyor be canım çok inatcı birisi. Diyorum geçmşi bırak gelecekte mutlu olucaz ama anlamıyor işte anlamıyor :S
al benımkıde öyle.. kafasının dıkıne gıder.. ya da erkeklerin geneli böyle geçmişe takıntlı.. şimdi en ufak bişey bunu yüzüne vurcak sende üzülceksin yine olan sana olcak:(
evet evet her zaman bunu yapıyor en uak bir şeyde yüzüme vuruyor :S napcağımı şaşırdım. geçmişte ne bok varsa anlamadım gitti :S
erkek milleti işte:@ sende onun bi hatasını falan yakala o zaman sende ona karsı onu kullaan madem o böyle yapıo sende ona öyle yap bakalım
Hata yapmıyor ki hiç :/
yapar ya da bişekilde yalanını aaçığa çıkart
bence üstüne gitme ,offf yeter seninlemi ugraşcm moduna geç o zaten düzelir fazla naz aşık usandırır çünkü
Sorun şu ki ilişkmzde ben suçluyum :/ ve eskiyi unutturmak istiyorum canım
7 aylık bir ilişkimiz vardı. Sevgilim geçmişimi karıştırdı ve geçmişimde iyi şeyler olmadığı için bazı şeylere ulaştı. Bir gün ben buna buluştuğumuzda kolye vermiştim ama o gün ki amacım sanırım sadece mutlu etmekti ve bu kolye eski sevgilimin kolyesiydi. Bu yüzden ayrıldık ve bir kaç yalan atmıştım geçmişle ilgili. Geçmişimi karıştırmasın diye şimdi nasıl eskisi gibi oluruz gururuna yediremiyor napmam lazım psikolijim bozuldu ailemle aram bozuldu ne yapcağımı şaşırdım. bizim konu bu
huyuna gitmeye çalşıyorum ama olmyor
Cevap
0Cevap
Önceki meseleyi bilmediğim için yorum yapamadım ya
aylık bir ilişkimiz vardı. Sevgilim geçmişimi karıştırdı ve geçmişimde iyi şeyler olmadığı için bazı şeylere ulaştı. Bir gün ben buna buluştuğumuzda kolye vermiştim ama o gün ki amacım sanırım sadece mutlu etmekti ve bu kolye eski sevgilimin kolyesiydi. Bu yüzden ayrıldık ve bir kaç yalan atmıştım geçmişle ilgili. Geçmişimi karıştırmasın diye şimdi nasıl eskisi gibi oluruz gururuna yediremiyor napmam lazım psikolijim bozuldu ailemle aram bozuldu ne yapcağımı şaşırdım.,
anladım fazla üstüne gitme onu sevdiğini geçmişte yaptığın hataları tekrar yapmayacğını söyle ve ilgili davran sabret biraz trip yaparsada
Üstüne gitmiyorum ama hep ofluyor eskiyi açıyor kolyeden bahsediyor. Mutlu olcuaz diyorum içimde burukluk var diyor napcağımı şaşrdm sabır sabır nereye kadar :/
Sende haklısın ama oda haklı,açıkça konuşmalısın onla bence sürekli oflamana dayanamıyorum aynı hataları yapmıcam ya affet beni yada ayrılalım de anlar o zaten
ayrılalım dersek biter ayrılırız ben bunu istemiyorum :/ haklı olduğunu söylüyorum ama böyle mutlu şeyler nasıl knşcaz
artık unutalım geçmişi de ve sevgilin eski konuları açınca konuyu değistirmeye calıs
az önce konuştuk işte aştı konuyu bende konu değiştiriyorum ikiye bölündüm ben diyor bir iyiyim san karşı bir kötüyüm diyor elimde değil buruğm sana karşı diyor :S
anlıyorum yapıcak bişey yok zamanla unutur umarım
Unutcağını sanmıyorum :S
Valla sen bilirsin ama bana kalsa ayrıl derim çekme sürekli olmaz ki böyle trip trip nereye kadar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar