Bu konuda pek de medeni olduğum söylenemez 👀 hem medeniyet dediğimiz tek dişi kalmış canavar değil mi 👀canavarları işe bulaştırmayın👀

Bu konuda pek de medeni olduğum söylenemez 👀 hem medeniyet dediğimiz tek dişi kalmış canavar değil mi 👀canavarları işe bulaştırmayın👀

Ayrılıkların şekli ve o andaki hisler ile durum değişiyor. Bazen ilişkinin içindeyken hisler bitiyor o kadar ayrıl barış oluyorsun ki ayrılığa sinirlenmiyorsun bile o zaman gayet medeni oluyorum. Hislerim tazeyken sinirim yüksekken rezilce de ayrılabilirim
Hemen tüm ilişkilerim medenice sonlandı ve hemen hepsiyle de karşılaştığımda konuşuruz. Sadece bir istisna var o da beni bir çok konuda aldatıp yaşadığım en kötü ilişki deneyimine sebep olan kişiydi, ondan kötü ve hak ettiği şekilde ayrıldım. Ama yıllar geçti üstünden, bugün görsem selam veririm.
Öyle ya da böyle tek bir güzel gün bile paylaştıysam neden medeni bir şekilde ayrılmayayım diye düşünürüm. O günlere saygımı kaybettirecek bir şey yapmadıysa neden görüşmeye devam etmeyeyim.
Nedenine, kişiye göre çok değişir. Bazen hak ettiği için kötü şeyler söyleyip engellediğim kişiler oluyor ama 3 yılın sonunda eski sevgilimle ayrılmamız çok medeniceydi, daha iyisi olamazdı 😂
Hiç ilişkim olmadı ama olsaydı da aldatma ihanet yalan olmadığı sürece evet medeni insan gibi ayrılırdık ama arkadaş olmazdık.. sadece iletişimi keserdim ve onu mutluluklar dilerim hayatında
Cevap
29Cevap
Genelde böyle oluyor
Gülme krizine girdim bu neee😂😂 Allah için bu neee😂😂 ama helal olsun ablaya içimin yağları eridi valla😂😂🙈
Medeni bir şekilde olur.. Sonuçta bir zamanlar aşık olduğum adam.. Geçirdiğimiz güzel anıların hatrına medeni bir şekilde ayrılırım..
👏👏
Ayrılma nedeni medenice bir nedense medenice ayrılırsın. Tamamen nedene bağlı, aldatılıp birde medeniyet gösteremem😂
Aynen helal olsun👏🙈😂
Ben çok medeniyim bu konuda, ortadan kayboluveriyorum, tartışma olmadan otomatikman ayrılmış oluyoruz😂
Ölü numarası yapanlardansin yakalayın Ölü taklidi yapan var👀
Benden yana gayet medeni olur karşı taraf zorluk çıkarır genelde
Heh işte o zorluk çıkaran taraf benim sayın modum 😂🙈
Çıldırtıyorlar kene gibi yapışıp çıldırtmazsam olmaz💃👀
Kısasa kısas 😎👀🙈😂
Medeniyetten ne anladığımıza bağlı.. Benimkiler biraz sancılı ve ağır oluyor..
Öyle olmalı.
Kendimce kırmakdan yıkmadan ayrılmaya özen gösteririm karşımızdaki kişide psikolojik enkaz bırakmanın bir anlamı yok ama bazıları ne yaparsanız yapın bela olabiliyor.
Güle oynaya ayrılık olmaz. Mutlaka bir gerginlik yaşanıyor ilişki biterken. İçimdekileri dökerim ortaya, söylenmemiş sözlerin ağırlığı üzerimde kalsın istemem. Sonra da kendi yoluma bakarım.
Evet öyle olur. Karşımdaki insanla saygı çerçevesinde ayırmayı tercih ediyorum yolumu. Sağ olsun, karşımdaki de öyle bir insandı.
Evet genelde medenice ve çağdaş bir şekilde ayrılmayı yeylerim. Ama son ilişkimde. İnsanların medeniyeti ne kadar hak ettiğini sorguladım.
