İlişkisi biten bazı insanlar; hayat devam ediyor, anlaşamadık diyerek vurdum duymaz davranabiliyor, ayrılığa çabuk adapte olabiliyor. Bazıları da var ki; biten ilişki ardından uzun süre kendine gelemiyor, hayatına adapte olamıyor ve duygusallık ağır basıyor, depresyona giriyor.. Siz hangisisiniz?
Yaşadığınız ayrılıklar sizi uzun süre etkiliyor mu yoksa vurdum duymaz mısınız?
İnanılmaz vurdum duymaz duygusuz birisi olabiliyorum isteyince o yüzden etkisinde kalmak istiyorsam kendime o şekilde konum veriyorum yani canım diyelim acı çekmek istiyor ağlamak istiyorum etkisinde kaldırtıyorum kendimi ya da silmek hatırlamak istemiyorsam gerçekden ismine kadar siliyorum 5 senelik ilişkimi 1 haftada sildiğim gibi :))))) o yüzden aşk acisi vs. çekenler var ya hepsi kendilerinin hatası insan istedi mi çekmez çünkü hatırlamak istemezse unutur çünkü.
5 senelik ilişkiyi 1 haftada silmek, eski sen olabilmek biraz zor değil mi? İnsan karşısındakine sevgi beslemese bile sırf yaşanan alışkanlıklar can acıtabiliyor.
@SosyoPsikopat kimseye aşk beslemiyorum çünkü aşkın insana duyulacak bir duygu olmadığını düşünüyorum bu yüzden insanlar aşık falan olmuyor sadece bağlanıyor saplantı haline getiriyor alışıyor ve hoşlaniyor zaten alışılmışlığı bırakmak bu yüzden insanların zoruna gidiyor 1 ay boyunca birisi sana hergün günaydın diye mesaj atsa ertesi gün bir şey gelmese bir yokluk hissedersin ne güzel hergün atardı diye anıları düşünüp efkarlanırsın mesela ve bunada aşk diyebilirsin ama gerçekde olan sadece alışkanlıkdır.
aşk bu kadar basit değildir her gün biri bana yazsa engellerim herhalde xd sevmediğim kişinin ilgisi umrumda olmaz ve aşık olmanı hormonların sağlar aşık olmayan kişiler psikopati seviyesi aşırı yüksek psikopatlar ve sosyopatlardır onun dışında böyle bir hastalık vardır tabi adını söyleyemicem karmaşık xd
@SosyoPsikopat haha zaten seninde hoşlandığın kişi olması lazım yoksa tabi ki engellemen mantıklı olandır 😂😂 hahah sagol psikopat/sosyapat olmak aşık olmakdan daha cazip geldi
Eğer ayrilirken karşımdaki ağzıma edecek kelimeler kullandiysa, kötü bittiyse onu hatırlar kendimi erken adapte ederim ama saygı sevgi cercevesinde ayrildiysak ölünün arkasından 3 gün ağlanır mezar tasindaki yazılar zamanla silinir 😂
Neden ayrılır bir insan: ya soğumussundur o insandan , ya da sevdiğin biri daha olmuştur. Soğuduysa beni gerçekten tanımamış demektir, başka birini ben varken düşündüyse zaten o insan sadık biri değildir. Ayrıca dünyanın kuralı bu bazı şeyler başlar ve biter. Biz hayattan ders alalım diye, kendimizi üzelim diye değil.