Güzel değilsin diyenlere ithafen sürekli fake hesaplardan anonim hesaplardan mesaj alıyorum gizliden gizliye takip ediyorlar ama kendileri yazmıyorlar!
Güzel kızlara neden mesaj atılmaz sadece gizli bir hayran olarak kalınır bilirmisiniz?
Çok basit şöyle anlatayım diyelim çok güzel bir kız geçiyor ve ben onu tanıyorum insanın aklına direk şöyle birşey geliyor bu kız bana bakmaz ya da baksa bile kızın sevgilisi vaedır ya da reddetme düşüncesi çünkü kız güzel ya yani her türlü kötüyü düşünerekten birşey demiyoruz sad... 🥺
Şimdi şöyle güzelsin ya da değilsin bilemem ama. Güzel kızın talibi çok olur seçeneği çok olur. İlgilenen alakadar olan çok olur. Şahsen çok gğzel biriyle sevgili olsam kıskançlıktan çatlarım diye hiç o topa girmem. Bide dediğim gibi üst perdeden bakma olagı var. Ha sende var yok bilemem ama geneli o şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Çok basit şöyle anlatayım diyelim çok güzel bir kız geçiyor ve ben onu tanıyorum insanın aklına direk şöyle birşey geliyor bu kız bana bakmaz ya da baksa bile kızın sevgilisi vaedır ya da reddetme düşüncesi çünkü kız güzel ya yani her türlü kötüyü düşünerekten birşey demiyoruz sad... 🥺
Niye mesaj atılsın durduk yere insanı rahatsiz edilsin? Atmasin mesaj medeni cesareti, ozguveni var ise aklı ile etkilesin çok mu zor?
Güzel olduğunu düşündüğüm için mesaj atmıştım 😊 yine atayım sorun yok. Siteden uzaklaştın bir ara. Hayrola, nerelere gittin?
Çünkü geneli egoist ve kendinş çok üst dğzey bi şey görüryor. Şımarık filan oluyorlar
Ya göründükleri gibi değilse
Güzel olduğumu asla iddaa etmiyorum ama herkesin uzaktan bana söylediği laf bu egolusun, burnun havada ama gerçekten öyle biri asla değilim
Şimdi şöyle güzelsin ya da değilsin bilemem ama. Güzel kızın talibi çok olur seçeneği çok olur. İlgilenen alakadar olan çok olur. Şahsen çok gğzel biriyle sevgili olsam kıskançlıktan çatlarım diye hiç o topa girmem. Bide dediğim gibi üst perdeden bakma olagı var. Ha sende var yok bilemem ama geneli o şekilde
Aksine daha çok güzel kızlara mesaj atılmıyor mu? Bu işte bir terslik var güzel kız.
sadece kendisi güzel oldugunu sanıyodur? erkek ıcın özgüven eksıklıgıdır bu bana bakmaz korkusu. Tabi cok sacma asla bunu kendıme yapmam
Kendisi hariç kızın herkes onu güzel buluyor gizliden fakelerden mesajlar geliyor ama asla gerçek hesaptan gelmiyor
kımmıs bu guzel bi gorsek de biz de karar versek
reddedilmemek için. ayrıca mesaj atması için ona ilgini belli etmen lazım
Bunun sevgilisi vardır ve ya bize bakmaz gibisinden düşünülür
Sevgilisi vardır mutlaka bize bakmaz mantığı var sanırım insanlarda
Özgüven eksikliği tamamen dışardan çok havalı gözüken insanlar normalde öyle olmuyor
İşte buuu benn yaa benide havalı sanıyorlar ama valla hava denen şeyin hsi yok
Davranışların filan öyle mi peki dışardayken
Aşırı soğuk ve egolu durduğum söyleniyor ama duruşum öyle
Bende hayatımda öyle birini tanıdım çoğu insan gidip tanışmaya çekinirdi tanıdıktan sonra bambaşka biri çıktı o dışardaki kızdan eser yoktu
Evet bu benim aşırı soğuksun derler ama alakam yok. Yanii herkese sıcak olmamayı tercih etmek suö olmuş
Millet alışmış öyle herkesle hemen samimi olan kızlara o yüzden seninki garip geliyordur
Kabul etmez ki korkusu
Ya kabul ederse
Süper olur tabi ki ama genel de biz erkekler o sebeple bize bakmaz ki kabul etmez ki diye hep çirkinlerle çıkıyorlar :))
hic bilemiyorum.
nasip diyelim.
öz güven eksikliği bu kız bana bakmaz düşüncesi.
Çok yazan oluyordur Abaza gözükmemek için
Kimse reddedilip terslenmek istemez
Güzel değilsindir ( :
Ondan fakelerden yazıp kendi hesaplarından yazmıyorlar
Özgüven eksikliği
Ben atarım çok mu yalnızsın
Sana yazmıyorlarmı
mm atilir
atarız