2 yıllık bir ilişkim vardı ben üniversiteye Fransaya gitme kararı aldım dedi istersen ayrıl dedi s. G dedim anlamadım dedi s.. g.. t diye bağırdım bir şey demedi gitti pişman olmadım ama çok üzülmüştüm
İçimde fırtınalar kopsa bile medenice olur susar ve uzaklaşırım gerekiyorsa.
İlişkinin durumu ve geçirilen vakte göre değişir bence
Aldatıldığımda bile medenice oldu. Aksi bana uygun değil ben yoluma bakarım.
Ayrıldığım hiç bir kadının medeni kaldığına şahit olamadım.
Ben bile bu kadar medeni olabileceğimi düşünmemiştim.
Yani ayrılık sebebine bağlı da genelde evet ya cirkinlesmem
Yani ben medeni şekilde ayrılma taraftarıyım ama karşı taraf kabalaşınca alttan alasımda gelmiyor.
Ben iyi hos biriyimdir ama adaletsizlik yaparsa olay farkli olur..
Zaten medenice olması gerekiyor diğer türlü eleştirdiğimiz neler varsa ona dönüşürüz.
Öyle olmasına dikkat ediyorum. Karşı taraf çirkefleşmediği sürece bende çirkefleşmem.
Benim hep öyle olmuştu ama karşı taraf bu sakinliğime çıldırıyordu 🤦
Ewet ama bazı nedeniyetsiz insan bana medeniyetsizlik yap diye zorluyor.
İkisi medenice ikisi tartışmayla bitti. Sözlü tartışmanın önüne geçmedem ama olsun tartışmayala biten de var yani %50-%50’yim. Bence ilişki biterkenki medeniliği çiftin birbirine tutumu ve olgunluğu belirliyor.
Evet, direkt irtibatı keserim. Boşa kavga edip tartışarak kendimi yormam. Zaten kavga ediyorsam ayrılmak istemediğim içindir.
Olur tabi ki
Nasıl oluyor? Hiç mi ar damarın yerinden oynamıyor demek ki delirmemissin sen. Boşuna ismini yazdım deliler locasına 👀
Dimi delirmek yakışmaz sana sen hic delirme💃.. elimi sallasam ellisi diyorsun yani.. kaçıyorum burdan.
Benşm için saygı çok önemlidir. Bugüne kadar ki ilişkilerimde hep saygılı insanları tercih ettim. Çünkü saygı olmazsa sevgide olmaz diye düşündüm hep. Ayrıldığım insanlardan medeni bir şekdilde ayrıldım
Pek medenice olmuyor maalesef...
Ben de diyorum niye saraya davet edildik kan çekmiş bi yerden işte..
İnsan hisleri için bazı şeyleri içinde tutuyor tutuyor ama işte bir noktadan sonra o içindekilere artık yer kalmıyor, öyle bir an geliyor ki artık sevgiymiş, aşkmış gözü bir şeyi görmüyor ve kusuyor her şeyi...
Kesinlikle.
GEnelde öyle olur
Ben canavar olan tarsftayim.
Olmalı insan her durumda bakacak yüz bırakmalı.
Dünyada benden eliti olmadığı için medenive tabiki
Ayrılma nedenine göre olur. Pek medeni değilimdir
Bu çağın bile ötesinde olur hem de 😄
Pek sanmam medeni ayrlık olur mu be
bu zamana kadar öyle odu
Bu çift cidden iyidi
Hayır genelde küserek
Karşı taraf olmuyor genelde
Evet hep öyle olmuştur
Ayrılıkları sevmem olursade medeni olsun isterim
Medenice oldu her zaman. Öyle de olmalı.
Umursama seviyeme göre değişir
Olması gereken bu zaten1
Pek ayrılığım olmadı ama evet olan medenice oldu
Evet
Kesinlikle...
Evet öyle.
Evet
Sanmıyorum
İnsanca olmalı
Ayrılık olmadz daha iyi
Evet
Ben pek küfür sevmem yatak hariç