Evli bir adam psikolojimi bozdu? Bana sevgilim ol dedi? Ilk defa basima geldi şoklardayım?

Evli biri benle sevgili olmak istedi. Sonra kendi kendine vazgeçti farklı yerlerdeyiz ve senin geleceğini etkileyemem dedi neye uğradığımı şaşırdım neden geldi neden gitti amacı ne yani? Ben bu durumdan çıkamıyorum çok etkilendim zaten adamdan hoşlanıyordum ama içimdeydi yani yuva yıkmak gibi bir derdim yok zatrn boşansa bile evlenmem çünkü ona hiç güvenmiyorum. Psikolojimi alt üst edip gitti.. uzun süre beni takip etti sonra numaramı sildi. Sikintili bir tip sanirim çünkü sıkıntılarım var bir bildiğim var benden uzaklaş dedi.. niye geldi niye gitti. Cok pskolojik bozuldu kendimi nasıl toparlicam? Beni bi ara çok kıskanmıştı hayatımda biri var demiştim ama biraz korkuyorum en fazla ne yapabilir? Baktım beni engellememiş an numaramı silmiş. Ama arkadaşlarımdan bazısı numarani bir yere kaydetmiştir dediler. Sizce bana tekrar ulaşırmi? En fazla ne yapabilir?
Evli bir adam psikolojimi bozdu? Bana sevgilim ol dedi? Ilk defa basima geldi şoklardayım?